מה אתם אומרים

מה אתם אומרים

אני מכיר מישהי כבר יותר משנה, היא גרה רחוק ממני בישוב בלי תחבורה ציבורית אליו, וניסיתי לא מעט פעמים להתחיל איתה משהו, להיפגש. אני יודע שהיא מעוניינת בי - דרך סוכנת סמוייה - אבל היא מאוד קשה בנושא ולא יודעת מה היא רוצה, ובקושי הצלחתי לסגור איתה דברים. לפני כחודשיים רבנו ולא דיברנו כמה שבועות, והיא חזרה לדבר איתי (טלפון - מסנג'ר - sms) ואמרה גם שהיא רוצה להיפגש איתי מתישהו, כמובן הייתי מאוד שמח והתחלתי לפתח ציפיות. גם לא מזמן הסתדר משהו עם הרכב של ההורים שלי ככה שאני יכול לנסוע אליה (לה אין רישיון). קבענו מראש להיפגש ביום מסויים השבוע והיא הייתה נראית מאוד חיובית לעניין. אבל באותו היום שקבענו לפנות בוקר היא שלחה לי sms שבסוף היא לא יכולה. מאוד כעסתי והייתי מאוכזב, כי גם ציפיתי לזה מאוד וגם התאמצתי מאוד לסדר יום שאחד ההורים שלי יכול להישאר בבית כדי שאני אוכל לקחת את האוטו, ולדאוג להשאיר את היום הזה פנוי גם בשבילי. השיחה שהייתה לנו בsms: ------------------------------------------------------------------------------------ היא: אור אני מזה מצטערת אבל הרגע הזכירו לי שכבר קבעתי משהו למחר =\ אבל אני מבטיחה שנקבע לזמן אחר.. סורי.. (השעה 3 וחצי בבוקר) אני: עכשיו נזכרת? התאמצתי בשביל להגיע אלייך, מאוד ציפיתי לזה. אני לא יודע אם אני אנסה שוב. היא: בחירה שלך.. אני: אז עכשיו את מאשימה אותי? היא: ממש לא. אני אומרת שאם תבחר לא לנסות שוב אני אבין – הבחירה שלך. אני: מאוד היה לי חשוב להיפגש, לא קל להגיע אלייך את יודעת.. אני לא מבין מה בשלוש בבוקר יכול לצוץ שיבטל את מה שקבענו. אני יודע שאת לא אוהבת שאני עושה את זה אבל אני חושב שאת פשוט לא סגורה על עצמך, והמשחקים האלה פוגעים. כי אני מבין שלך זה פחות חשוב. היא: זה לא משהו שצץ. זאת התחייבות מוקדמת יותר מההתחייבות שלי אליך, ולפי דעתי אני מאוד סגורה על עצמי. אתה חייב להפסיק להסיק מסקנות כאלה. חוץ מזה שזה כן חשוב וחבל שאתה חושב ככה =\ אני: מה שאני מרגיש זה מה שאת מראה לי, אני רוצה לטעות. חבל שנזכרת בזה כל כך מאוחר אחרי שארגנתי הכל, את לא גרה קרוב אלי שדברים מהסוג הזה הם פשוטים. -------------------------------------------------------------------------------------------------------- כבר הייתי די מיואש ממנה לפני כן וזו לא הפעם הראשונה שאני מתאכזב ממנה, למעשה אני רק מתאכזב ממנה. בגלל זה החלטתי שיותר אני לא מנסה להיפגש איתה ואם אני יכול אז גם לשכוח ממנה. הפכתי אותה למין פנטזיה בשבילי, אולי כי היא מאוד קשה להשגה. אבל היה יותר טוב אם היא בכלל לא הייתה חוזרת לדבר איתי אחרי שרבנו. אני סתם מגזים או שיש משהו בזה?

shirlove

New member
יכול להיות שבאמת היא...

קבעה משהו ששכחה. אבל אם רע לך עם זה ומתאכזב רק תעשה מה שנראה בעיניך נכון וטוב לך.

לחי7

New member
אור............../images/Emo122.gif

בא לי לנער אותך כל כך חזק שתצצצאאאאאא מזה!!!! אבל כנראה,זה מה שאנשים בגיל ההתבגרות עברו במשך שנים ויעברו עוד במשך דורות רבים......
בתור אחת שגרה פעם גם במקום די מבודד מציביליזציה,לפי נסיוני,אנחנו רק מחכות שיבוא אביר על אופנוע שחור ויגאל אותנו מהשיממון....
. תראה,זה נכון שלא כולן אותו הדבר,וזה נאמר בחצי הומור שכזה.. אבל בוא תענה לי על שאלה בסיסית :מי נזכר ב3 בבוקר שיש לו\לה התחייבויות קודמות?!?! לי נראה שהיא לא סגורה על עצמה, כמו שאמרת לה, אם היא בכלל רוצה אותך או לא..או אם היא רוצה מישהו בכלל בחיים שלה.. או אולי יורד לה ממך כי בנות כידוע אוהבות בחורים בלתי מושגים...כמה שזה דפוק....
תאמין לי..ממרומי גילי(24...) אני כל כך בטוחה במיליון אחוז שעוד כמה שנים תיזכר בזה ותצחק על עצמך כמה התנהגת מוזר כשהיית צעיר. ואני עוד יותר בטוחה(ב5 מיליון אחוז!!!) שלא חווית אהבה אמיתית,כי אם היית חווה את זה,היית מבין כל כך בקלווווווווווווות כמה היא לא שווה את המאמצים שלך כלפיה........................(אם זה לא יקרה,אני אתן לך צק על סך מיליון דולר....
נכון שכל מה שאנשים יכתבו כאן אולי לא ישנה את דעתך,אבל אני בטוחה שהזמן יעשה זאת.....

תודה

אני גם חושב שעוד כמה שנים אני אצחק על הדבר הזה, אבל כרגע ובזמן הקרוב ככה אני רואה דברים, ולפי זה אני פועל. בטח עוד שבוע שבועיים אחרי שאני ארגע מהעניין אני אנסה להיפגש איתה שוב, היא עדיין משחקת אצלי תפקיד של פנטזיה, ואני רוצה כבר לממש או לשבור אותה. כשקיבלתי את ההודעה שלה ב3 בבוקר כעסתי כמו שלא כעסתי בחיים שלי, רעדתי ורציתי להקיא. זאת פעם ראשונה שהרגשתי את התחושה הזאת ואני לא רוצה להרגיש אותה שוב. אולי באמת אני אנסה עוד פעם אחת, ואני אקבע את הפעם הזאת כפעם האחרונה, כדי שאחריה אני אוכל להוציא אותה כבר מהראש. התמימות.... P:

לחי7

New member
אין בעד מה....../images/Emo9.gif

פנטזיה זה שם המשחק פה!.. פשוט אני זוכרת את עצמי במצב כזה,ויש עוד הרבה אנשים במצב דומה לשלך...אבל אין מה לעשות..האהבה עיוורת... או במקרה שלך אני מקווה שזו תשוקה עיוורת..כי תשוקה נגמרת יותר מהר...אני מקווה שיצליח לך ב"פעם האחרונה" הזאת...

לחי7

New member
ועוד משהו קטנטן......

למה אתה רוצה להיות עם מישהי שגורמת לך לרצות להקיא??? תחשוב על זה טוב טוב...................

כי אני אובססיבי../images/Emo13.gif

אני צריך להפסיק עם זה אחרי שעברתי כמה ימים בלי לדבר איתה ובמקום זה חשבתי למה אני רוצה אותה, הבנתי שאני רוצה אותה רק בגלל הפנטזיה. וגם כי אני מאוד רוצה קשר עם מישהי. אבל קשר רציני לא מתחילים עם כל אחת, אני חייב להפסיק עם זה. פנטזיות חיות רק בתוך הראש, והיא תישבר כשאני אנסה לממש אותה במציאות. הקשר שלי איתה עד עכשיו עשה לי רק רע, צריך להתנתק כדי לפנות מקום לקשר הבא. אני יכול להגיד על עצמי שיש לי לב גדול אבל הוא שמור רק לאחת. המסע ממשיך.... ילדה יפה... תודה :]

לחי7

New member
נווווו

אז תממש את הפנטזיה כבר כדי שתוכל לעבור הלאה סוף סוף! ואז אני מצפה להודעה משהו כמו: "זהו, מימשתי את הפנטזיה וירדתי ממנה,ופגשתי מישהי חדשה!"...

לחי7

New member
../images/Emo13.gifהתכוונת ש...

את התגובה שלי אהבת? אם כן אז... תודה..

הזוייה

New member
לא מבינה איך מנהלים שיחה

באס-אם-אס זה הדבר הכי גרוע לתקשורת כי כל אחד קורא את הדברים איך שנוח לו והמסר לא עובר כראוי. דבר שני איש צעיר, תמחק את הצללים שמרקדים לך על הקיר בדמותה. הסימפטומים שקרו לך בגלל הסירוב שלה (להקיא- אללה יוסטור וחבורתו) מראה שלקחת אותה יותר מידי עמוק ממה שצריך. אתה מאוהב בפנטזייה, ותראה מה קרה כשהפנטזייה שלך לא מצטיירת כמו שרצית בחלומות שלך. היא מפנה עורף לאהבה שלך ואתה ממשיך להתעקש, כמו קיא שעולה ואי אפשר לשלוט בו. בתחילתה של ידידות צריך הדדיות, אם אין לצד השני את אותם פרפרים, תשוקות ועוררות רגשית, אז יש אכזבה לצד המאוהב. לפי הדברים שלך, ולמרות שאני אישה (כפי שבדקתי הבוקר) אתה מתעלל בעצמך ומתעקש לגעת במשהו שלא רוצה שיגעו בו. תרפה בשביל לחסוך לעצמך עוד עוגמת נפש שכזו, אתה נלחם בתודעה שלך, מנסה לשכנע את עצמך שזה בסדר לנסות שוב כמעט כמו שמנסים להילחם בנשק גרעיני ולא מצליחים. יאללה שיטות הניפוי הללו באס-אם-אס, מפתיעות אותי כל פעם מחדש. לאן התדרדרנו.

לדעתי הלחצת אותה

קבעתם, וצץ לה משהו שהיא שכחה ממנו.. אני חושבת שהתגובה שלך הייתה ממש אובר. קורה שנאלצים לבטל תכניות, ואולי הביטול שלה היה באמת סתם תירוץ, אז תעשה את החושבים שלך עם עצמך שייתכן והיא לא מרגישה כמוך. זו זכותך המלאה להתעצבן במיוחד שטרחת בשבילך הפגישה אבל בשום אופן אסור לך להראות לה את זה, אתם עדיין בשלב הגישושים וסגנון ההודעות כמו שהגבת לה היו מרתיעות כל אחת לדעתי. תתרחק קצת, תיעלם לה, ואם הקשר ביניכם מספיק חשוב לה היא תתקשר אליך. שיהיה בהצלחה

אף פעם לא היינו ישירים אחד לשני

תמיד הכל היה בעקיפין, ברמזים. לא אהבתי את זה. הפעם רציתי לשבור את זה כי כבר נמאס לי ולא חשבתי שנדבר אחרי זה. בגלל זה גם לא היה איכפת לי להלחיץ אותה. רציתי פעם אחת שנדבר "מעבר" לרמזים. אני דווקא אהיה שמח אם הלחצתי אותה כדי שאולי סוף סוף היא תהיה ישירה בעצמה. ואם לא - לא נורא

תשובה!

שאל אותה, מה היה העסוק שמנע ממנה לפגוש אותך. כשתדע מהו, שקול אם מספיק חשוב ואם אפשר להבינה. ברר אתה גם, למה לא ידעה עליו קודם ולא הודיעה לך מהתחלה שלא תבוא. אם תסרב לענות לך, בדוק אתה למה מסרבת ושקול מחדש את היחסים.

שאלתי אותה

הסיבה הייתה שהיא קבעה עם חברה שלה משהו לדעתי זאת לא סיבה שמצדיקה ביטול ברגע האחרון של דבר כמו להיפגש עם מישהו מרחוק. אבל כל אחד והסדר עדיפויות שלו, ושידע מה הוא גורר.

תשובה

אם קבעה עם החברה לפני שקבעה אתך ושכחה, עליה לקים מה שהבטיחה. אם קבעה פתאם עם החברה אחרי שכבר קבעתם, חוסר אחריות כלפיך ועליך לנזוף בה. היא חיבת למלא התחיבות.

למעלה