מה אתם אומרים?

milana75

New member
מה אתם אומרים

אני מבינה אותך ...אני גם יפה ושמנה וכל חיי שמעתי שאילו היתי מורידה במשקל היתי מלכת היופי...אני כבר לא מדברת על הקושי להתקבל לעבודה ...איך שאת נראת יותר חשוב מאשר מי את ומה את שווה...אבל בכל זאת אני מעדיפה להיות מה שאני

הדסה 99

New member
אני לא מבינה משהו

מאיפה ההתרפסות הזאת בלדאוג למי הוא ייספר אם את שמנה או לא?

michl9

New member
חצוף!!! ןלמה את צריכה להצדקת

בפניך ,אם את מרגישב טוב עם עצמך ויש לך יחסי אנוש טובים אז זה לא ממש חשוב איך את נראית. ובמיוחד לא ללקוחות החברה!!!!!!!!

מה אני יגיד אני מנסה לתקשר

עם אנשים אבל הם אומרים שיש לי ריח רע והם הולכים. אז מה אני אמור לעשות כל הזמן להיות עם כלבים ? מה נסגר בעולם הזה כל איזה נוד משתין עליך איזה משהו והולך.

חנה1963

New member
../images/Emo23.gifאם את מרגישה יפה אז את יפה!

יקירה, כאישה גדולה לאישה גדולה אני רוצה לומר לך: אם אנו מרגישות בפנים יפות, עם אמונה בעצמנו ודרכנו. אם אנחנו מבצעות את עבודתנו בנאמנות לעצמנו ולאחרים אז אנחנו יפות. אל תתני לאנשים מכוערים כאלו לפגוע בך. פעם כאשר מישהו העיר לי בצורה גסה אמרתי לו כך: אני אוהבת את עצמי ושלמה עם מה שאני. ולגביי דיאטה אני יכולה לעשות ולהוריד במשקל. אבל איזו דיאטה תעזור לגסות הרוח והרוע שלך? תאמיני לי שהוא לא הצליח להוציא מילה מהפה. בקיצור היופי שבך בא מהתיאור שלך לגביי העבודה והקשר שלך עם הלקוחות. הוא נראה אפילו דרך השורות. אל תתני לאנשים ריקניים לפגוע בך.

לירון 86

New member
גם אני רציתי לומר משהו ...

אף פעם לא הגבתי פה והפעם הרגשתי שאני חייבת להגיב אני חיילת שמשרתת במשוב שעונה ומטפל בתקלות מחשוב וכשעברתי ליחידה הזו ושובצתי במחלקה הזו אף אחד לא הכיר אותי כ"כ ובשבועות הראשונים הייתי מדברת עם משתשמים ותמיד אמרו לי שיש לי קול סקסי
ושאני מקסימה ואדיבה מאוד בטלפון בייחוד שאני פותרת להם דיי מהר את התקלה אז בכלל זה מעלה בהם חיוך אבל מה שהכי פגע בי והייתי חייבת לענות (ואני לא יודעת איך עשיתי את זה מפני שאני אחת הביישניות ) זה שמשתמשת אחת דברה איתי ואמרה לי וואי איזה קול מהמם יש לך בטלפון ורצתה שאני אמשיך לדבר כדי שכל החבר'ה שלה ישמעו את זה במחלקה ובסוף היא הוסיפה שהיא מקווה שהיא מתאימה את הגוף שהיא מדמיינת לקול שלי ושהיא מקווה שהיא לא נפלה על איזו שמנה דובה שלא מתאים לה הקול הזה אל תשאלו אותי איך קיבלתי אומץ ואמרתי לה שזה הדבר הכי מכוער ששמעתי מאז שאני קרוב לשנתיים בתפקיד הזה , ושאף פעם אין לדעת מי עומד מאחורי הקו ולפעמים כן יכול להיות שיושבת שם חיילת שמנה ! וגם אם היא שמנה וגם אם היא רזה או לא יודעת מה עוד היא התחייסה אלייך בצורה המכובדת ביותר ומה שאמרת היה מאוד מכוער והייתי כ"כ גאה בזה שעניתי לה למרות שדיי הזדעדעתי וזהו שם סיימתי את השיחה ושנייה אחר כך כל מי שהיה על הקו איתה ביחד התקשרו ובקשו סליחה ושאני צודקת וכו וכו וכו ככה שאני מבינה אותך מאודדדדדדד ויש אנשים כאלו ותמיד יהיו פשוט צריך לדעת לא להתייחס או להעביר אותם הלאה

chendy

New member
עצוב לי כי עצוב לך...

לצערי חוויתי לא פעם אחת על בשרי את מה שאת מתארת. כמו שכבר חכמים ממני אמרו :"טיפשים לא מתים הם רק מתחלפים". שלא תביני לא נכון, זה לא נותן הצדקה לאמירות כאלו, אבל אותו אדם קטן כ"כ לא חשוב! כמו שאת בעצמך כתבת "הזלתי דמעות לאיש היקר שלי" הוא באמת החשוב. ואני אומרת זאת כאחת שאין לה איש יקר משל עצמה. אני אומרת לך (מבלי להכיר אותך) שאת בנאדם הרבה יותר טוב ממה שהוא איי פעם יהיה, הבעיה היא שאת חכמה מספיק בשביל להבין את זה והוא לא!

sharondesign

New member
תהיי חזקה - מחר יום חדש!

מבינה לליבך....זה בהחלט כואב עד הנשמה!! מחבקת אותך....

yatoosh

New member
זה ממש לא בריא ולא פרופורציונלי?

מי הוא שיקבע מה בריא ומה פרופורציונלי???? פרופורציות הן עניין של טעם אישי ובריאות נקבעת הרבה הודות למצב נפשי. ואם את מתלבשת יפה ומטופחת בגוף ובנפש וגם בעלת מידות טובות זה מה שחשוב וקובע. הטיפוח וההשקעה בצבעים ובאיכות הבגדים והשיער הם מה שקובעים את היופי כמובן גם מה שאותו אדם מקרין החוצה. חבל על ההתייחסות ועל השקעת האנרגיה בכזה אדם שטחי. סוף שבוע טוב יתושה

להיות שמנה וגאה!!!!

שטויות בן אדם שיסתכל עלייך אחרת רק בגלל שאת שמנה הוא בן אדם קטן ואפסי...יש המון שמנות יפות ומטופחות יותר מהרבה רזות שאני מכירה... תצאי לעולם תראי את עצמך ותהיי גאה!!! כי את בן אדם טוב ויפה!לכל מי שיש בעיה עם זה ,יש לו בעיה עם עצמו.

geta

New member
יודעים מה הכי מצחיק?חחח

שתכלס הוא אומר זה לא בריא ולא פורפורציונאלי את חייבת לרזות ומדבר כאילו הוא מבין בבריאות והרזיה אבל תכלס כשהוא חוזר הביתה הוא בטח יורד כחה על איזה מנה שווארמה ולקינוח סופלה שוקולד אם גלידה.....אבל לו יש מזל כי אין לו נטייה להשמנה.......................זה הכי מעצבן שאנשים שלא יודעים מה זה להיות בנאדם אם נטייה להשמנה מדברים על הנושא כאילו הם הכי מבינים בזה בעולם............. ובתור אחת שהרזתה הרבה אני חייבת להודות שנכון זה לא לא כזה קשה לאכול נכון ולרזות וזה בטח ובטח שלא בלתי אפשרי כי בסך הכל כשאתה אוכל לפי פירמידת המזון אתה בעצם אוכל הכל רק שיש דברים מסויימים כמו ג'אנק פוד,ממתקים,ושומן רווי שאותם אתה אוכל פחות במינונים קטנים יותר של פעם פעמיים בשבוע,ויש דבריםש אתה אוכל יותר כמו ירקות ופחמימות מורכבות,אבל זה עדיין קצת מבאס ש-80% מהפעמים שיש ליידך מאכלים כמו עוגות,שוקולד,ופיצה וכו' אתה צריך להחליט לא להתפתות ולקחת... יש אנשים שזה קשה להם מאוד,אני מה שאני עושה לפעמים נגיד כשבבית ספר יש שיעור חינוך ומחלקים עוגה והיא נראית מממש ממש טעימה וקשה לי לסרב אז אני פשוט אוכלת את העוגה במקום הסנוויץ של הארוחת בוקר או שאני מקצצת קצת מהפחמימות של הארוחת צהריים....... לדעתי אם לאישה שמנהה נורא טוב עם עצמה ואם הגוף שלה אז סבבה למה שהיא תשנה את זה בגללש מישהו אמר לה שזה לא בריא ולא פורפורציונאלי........... להיות מעל 120 קילו זה באמת כבר לא כל כך בריא,ובמצב כזה עדיף לרזות קצת וזה לא חייב להיות הרזיה רצחנית של 50 קילו זה גם יכול להיות משהו קטן כמו 5 או 10 קילו... הבריאות זה אולי נראה עניין נורא שולי,אבל אז כשפתאום את מתעייפת אחרי שאת הולכת כמה מטר,ופתאום כשאת רוצה לשבת על כיסא בלי החשש שהוא ישבר,וכשאת סובלת מהזעת יתר אז זה כבר ממש לא עניין שולי

alongili

New member
שלום לך,

קראתי את מה שכתבת בדף הראשי של תפוז, צר לי מאוד, היתי בעבר במאות סיטואציות דומות, אך למדתי לסנן לעצמי את מה שאבחר לקחת אל ליבי, אל נפשי. אנשים יכולים להיות אכזריים מאוד, ואיך אומרים, "תהייה בן אדם קודם", כנראה שהם שוכחים... רציתי רק לשלוח
, ולהגיד לך: אל תשימי לב להערות מטופשות, המשיכי הלאה, הם לא שווים אפילו תגובה! החיים מציבים לנו אין ספור קשיים, חבל להעצב בגלל אירוע כזה. המשיכי לעבוד בהנאה, עשי כאילו שום דבר לא קרה! ב ה צ ל ח ה !!!

ליטל 18

New member
מחזקת

קראתי כאן את רוב התגובות ואני ממש מזדהה. ואני מרגישה שיש לי כל כך הרבה מה לכתוב אבל מפחדת לגלוש לנושאים שלא מתאימים לשרשור הזה. אז רק אביע את תמיכתי בך ואתן לך חיבוק וירטואלי ענק כי באמת צריך כוח נפשי ויכולת התאפקות כשעומד לפנייך אדם חסר רגשות כמו הבנאדם הזה.

למעלה