מה אתם הייתם עושים ?

nimrodakar

New member
מה אתם הייתם עושים ?

שלום לכולם, לקוח רכש ממני 6 מוצרים ויש לי איתו 2 בעיות , מחיר המוצר עצמו הוא 0.99 עם משלוח של 9.99: 1.המוכר ביקש ממני לשלוח לו חשבונית לפייפל עם הסכום של הקניה והוא מבקש שאני יעשה לו מחיר קומביין שיפינג. שלחתי לו מייל שאין לי בעיה להוריד לו 5-6 דולר מהמחיר הסופי או לחילופין להוסיף לו עוד מוצר זהה למה שרכש בחינם - עד פה אני ממש נחמד. העניין הוא שיש לי הרגשה בגלל שהקונה רשם לי שהוא רוצה קומביין שיפינג שהוא חושב שכל מוצר עולה 0.99 ועוד משלוח של 9.99 לכולם ביחד וזאת למרות שבכל מכירה רשום בפירוש מה המחיר של המוצר+מחיר משלוח. שלחתי לו 2 מיילים כבר והוא עדיין לא עונה אני אחכה עוד קצת וניראה מה הבעיה איתו. 2.הלקוח רשום בפייפל בכתובת של צרפת אך מבקש לשלוח לבריטניה - יש לציין שיש לו 250 פידבקים חיוביים ללא אף שלילי !! האם כדאי לספוג את עלות המוצר + משלוח (באיזור ה 60 שקלים) ולנסות לשלוח לו לאן שהוא מבקש ממני למרות שזו לא הכתובת שלו בפייפל ( אני חושב שזה שיש לו 250 פידבקים חיוביים דיי אפשר לסמוך על הבחור ) מה אתם אומרים?

hopla ebay

New member
מה אתם הייתם עושים?

הי נמרוד, ראשית, זה סוג של לקח להמשך הדרך כאשר שמים מחיר משלוח שגבוה בעשרות אחוזים ממחיר המכירה. הקונה שלך צודק במובן מסויים, שכן הוא מבקש שירות של משלוח משולב, שמקובל ונהוג באיביי. שלח ללקוח את העלות המשולבת של 6 המוצרים. במידה ואתה לא רוצה לעשות הנחה תוכל לומר לו שאתה נוהג לשלוח את המוצרים בבודדים. אם הלקוח יחליט שאינו רוצה לשלם את המחיר שאותו אתה דורש תוכל לבטל את המכירה. קח בחשבון שמשלוח לכתובת שלא מצויינת בפייפאל משאירה אותך חשוף במצב של דיספיוט. במצב כזה פייפאל לא יתנו לך שום גיבוי. בהצלחה!

panayotiss

New member
זו דעתי

אל תעשה ספקולציות על מה שהוא חושב. 1. אתה המוכר, אתה הבוס ואתה קובע את המחיר והתנאים. ביקש הנחה? תן לו . אבל שלא יתחיל לקבוע לך את ההנחה. אל תהיה ז^$^%$%ה שלו. תנקוב בהנחה ותפתה אותו. תגיעו לעמק השווה שיהיה לך רווחי גם, בקיצור אל תתן לו להוריד לך את המכנסיים. אבל הבעיה האמיתית לדעתי היא שצריכים לגבש תחילה את כל תנאי העסקה ואז אם מתאים לקונה הוא משלם. עכשיו אחרי שהוא קנה, במידה ולא תעשה לו קומביינד שמתאים לו הוא יהיה ממורמר - מתכון לעצבים ובעיות. 2. הייתי שולח לו. לא הבנתי למה אתה סופג 60 שקל.

nimrodakar

New member
תגובה..

ממש לא ה%$#%#$% שלו, חשבתי להיות נחמד מאז הבקשה שלו לא שמעתי ממנו כבר יומיים,אין לי בעיה לבטל את העיסקה אם זה מה שהוא חושב למרות שזה ממש מפגר לחשוב שכל מוצר עולה 0.99 ומשלוח לכולם 13.99 הרי הוא הציע על 6 מוצרים שונים בבידים,אז הוא צריך לקחת את זה בחשבון. 2.סופג 60 שקל בערך כי אם הוא יפתח דיספיוט בפייפל אין לי הגנה שלהם למרות שאני שולח רשום אבל לא כתובת של פייפל. נחכה וניראה אני יעדכן אותכם בהמשך שהוא יחליט לענות לי.

nimrodakar

New member
ל evilihi

מה קשור לחץ, בזמן שהלקוח קונה מוצר ולא מגיב במשך כמה ימים אני אישית מפסיד על זה כסף כי אני שומר את המוצרים בצד בזמן שאני יכול למכור אותם למישהו אחר. אם לך זה לא מפריע להפסיד כסף על כל יום שעובר אז בכיף אני לא בגישה שלך. אם הוא רוצה לקנות הוא יקבל ממני יחס הכי טוב בעולם ואם הוא סתם מבזבז לי זמן ועצבים אז לא חייב למכור לו עוברים הלאה יש אחרים שירצו לקנות.

evilihi

New member
זה ועוד איך לחץ!

יומיים? בחייך! כבר קרו דברים. מחשב שהתקלקל. אינטרנט שהתקלקל. יש המון סיבות. כבר היו לי קונים שאושפזו בבית חולים ואחרי שבוע-עשרה ימים יצרו קשר ושילמו בלי בעיה. אחרי שבוע הייתי שולחת תזכורת. אחרי חודש דיספיוט. לא צריך להכנס ללחץ, ובתקופה כזו תגיד תודה שמכרת בכלל מוצר.

evilihi

New member
ואם כזה דחוף לך כי יכולת למכור לאחר -

תעשה IMMEDIATE PAYMENT REQUIRED ותסגור עניין.

nimrodakar

New member
נסגור את זה ככה...

שדבר ראשון הוא שילם את כל הסכום, ודבר שני אמרתי לך אם בא לך לעזור אז בכיף , אני אשמח לשמוע כל מה שיש לך להגיד אבל אם את באה להעביר ביקורת אז אני לא מעוניין. אם לך מתאים להפסיד כסף על כמה ימים שעוברים לך אז סבבה שיהיה לך לבריאות זה הכל.

למעלה