מה אתם הייתם עושים

מה אתם הייתם עושים

בוקר טוב.
אני כבר יותר מדי זמן בבית והצעות עבודה לא נראות באופק חוץ מאחת. אותו תחום שבו עבדתי בעבר רק בחברה אחרת, אני לא מת על זה , זה קטן לכישורי זה מייאש אותי לחשוב על זה. אבל זה מה שיש כרגע.
ללכת על זה לא ללכת על זה.
אני לא אמות מרעב אבל מצד שני אני גם לא מנצל את התקופה הזאת שאני בבית יותר מדי. אני יודע שאם אני אתחיל לעבוד שם אני אעצור את החיפוש אחרי עבודה וישקע את חיי בבינוניות
. בלי תקווה
הייתי שמח לשמוע את דעתכם/ן
הערות והארות יתקבלו בברכה.
יום מקסים

shapir1

New member
מה תחום העיסוק בו אתה מחפש?

ומה זה נקרא "בינוניות" אצלך? כי אצל כל אחד מאיתנו זה משהו אחר..

אני בעצמי מסיימת היום תפקיד נהדר במקום מקסים כיוון שהחלפתי במקום העבודה שלי מישהי אחרת. ושוב אני יוצאת לשוק העבודה וגם לי יש חשש שלאחר התפקיד המצוין שביצעתי במשך השנה האחרונה לא אצליח למצוא משהו שהוא לפחות באותה רמה ושלא יהלום את כישוריי ו...שאשקע בבינוניות.

מצד שני - העצה שאני תמיד מייעצת לעצמי ולאחרים היא עד כמה שזה קשה - לא לשקוע ולא להתייאש. להמשיך ולהמשיך ולהמשיך מבלי להתייאש. ואם אתה חושב שאתה לא מספיק מנצל את התקופה שאתה בבית, אז אולי כדאי לחשוב מה אתה כן יכול לעשות כדי לנצל אותה כראוי.

אני מבינה מה שאתה אומר לגבי תחילת עבודה ועצירת החיפוש, כי גם אני לא ממש הצלחתי בזמן שעבדתי ולמרות שידעתי שאני עוזבת לחפש עבודה ברצינות, מאוד מאוד קשה לעשות את זה במקביל בצורה יסודית ורצינית.

אז אם יש לך עדיין אפשרות לשבת בבית, מה שלא תמיד יש לאחרים, פשוט תנסה לנצל אותה כמה שיותר כדי להשיג ולקבל את מה שמתאים והולם את כישוריך.

בהצלחה !

למעלה