מה אתם הייתם מעדיפים-

Miamist

New member
מה אתם הייתם מעדיפים-

בתור אוהד מיאמי,שכרגע נאבקת על המקום ה5 במזרח, אני לא יודע את מי הייתי מעדיף לקבל בסיבוב הראשון או מול איזו קבוצה יותר אפשרי שנצליח לקחת סדרה-בוסטון או אטלנטה. אומנם בוסטון בעונה לא מדהימה אבל לפי דעתי הם עדיין יהיו מצ' אפ יותר קשה למיאמי בפלייאוף מאשר אטלנטה...מה אתם אומרים?

עידו17

New member
מסכים איתך

ההיט 0-3 מול בוסטון העונה, וכל עוד לסלטיקס יש כח, שזה כנראה הסיבוב הראשון בלבד, היא עדיין קבוצה קשה מאד. המאץ'-אפ של ההיט מול ההגנה של ההוקס טוב יותר, ועם מאזן 3-1 על ההוקס, ההיט יגיעו לסידרה עם הרבה יותר ביטחון.

Puskas

New member
לא כל כך משנה

לדעתי מיאמי יותר מוכשרת מאטלנטה ובוסטון ויכולה לעבור כל אחת מהם (רק הקאבס והמג'יק מוכשרות יותר מההיט לדעתי). כל קבוצה במזרח יכולה לנצח כל קבוצה אחרת בתנאי שזו לא הקאבס או המג'יק.. אז המשחקים בין מקומות 3-6 ובין 4-5 כל אחת יכולה לעלות.. הקאבס והמג'יק לדעתי יטיילו לחצי גמר.

webber44

New member
מיאמי יותר טובה מאטלנטה?

תסביר בבקשה, כי אין מצב שאתה מאמין בזה.

Puskas

New member
יותר מוכשרת

לאטלנטה אין שחקן ברמה של ווייד ביזלי ניהיה שחקן מדהים וג'רמיין אוניל הוא גבוה מעולה לא פחות מהורפורד.. מבחינת יעילות ועומק,ההוקס עדיפים אבל מבחינת כישרון נטו,ההיט עדיפים,יש להם פחות שחקנים טובים אבל המעט שיש להם הוא מוכשר בטירוף.

webber44

New member
יש להם שחקן וחצי מוכשרים

וויד וביזלי. לעומתם בהוקס יש הרבה חצאי שחקנים מוכשרים, בסדרה של משחקים אני לא רואה אף מצב שמיאמי עוברים אותם, כי בשורה התחתונה הרבה חצאים שווים יותר מאחד שלם.

Puskas

New member
אין להוקס

אף שחקן ברמה של פלאש ואפילו לא קרוב אליו.. סמית' והורפורד הם 2 גבוהים טובים מאוד אבל אנדרסייזד וסמית' בכלל לא שחקן של חפירות (הוא אחד הPF הטובים בליגה בשכלול סופי) וJO מספיק טוב מולם.. ריצ'ארדסון זה עוד חצי שחקן לא רע בכלל וביזלי כמובן תותח רציני. אצל ההוקס ביבי בירידה וזה לא אותו דבר,הוא כבר לא רכז לרגעים גדולים וג'ו ג'ו כוכב שאפשר לעצור (במיוחד כשפלאש יהיה זה שישמור עליו) אני חושב שההיט ברמת החמישייה יותר מוכשרים אבל להוקס יש קצת יותר ספסל נורמלי.. להיט יש מצ' טוב איתם אני חושב וסדרה ביניהם תיהיה צמודה וקשוחה.

The Prospect

New member
אנדרסייזד לעומת מי? אוניל?

להורפורד ולאוניל נתונים כמעט זהים, כשהורפורד הרבה יותר מהיר ואתלטי מאוניל.

rapgamer4ever

New member
קודם כל, עדיין לא יודעים מי תסיים 3 ומי 4

כך שבינתיים קודם כל עדיף לנצח ולא ליפול למקום 7. אני חושב שסה"כ לכל קבוצה עדיף לפגוש את אטלנטה ולא את בוסטון, גם למיאמי. אטלנטה קבוצה טבוה ופייבוריטית מול מיאמי, אבל אין לה מי יודע מה הגנה, קילר אינסטינקט ורוע... אני חושב שהרבה יותר קל לגנוב מהם סדרה. מול בוסטון אתה לא יכול לגנוב, אתה חייב להיות פשוט יותר טוב כי אתה יודע שבמשחקים גדולים הם מוציאים את המירב. ומיאמי לא יותר טבוה מבוסטון.

עומר ו

New member
בתור אוהד מיאמי

אני גם מעדיף את אטלנטה. הבעיה של מיאמי היא בגבוהים - הם פשוט לא גבוהים מספיק. האסלם אנדרסייז, אנתוני אנדרסייז ולמרות מה שכתוב באתר גם ביזלי אנדרסייז, היחיד שהוא בגובה נורמלי הוא אוניל וגם הוא פצוע עכשיו. לכן אני מעדיף לקבל את הורפורד ופאצ'וליה ולא את גארנט, פרקינס ושיד.

Miamist

New member
אני לא חושב שמיאמי יותר טובים

אני לא חי בסרט שהחבורת נגרים+וויד ואולי ביזלי שמרכיבים את קבוצתי האהובה מיאמי מוכשרים או טובים יותר מאטלנטה או בוסטון אבל אני כן מאמין שהערך המוסף והיכולת האישית של וויד יכולה לגרום לכך שאולי כן נצליח לגזול סדרה מול אטלנטה...

somone141

New member
אוניל רחוק מלהיות נגר

נותן עונה ענקית בסטנדרטים של העונות האחרונות. כל פעם שראיתי את ההיט, וראיתי לא מעט, ג'רמיין ממש הרשים אותי עם הביטחון ללכת לעבודה בצבע בלי חשש וממש להיות אגרסיבי. הוא מאוד יעזור לוייד השנה בפלייאוף.

somone141

New member
תמונות

פה זו התמונה של הארליינס בפנים. איך שנכנסתי (וזה לא המקום שישבתי בו) ראיתי את ארטסט ואודום (פעם ראשונה שאני רואה אותם מול העיניים) באימון קליעות, הרגשה מוזרה כזו לראות אותם ככה אחרי עשרות שנים רק במחשב/טלוויזיה.

somone141

New member
פה

זו תמונה של האוטובוס הלייקרי.. אחרי המשחק התרוצצתי בשיא הקור (קפאתי) לראות היכן האוטובוס שלהם מחנה. עד שמצאתי.. עשרות, אם לא מאות, אוהדים הקיפו את הבאס כשל90 אחוז מהם ג'רזי נמבר 24. מדהים כמה אוהבים אותו, אפילו במדינה זרה. וואלה תמונות לא משו, האחרות בכלל יצאו חרטא. יש לי סירטונים פצצה, גם של קובי, שניגש אליי ודפק חיוך כי צעקתי לעבר MVP (
), אבל אין לי אפשרות לשים אותם פה.. נראה איפה נדחוף אותם... כמובן שאת שני התמונות הללו אני צילמתי. לא מתיימר להיות צלם.

somone141

New member
בסך הכל היה נחמד

חוץ מה'חוויה' של לצפות בשמנים האמריקאים בולעים אוכל (ישבו 2 כיסאות מתחתיי) כאילו אין מחר. איכסה. אני לא אחד שאוכל הרבה, די רזה, והמחשבה מה יהיה איתם מחר בבוקר אחרי שהם ישבו ואכלו במשך חצי שעה טוגנים מלאים בשמן, בזמן שכל אחד מהם שוקל מעל 100 ק"ג, זיעזעה אותי. צפו בפאקינג GAME! למה באתם? (רציתי לומר להם את זה, אבל לא היה נעים) . מי שקרא - סורי. הייתי חייב להוציא את זה.

למעלה