מה אתם הייתם עושים?

לא חייבת להכנס

תאור של סצנה מ u tube אין חשש לוירוס או משהו כזה

זכותך לא להכנס

sweetdreams

New member
אני עדיין לא נכנסת ללינקים שאני לא יודעת מהם

אבל תודה על ה״פירוט״.

את יכולה לדעת בעצמך

שימי את העכבר על הלינק ובדרך כלל למטה תהיה את הכתובת (קישור),
אחר כך את יכולה להדביק אותה בגוגל ולקרוא את התיאור של התוצאה.

אם את מפחדת מסרטונים של שחיטת עופות ואונס פרות והפיכת אפרוחונים
לכדורי טניס בסוג של אותה מכונה אבל ההפך, אני מאזה מבין אותך...

אין לכם מה להגיד על סצנה כזאת

מה אתם הייתם עושים אם הייתם עדים למשהו כזה?

sweetdreams

New member
אנחנו אפילו לא יודעים על מה מדובר

פורומים לא מתנהלים בצורה כזאת.
כשאת מפרסמת הודעה טריגרית שמטרתה היא בבירור לסחוט קליקים ללינק לא מפורט, אז לא פלא שלא משתפים איתך פעולה.

כשאת לא מפרסמת כלום, ואת לא נותנת לאנשים את היכולת לבחור האם מעניין אותם או אם ברצונם להחשף לנושא העמום שאת מנסה לקדם או לא, אז את סתם מבקשת שנסמוך עלייך על סמך כלום ונשתף פעולה עם... עם מה, בעצם?
לא ברור מה המשחק שאת משחקת, ולמען האמת גם לא מאוד מעודד לנסות ולהשתתף.

אם רוצה להעלות נושא לדיון, בפרט כזה שלדבריך חשוב לך, אז יש דרך סבירה יותר לעשות את זה.
תציגי את הנושא באופן שקוף ופתוח, תעלי את שאלותיך ותהיותיך באופן ברור ומפורט, ואז אם רוצה תתמכי את דבריך גם בלינק שברור לאן הוא מוביל.
להודעה כזו אני בטוחה שתשיגי יותר תגובות והשתתפות.

את מזכירה לי את אלה

שמכריזים בקל עם ועדה שהם עוזבים את הפורום (בצפייה שיעצרו אותם) ..
אני חושבת שאם את לא נכנסת עקרונית לקישורים.. לא חייבת .. לא חייבים להכריז זאת ..
כפי שאני לא נכנסת עקרונית לקישורים לבלוגים .. פשוט כי לא מעניין אותי.. ההבדל הוא שאני לא מכריזה את זה..

אני בפורמים עוד מימי IOL שתפוז לא היה קיים .. לא צריך ללמד אותי מהו פורום תודה..

לא רוצה להכנס.. אל.. ישנם כאלה שכן..

הדיון הוא מסצנה מיו טיוב צריך לראות .. (זה לא קשור לסקס או פורנו .. אם זה החשש לך )
זו מן סצנה שקוראת מהיום יום ותגובה של אנשים מסביב..

אם אני אפרט יותר זה קצת יוריד מהאפקט של הקטע

יום טוב

היא באמת עוזבת סדרתית של פורומים, מה שמעצבן

זה שתמיד איכשהוא אני מגיע רק אחרי שהיא כבר שם. למה האחרונים תמיד בסוף..

אני חושבת שאם לא מכירים-לא נעים להתערב

אלא אם זה מגיע לרמת האלימות ואז נראה לי שהייתי מציעה עזרה לבחורה.
זה מהדברים שמאוד קשה לדעת מה תעשה עד שזה קורה לך בפועל.

ועדיין

אם כל הסיפורים על רצח בנות זוג שהיה אפשר למנוע .. קשה סתם לעמוד בצד בחיבוק ידיים .

אני רוצה להאמין שכן הייתי עושה משהו

אגב כאשת חינוך

בגלל שמדובר בקטינים נראה לי שהחוק מחייב אותך להתערב .

בגלל שמדובר בזוג צעיר נראה לי שההתערבות היא מחוייבת .. אם היה מדובר בזוג יותר מבוגר זו כבר שאלה אחרת

מחרבנים ומכסים. ואני אחד שעושה, עוזר לזולת

ובכלל לא פמיניסט או שובינסט אלא מקווה שיהיה עולם של ביחד
ולא אחד על חשבון השניה. אבל באמת? כל אחד היום עם הפלאפון או עם
מצלמה יקרה שכל זב חוטם יכול להרשות לעצמו היום, או כל תכנית שרוצה
להתגרות בצופים, מאנישה איזה תסריט זוועות וגוערים באלו שפשוט
בוחרים בפתק לבן, החיים הם לא רק טוב ורע! תשאלו את עצמכם מה אתם כן או לא עשיתם אתמול שאתם יכולים לעשות יותר טוב מעצמכם של אתמול... יש הציטוט שצריך לדחוף כל אחד לראש שלו לפני שהוא מבקר אחרים. תנסה להיות השינוי שאתה רוצה לראות בעולם. ותפרגנו על מה שכבר יש, ויש הרבה. חבל שאנשים טובים נפטרים כאן ורק אז אנשים בוכים שלא כולם חראות בארץ מהמפורסמים ובכלל....

maybesure

New member
האמת

שעם האלימות היום גם מצד בני נוער - לא הייתי לוקחת סיכון. לכל היותר הייתי מצלמת ומתקשרת למשטרה.

לפני מס' שנים הייתי באיטליה ובככר סאן מרקו בזמן שהמדריך הרצה לקבוצה, ראיתי בזוית העין 2 נערים צוענים מנסים לכייס מתרמיל גב של אחת המשתתפות בטיול. צילמתי אותם כמה תמונות סטילס בזום, כשהם קלטו זאת הם הסתלקו לפני שהספיקו לכייס.
אני לא מאמינה שהייתי מעיזה אם הייתי לבד.

אם תסתכלי טוב טוב

מה שמעניין הוא שוב המתערבית היונשים אם כל הפחד לקחת סיכון מה גם שהן היו נשים צעירות לרוב... דווקה בגלל שאלה היו זוג צעיר..

למעלה