יודעים מה הכי מצחיק?חחח
שתכלס הוא אומר זה לא בריא ולא פורפורציונאלי את חייבת לרזות ומדבר כאילו הוא מבין בבריאות והרזיה אבל תכלס כשהוא חוזר הביתה הוא בטח יורד כחה על איזה מנה שווארמה ולקינוח סופלה שוקולד אם גלידה.....אבל לו יש מזל כי אין לו נטייה להשמנה.......................זה הכי מעצבן שאנשים שלא יודעים מה זה להיות בנאדם אם נטייה להשמנה מדברים על הנושא כאילו הם הכי מבינים בזה בעולם............. ובתור אחת שהרזתה הרבה אני חייבת להודות שנכון זה לא לא כזה קשה לאכול נכון ולרזות וזה בטח ובטח שלא בלתי אפשרי כי בסך הכל כשאתה אוכל לפי פירמידת המזון אתה בעצם אוכל הכל רק שיש דברים מסויימים כמו ג'אנק פוד,ממתקים,ושומן רווי שאותם אתה אוכל פחות במינונים קטנים יותר של פעם פעמיים בשבוע,ויש דבריםש אתה אוכל יותר כמו ירקות ופחמימות מורכבות,אבל זה עדיין קצת מבאס ש-80% מהפעמים שיש ליידך מאכלים כמו עוגות,שוקולד,ופיצה וכו' אתה צריך להחליט לא להתפתות ולקחת... יש אנשים שזה קשה להם מאוד,אני מה שאני עושה לפעמים נגיד כשבבית ספר יש שיעור חינוך ומחלקים עוגה והיא נראית מממש ממש טעימה וקשה לי לסרב אז אני פשוט אוכלת את העוגה במקום הסנוויץ של הארוחת בוקר או שאני מקצצת קצת מהפחמימות של הארוחת צהריים....... לדעתי אם לאישה שמנהה נורא טוב עם עצמה ואם הגוף שלה אז סבבה למה שהיא תשנה את זה בגללש מישהו אמר לה שזה לא בריא ולא פורפורציונאלי........... להיות מעל 120 קילו זה באמת כבר לא כל כך בריא,ובמצב כזה עדיף לרזות קצת וזה לא חייב להיות הרזיה רצחנית של 50 קילו זה גם יכול להיות משהו קטן כמו 5 או 10 קילו... הבריאות זה אולי נראה עניין נורא שולי,אבל אז כשפתאום את מתעייפת אחרי שאת הולכת כמה מטר,ופתאום כשאת רוצה לשבת על כיסא בלי החשש שהוא ישבר,וכשאת סובלת מהזעת יתר אז זה כבר ממש לא עניין שולי