מה אתם הייתם עושים?

heart postcard

New member
מה אתם הייתם עושים?

לפני כמעט שלושה חודשים מישהי מארה"ב קנתה ממני בגד. כתבתי לה שלוקח כשבועיים שלושה להגיע מישראל. אחרי כשבועיים היא כתבה לי שזה לא הגיע והיא רצתה את זה למתנה וזה כבר לא רלוונטי כי לא ידעה שזה מגיע מחו"ל.רוצה הכסף. כתבתי לה שאין בעיה,שכהבגד יגיע אלי,הכסף יגיע אליה. באתר של הדואר ראיתי שנשלחה אליה הודעה. עברו כמה שבועות בהם עידכנתי אותה שהפריט מחכה לה בדואר. פתאום לקראת החודשיים למכירה,היא כתבה לי שעברו חודשיים וכבר אין לה הגנה,לא מפייפל ולא מאיביי,אין פריט ואין כסף - היא שוקלת לתת לי פידבק שלילי.החזרתי לה את הכסף וכתבתי לה שאני מצפה,שמאחר והיא לא לוקחת את הפריט - שהוא יחזור אלי. היום אני רואה באתר הדואר שהפריט נלקח.עברו כמעט שלושה חודשים מהמכירה. האם לכתוב לה משהו?האם לקנות ממנה משהו(היא מוכרת דברים מאוד זולים) ולהטעים אותה במרור שהיא האכילה אותי?וכיצד לעשות זאת? האם לדווח עליה לאיביי ? מה אתם הייתם עושים ? תודה.

pvzed

New member
דבר ראשון,לא היית צריך להחזיר את הכסף לדעתי.

דבר שני - יש לך את כל הוחכות,אתה יכול לרשום מכתב לאיביי ולרשום שם את המספר מעקב וכל מה שסיפרת,ואני בטוח שיחזירו לך את הכסף. כמה פידבקים יש לה? תנסה להציע על מוצר שלה ו"לאיים" עליה(אגב -באיזה סכום כסף מדובר?) שאם היא לא תשלם לך על מה שהיא קיבלה - אתה תתלונן עליה וותן לה שלילי.

heart postcard

New member
בינתיים ראיתי שהיא לא מוכרת לחו"ל,אז השתעשעתי

לחינם באפשרות השניה. מדובר ב20 דולר.אני אצליח לחיות גם בלי זה,אבל כל ההתנהלות מרגיזה.זה היה בדיוק בתקופה שאחרי פידבק שלילי התחילו כל מיני נשמות טובות שקנו ממני,לכתוב לי קינות על כל מיני פגמים שהחזר קטן מהתשלום יתקן כמו כלום ובשבילי יהיה שקט. בהחלט לא התאים לי עוד פידבק שלילי.מה גם,שלא היה לי זמן לענות כי זה היה ממש לפני החודשיים למכירה. האם לפנות לאיביי או אליה?

למעלה