מה אתם הייתם עושים

אלי 86

New member
מה אתם הייתם עושים

אז ככה עוד שבוע אני חוזר לפנימיה לכיתה יא
ויש שם ילד שעשיתי איתו שנה שעברה ולפני שנתיים
סקס עם תחתונים רק והוא מצץ לי כמה פעמים וישנו ביחד והתקלחנו ביחד
השאלה איך מתמודדים עם זה כי לא באלי עלזה שוב
אבל זה קשה שהוא בא לחדר שלך שאין אף אחד בחדר
ושהוא נשכב על המיטה ומשחק לו בזין
מה לעשות?

aשרון

New member
היי אלי, ברוך הבא לפורום

איך מתמודדים עם חבר ללימודים בפנימיה, שהיה לך קשר מיני איתו ועכשיו אתה מבקש למצא דרך לומר לו שאתה מעוניין להפסיק את הקשר המיני ביניכם?
&nbsp
אם אתה לא רוצה את הבחור אצלך במיטה ולהפסיק לחלוק איתו חיי מין משותפים, אתה צריך להגיד לו את זה מפורשות. בלי לרמוז לו או משהו כזה, אלא לומר לו בצורה מפורשת אך עדינה (כי בכל זאת מדובר בדבר שיכול לפגוע בו). קח אותו הצידה לשיחה פרטית ביניכם ותגיד לו שאתה לא מעוניין להמשיך איתו את היחסים המיניים.
&nbsp
אם הוא לא יפסיק לחפש אותך בקטע הזה וינסה לפתות אותך, אז זה יהפוך לעניין של לשים גבולות, אתה תצטרך ללמוד לשים לו גבול (שוב, בצורה ידידותית), ולהבהיר לו שאתה לא מעוניין.
&nbsp
אתה צריך לצפות גם להשלכות של העניין, אם הוא אדם מספיק בוגר הוא ידע לתפוס מרחק בקטע הזה, אם לא, אולי זה יביא אותו לקנא לך או לשמוך לך טינה על כך.
&nbsp
יש לי אליך כמה שאלות:
&nbsp
האם אי פעם דיברתם על המשיכה ביניכם, או שזה היה רק סקס?
&nbsp
אתה חושב שיש לו משיכה רגשית אליך חוץ מאשר פיזית?
&nbsp
האם אתה נמשך אליו (רגשית, פיזית)?
&nbsp
האם נפגשתם במהלך הקיץ, ראית אותו?, אולי כשתפגוש אותו אחרי החודשיים של הקיץ תראה בנאדם שונה ממה שהכרת לפני וזה ימשוך אותך אליו מחדש. שווה לך לחשוב על כל השאלות האלה ולנסות לענות לעצמך עליהן, כי זה יכול לעזור לך להבין יותר את הנקודה בה אתה עומד מולו.
&nbsp
אתה מוזמן לשתף אותנו איך מתפתחים הדברים עם הבחור, וכמובן, אשמח לראות אותך לוקח חלק פעיל בפורום.
&nbsp
שרון .

אלי 86

New member
תשובה לשרון

1)תודה על הקבלת פנים
2)ראיתי אותן במהלך החופש בים.
3)אני לא יודע איך להגדיר את זה אפילו שדיברתי איתו על זה או
הפיל כביכול הפיל תאשמה עלי שאני רוצה את זה והוא לא
אבל אני יודע אני אהבתי את זה שהוא נגע בי וזה היה נעים והכול
ואף פעם לא הזדינו אז נכון התקלחנו ביחד והוא מצץ לי אבל אני נרתעתי מזה בפעם הראשונה.
4)היה זמנים שהייתי בבית ולא חיפשתי את זה רק אצלו אלא גם בכל מיני אתרים ופרומים בשביל לראות לבנים ואהבתי את זה ואני הייתי מביא ביד על זה והכול וזה הדליק אותי והייתי מדמין את עצמי עם אחד מהשחקנים שם.
(אני מאמין שלא ישירו אותו השנה בפנימיה ויעיפו אותו.)
אבל עדין זה גורם לי לתהוה מה שהיה ושאני רואה את זה .
ואני אוהב בנות ואני חולם על חתונה עם האחת של חיי לגור בשומרון עם ילדים
וכלב בחצר

למעלה