מה אתם א&

tuko

New member
רק אם אתה אוהב חיקויים.

לא יעזור,אין כמו האורגינאל.

פנדר מקסיקניות הן לא חיקוי

הידעת שיש דגמים שמיוצרים במקסיקו ולא בארה"ב? גם ידעת שהדגמים האלה הם דגמים באיכות מעולה? שמעת פעם את הסדרה הClassic של פנדר (50, 60, 70)? אולי את סדרת הDeluxe?

tuko

New member
אמרת פנדר אמרת .USA

כשפותחים מפעלים במדינות עולם שלישי לצורך צמצום עלויות ייצור, תהיה סמוך ובטוח שלא תקבל מוצר מושלם ואיכותי, אלא מוצר שיוצר בייצור המוני ללא הקפדה יתרה על איכות הגימור. אין מה לעשות אחי,אלו החוקים.

בחיים שלך לא ראית פנדר מקסיקנית

נכון? אני מבטיח לך שאם תראה פנדר מקסיקנית ופנדר אמריקאית אתה לא תדע להבחין אם לא יגידו לך.

tuko

New member
חבובי!

ב-מאי שנה שעברה הייתי ב-ניו יורק ותאמין לי "שתחנתי" את כל החנויות במנהטן,לא חשוב שבסוף הבאתי שתי סטראטוקסטר חבל על הזמן(אמרקאיות כמובן)בחיים לא הייתי קונה מקסיקאיות. אבל למה אני מספר לך את זה? מפני שלא צריך לגמור אוניברסיטה בשביל לקרוא את מה שכתוב על הראש של הגיטרה. ותאמין לי שאם אני אמחוק את מה שכתוב על הראש אתה לא תוכל להבדיל בין סקוואיר מסריחה לפנדר.

ואני בניו יורק רוב החיים שלי

ומה זה משנהמה כתוב על הראש? האם אתה תזהה פנדר מקסיקנית אם לא יהיה כתוב עליה שהיא מקסיקנית? אני בטוח שלא, במיוחד לאור המשפט האחרון שלך.

tuko

New member
אני לא מבין מה הויכוח בכלל.

בוא אני אתן לך דוגמא יותר מוחשית. ההבדל בין פנדר מקסיקו לפנדר USA הוא בערך (והדגש הוא על בערך) כמו שעון רולקס אורגינאלי תוצרת שוויץ לבין רולקס שאתה קונה ב15$ ב-רחוב קנאל ב-צ´יינה טאון. זה הכל חבובי אתה רוצה איכות בבקשה תשלם אתה רוצה חיקויים זולים?אז בבקשה אל תתפלא שכשאתה נכנס עם השעון(זה שקנית ב-קנאל) לים הוא מתחיל לבלוע מים.

גם אני לא מבין על מה הוויכוח

והדוגמה שהבאת ממש דפוקה. בקיצור, בחיים שלך לא ראית פנדר מקסיקנית ואם יציבו לך מקסיקנית ואמריקאית אתה לא תוכל לזהות איזה מהן היא האמריקאית.

tuko

New member
תגיד, סתם מתוך סקרנות,

במקרה אבל לגמרי במקרה זה נכון שיש לך סטראט מקסיקאית?

tuko

New member
עכשיו תאמר לי בבקשה.

אתה רוצה להגיד לי שכשאתה מגנן אתה לא מרגיש הבדל בין המקסיקאיות לאמרקאיות,בצוואר ,בסאונד ?

לא ויש לזה סיבה.

לדגם של המקסיקנית אין אח גדול אמריקאי. הבעיה איתך שהיית עסוק כל הזמן לדבר על הסטראט הסטנדרטית, ששם ההבדל קיים אבל הוא זניח. וסקוויאר היא לא חברה כל כך גרועה כמו שאתה מספר, יש להם כמה דגמים טובים.

TheDUKE

New member
אנשים ויכוח מוזר קצת וגם...

אני חייב לציין שלי יש סקוואיר אבל מבעיות כספיות בלבד! הגיטרה מצויינת לגיטריסטים מתחילים אבל כשמתקדמים ולומדים עוד היא ממש חרא של דבר... (סקוואיר סטרט). הקיצר אני מוצא עבודה בקרוב וכנראה אקנה משהו קצת יותר טוב... חשבתי על גיבסון משהו... יש הצעות? (מחיר שינוע בין 5000-9000) אה וגם מגבר טוב אם יש למישהו... תודה אנשים!

1adiel

New member
מי דיבר בכלל על סקוואיר

בפנדר המקסיקניות אין שום בעיה בכלל, הם ממש טובות כמו הפנדר האמריקאיות, וכבר כמה פעמים אמרו פה שהאמריקאיות כבר לא משהו

ELP

New member
יש לי...

פנדר ג´אז בס פרטלס מקסיקנית והיא ממש מעולה... אני חושב שבהחלט יש פנדרים תוצרת מקסיקו ברמה טובה מאוד..

סביח

New member
לי יש

מקסיקנית וכדאי לך תאמין לי חיקוי או לא חיקוי היא טובה

למעלה