מה אתם הייתם עושים אם הייתם מוצאים גומיה בתוך כריך שאכלתם בבית קפה?
ב באתי מרחוק New member 9/5/14 #1 מה אתם הייתם עושים אם הייתם מוצאים גומיה בתוך כריך שאכלתם בבית קפה?
ר רוזי וקיידי New member 9/5/14 #2 מחזירה את הכריך ומבקשת את הכסף חזרה או מחליפה לכריך אחר...תלוי בגובה של המקום... לצערי יצא לי למצוא דברים גרועים יותר.....חרקים, ברגים....גומייה זה היה יכול להיות שיפור
מחזירה את הכריך ומבקשת את הכסף חזרה או מחליפה לכריך אחר...תלוי בגובה של המקום... לצערי יצא לי למצוא דברים גרועים יותר.....חרקים, ברגים....גומייה זה היה יכול להיות שיפור
ש שקדייה New member 9/5/14 #5 כנ"ל. אני באופן כללי לא נורא מתרגשת מדברים שנופלים לאוכל, גם שערה זו לא עילה להיסטריה רבתי כמו שהרבה אנשים עושים מזה לטעמי.... וכשיש חרק קטן בסלט, זה לרוב דווקא מעודד- זה אומר שהירקות לא מרוססים למוות אלא בחומרים שעוד יש חרקים שעומדים בהם.
כנ"ל. אני באופן כללי לא נורא מתרגשת מדברים שנופלים לאוכל, גם שערה זו לא עילה להיסטריה רבתי כמו שהרבה אנשים עושים מזה לטעמי.... וכשיש חרק קטן בסלט, זה לרוב דווקא מעודד- זה אומר שהירקות לא מרוססים למוות אלא בחומרים שעוד יש חרקים שעומדים בהם.
א אין על מה New member 9/5/14 #7 אני איתך. אוכל זה לא תרופה סטרילית רצוי שהמקום יהיה נקי. גומיה לא נשמע לי זוועות עולם. זורקים לפח וממשיכים לאכול את הכריך. אם כי הייתי מציינת את זה למוכר/ת .
אני איתך. אוכל זה לא תרופה סטרילית רצוי שהמקום יהיה נקי. גומיה לא נשמע לי זוועות עולם. זורקים לפח וממשיכים לאכול את הכריך. אם כי הייתי מציינת את זה למוכר/ת .