מה אתם אומרים?

yagil30

New member
מה אתם אומרים?

שלום חברים אני חדש כאן, הגעתי ממש במקרה והחלטתי להישאר ולנסות להתייעץ בבעיה שמטרידה אותי לא מעט בשנה שנתיים האחרונות. אז ככה: אני תל אביבי בן 34, כל חיי נמשכתי לגברים ואף היו לי מערכות יחסים רציניות ומספקות. החבר הראשון שלי היה בגיל 16, היינו יחד 7 שנים. נשים מעולם לא עניינו אותי מינית ותמיד הייתי שלם עם הנטייה שלי. עד כאן הכל בסדר. בשנים האחרונות (5-6) אני מגלה יותר ויותר עניין בצד השני. זה התחיל ממש בקטן כשהתחלתי לחשוב בכלל בכיוון - הייתי בטוח שהשתגעתי אני שכל חיי נמשכתי לגברים פתאום מגלה עניין בנשים? עם השנים העניין והמשיכה(?) רק גדלו, לאט, אבל גדלו היום אני יכול להגיד שאני חושב שאם הייתי מתנסה סביר להניח שהייתי נהנה ומגלה עולם חדש וכאן הבעיה - אין לי ביטחון עם נשים, אני שהייתי גיי כל חיי פתאום אתחיל לצאת עם נשים? רק הרעיון מפחיד אותי. איך עושים את זה? ומה אם לא אדע מה לעשות? ומה אם אבהל ולא אתפקד? אני הרי בתול וחסר ניסיון עם נשים. פניתי לפסיכולוגית, עשינו כמה מפגשים, היא דחפה אותי לצאת לדייטים עם נשים ולגלות אם אני באמת נמשך אבל אני פחדתי וויתרתי. מאז זה מאד מציק לי, אני מרגיש שאני מפספס אולי משהו שישנה את כל חיי. הדבר נהיה כבר לחוץ כי אני כבר לא ילד וצמא לאהבה (עם גבר או אישה) אני גם מת לילד ולפני שאני בוחר בהורות אלטרנטיבית אני רוצה לדעת אם זוגיות הטרוסקסואלית יכולה לבוא בחשבון. אשמח לקבל את עצתכם במיוחד אם יש כאן מישהו/מישהי שהתמודד/ה עם דבר דומה. תודה! SK
 

Blackice

New member
תמיד יש פעם ראשונה.

כן, זה מלחיץ, כן, יש חששות. אבל אם לא מנסים- איך יודעים? תחשוב על כל מה שתפסיד אם לא תנסה- אני לא מדבר על זה שאולי תפספס הזדמנות מעניינת. אני מתכוון שכל החיים זה ירדוף אותך, שאולי אתה בכלל ב"צד" הלא נכון..כל הדברים שפספסת... שווה לקחת את שתי הנשימות האלה ולהעיז. נשים זה עולם שונה לגמרי מגברים. ולדעתי זו חוויה מאוד מעשירה לחוות את שני העולמות האלה. לגבי חוסר ביטחון כי אתה לא יודע מה לעשות- כן, אני יכול להזדהות עם זה. פעם ראשונה שהייתי עם בת היה לי ממש מוזר, היתה לי פוביה מטורפת מלגעת בחזה שלה, היו חסרים לה איברים שהתרגלתי אליהם ובמקומם היו אחרים שלא ידעתי בדיוק מה לעשות איתם.. אבל ברטרוספקטיבה- לא היתה שום סיבה לחשוש. אתה כן יודע מה לעשות. זה אותו דבר שעושים עם כל אחד, בין אם הוא בן או בת. פשוט נהנים ביחד.. וזה זורם לאן שכל אחד מבני הזוג מושכים את זה. באמת שאין בזה שום דבר מסובך.
 

yagil30

New member
אני בן 34...

מי תרצה בתול בן 34? אם אני אספר שאני בתול היא תחשוב שאני דפוק... ואם לא אספר היא תצפה לביצועים...
 

Blackice

New member
אבל

אתה לא בתול... אתה יודע איך לעשות סקס. פשוט לא היית עם בנות. זה לא כזה הבדל גדול..
 
../images/Emo45.gif אמנם יש הבדל אבל אין מצב שבן

אדם באמת ממש לא יידע מה לעשות במצב כזה!
 

Shakiamun

New member
אני באמת חושב שאתה יכול להירגע..

כמו שכבר העירו לפניי - אתה לא בתול! פשוט אין לך ניסיון עם נשים. לא שלהיות בתול זה סוף העולם, אבל בגיל 34 להיות עם עבר של התנסות רק עם גברים זה יותר "נורמלי" מאשר חסר ניסיון מיני לחלוטין. לדעתי, אם אתה באמת מעוניין לבחון את עניין הזוגיות עם אישה, כדאי לך כן לנסות ולהכיר. אמנם הגיוני להניח שיהיו קשיים כאלה ואחרים כשתחשוף בפניה את העבר שלך, אבל אין שום סיבה להתחיל עם זה. פשוט תשים את הדגש על הצדדים האחרים באישיות שלך, אלה שלא קשורים למיניות או לזוגיות - ויש כאלה, אני בטוח. לאט לאט הקשר יתחיל להיות יותר מבוסס, וכשתתקדמו מבחינה מינית פשוט תגשש לאט; נסה כמובן למצוא מישהי שתתרשם שתוכל להבין לליבך-מצבך. אני באמת מאמין שזה לא חייב להיות כ"כ נורא. שוב, קח בחשבון שיהיו קשיים מסוימים, אבל אם תמצא מישהי שמוצאת חן בעיניך, ותתקדם איתה לאט, בנחישות וברגישות (כלפי עצמך!) - אין סיבה שלא יהיה בסדר.
 
למעלה