מה אתם הייתם עושים?
הוא החבר הכי טוב לשעבר של האקס שלי.
עד כאן תקין.
מכאן זה היה סתם מה קורה ממצב וכאלה..
עד כאן ברור.
מכאן נפגשנו באיזה ערב של חברים והוא סיפר לי כל מיני דברים, בין היתר למה הוא כבר לא החבר הכי טוב של האקס שלי.
עד כאן סבבה.
מכאן הוא התחיל להתקשר אלי מלא פעמים, לשלוח הודעות ולספר לי שהוא רוצה שנהיה בקשר..
עד כאן נסבל.
מכאן גמאני התחלתי לחשוב בכיוון, כי בכל זאת הוא חתיך לגמרי, אומנם לא העיפרון הכי מחודד בקלמר, אבל ישלו אחלה אופנוע ולוק.
עד כאן רדוד.
מכאן הוא נעלם לאיזה שבועיים-שלוש ואז הטרחתי את עצמי להתקשר והוא ענה ואמר שלא יכול לדבר ושיחזור אלי.
עד כאן לגיטימי.
מכאן הוא חזר אלי אחרי כמה ימים ואמר שאנלא אחשוב שישלו מישי אחרת ושהוא לא כזה ובלה בלה..
עד כאן לא חשבתי.
מכאן התחלתי לחשוב שאולי באמת ישלו מישי אחרת.
עד כאן מבולבל.
מכאן היום הוא התקשר והתלונן שכבר לא איכפת לי ממנו, שהוא עשה אתזה בכוונה כדי שאתגעגע, שהוא בעצם כבר ממש מחכה לראותותי.
עד כאן פסיכי.
מכאן אני תוהה, מה עובר?! והאם נעלמו הגברים השפויים מעל פני האדמה?!
שוהם. שממש מחכה לאביר עם הטוסטוס שיעשה לה מסא'ז בכתפיים כי הם תפוסות שבאלמות.
הוא החבר הכי טוב לשעבר של האקס שלי.
עד כאן תקין.
מכאן זה היה סתם מה קורה ממצב וכאלה..
עד כאן ברור.
מכאן נפגשנו באיזה ערב של חברים והוא סיפר לי כל מיני דברים, בין היתר למה הוא כבר לא החבר הכי טוב של האקס שלי.
עד כאן סבבה.
מכאן הוא התחיל להתקשר אלי מלא פעמים, לשלוח הודעות ולספר לי שהוא רוצה שנהיה בקשר..
עד כאן נסבל.
מכאן גמאני התחלתי לחשוב בכיוון, כי בכל זאת הוא חתיך לגמרי, אומנם לא העיפרון הכי מחודד בקלמר, אבל ישלו אחלה אופנוע ולוק.
עד כאן רדוד.
מכאן הוא נעלם לאיזה שבועיים-שלוש ואז הטרחתי את עצמי להתקשר והוא ענה ואמר שלא יכול לדבר ושיחזור אלי.
עד כאן לגיטימי.
מכאן הוא חזר אלי אחרי כמה ימים ואמר שאנלא אחשוב שישלו מישי אחרת ושהוא לא כזה ובלה בלה..
עד כאן לא חשבתי.
מכאן התחלתי לחשוב שאולי באמת ישלו מישי אחרת.
עד כאן מבולבל.
מכאן היום הוא התקשר והתלונן שכבר לא איכפת לי ממנו, שהוא עשה אתזה בכוונה כדי שאתגעגע, שהוא בעצם כבר ממש מחכה לראותותי.
עד כאן פסיכי.
מכאן אני תוהה, מה עובר?! והאם נעלמו הגברים השפויים מעל פני האדמה?!
שוהם. שממש מחכה לאביר עם הטוסטוס שיעשה לה מסא'ז בכתפיים כי הם תפוסות שבאלמות.