מה אתם הייתם עושים

דוב24

New member
מה אתם הייתם עושים

במקרה והלו"ז שלכם עמוס ממש
עבודה במשרה מלאה ולימודים אינטנסים אחריה כל יום.
איך הייתם משלבים זוגיות?

ori 6

New member
ממשיך באותה הדרך.

כלומר, נשמע שאתה במסלול נכון לגמרי מבחינת דאגה לקראת העתיד שלך בפן הכלכלי ובפן האקדמי.
בנוסף, זה יוצר לך לא מעט הזדמנויות להכיר אנשים חדשים בכלל ובנות זוג פוטנציאליות בפרט, כך שזה יגיע. מבחינת הזמן? ברגע שזה יהיה "זה" לשניכם - לוח זמנים לא יעצור בעדכם.
אני מדבר מניסיון אישי, אני התחלתי לצאת עם מישהי שגרה בצפון ואני במרכז, היא סיימה תואר ראשון באזור שם, אני סיימתי תואר ולאחר מכן הסמכה במרכז עם עבודה במרכז, היא ניסתה להתקבל לתואר שני במרכז ובסוף התקבלה בצפון, ואנחנו רק עכשיו (יותר מ-3 וחצי שנים ביחד) עוברים לגור ביחד ועתידים להתחתן בקרוב אחרי שרוב התקופה שלנו ביחד נפגשנו בעיקר בסופי שבוע. אמנם הדוגמה שלי היא קצת קיצונית, אבל זה רק בא להראות (עד כמה שזה יישמע קיטשי) - האהבה בסוף גוברת על הכל.

בהצלחה :)

רואה 6 6

New member
אולי זה לא מה שאתה מצפה לשמוע

אבל לא בטוח שבמקומך הייתי מבקשת לי מערכת יחסים מחייבת.
עבודה במשרה מלאה,לימודים כל יום ויש גם עבודות ומבחנים ובקיצור,משאיר כמה שעות בלילה פעם בשבוע וחגים.
כל אלה דורשים אנרגיה רגשית ומלוא פניותך. מה יישאר אחרי זה לבן/ת זוג? בקושי לעצמך יישאר.
אני לא ממש רואה איך שווה להיכנס לזה, אלא אם משהו כבר מתבשל ואתה יכול לקחת את האתגר. אם אתה סתם חושב על זה,תחשוב טוב,טוב.

תמיד אפשר...

זוגיות לא באה להחליף שום דבר בעולם האישי, ולמען האמת, אף פעם אין באמת "זמן" בשבילה, לכן חוסר בזמן אף פעם אינו יותר מתירוץ.
בשביל לשלב זוגיות בסדר יום עמוס, פשוט צריך התחשבות, סבלנות והמון רצון.
התחשבות בכך שלא תמיד נוכל לראות או להתראות עם אהוב ליבנו מתי שנרצה כי יש מבחנים, ויש פגישות, ויש לימודים ויש שעות נוספות .
סבלנות כדי לדעת להקשיב ולהעניק לצד השני גם כשדלא תמיד יש לנו את הכח הפיזי אחרי יום עמוס, וגם כשתשושים או מוטרדים תמיד לדעת
לתת את תשומת הלב ולא להזניח.
ורצון , הכי חשוב - אם אותו אדם חשוב לנו, אנחנו נפגש , נבוא, נפנה זמן, אפילו לדקה... נצא גם אם אנחנו עייפים, ותמיד נדע להתנהל ותעשות מאמץ
גם בזמנים לחוצים שכלום לא בא בהם בקלות, עדיין זוגיות תהיה חלק משגרת החיים.

למעלה