מה אתם אומרים?

בתש1

New member
מה אתם אומרים?

שכל מין לא היה פוגש את המין השני? שלא היה יותר פשוט ללוא היינו חיים עם מין אחד.. לדעתי נשים הרבה יותר מסתדרות בינן לבין עצמם..ואולי גם גברים...-(קצת קשה לי להאמין שהיו מסתדרים) אז מה אומרים?

לא

צריך גיוון בעולם.. התרגשויות. התחדשויות. שינוי. בגוף בנפש במחשבה. בהכל. הענין הוא פשוט להיות בוגרים וחכמים ולדעת לתמרן. לא תורה מסיני. מ-א-מ-י

naty 1

New member
קשה

ככה זה החיים החיבור בין התקע לשקע יוצר מתח בלי מתח אין חשמל. עלול לגרום ל"שוק" כשחוקרים ללא אמצעי מיגון, כשילדים דוחפים אצבעות למקומות לא נכונים, כשהניצוץ החשמלי לא מתועל נכון, או כשיש משקעים צבורים המתפרצים ללא בקרה. ובסיסמאות-ולוגיה: כשהברק מכה כשרטובים ברגליים הזרם החשמלי מאד חזק אבל גם מאד מסוכן. ליפוף של כבלים בינם לבין עצמם מאד נח אבל בדרך כלל לא גורם לזרם. בשביל עצמך יש לך אותך את לא צריכה עוד אחת. אוננות היא אומנות אבל עלולה לגרום לאימפוטנציה אמיננטית. פשוט. מאד. ואפי' סיסטמתי. (שזה כמו אסטמה אבל בסיסטמה)

uri80

New member
באסה של חיים, את לא חושבת?

"אהבה לא מסובבת את העולם. אהבה היא מה שהופכת את הנסיעה למשתלמת" -פרנקלין פ. ג'ונס צודק הבחור.

מה יש לך

את נשמעת פמניסטית-אנטי מגדרית. ואגב יש בטבע גם יצורים חד מינים, וזה שאנחנו לא התפתחנו כך מצביע על צורך מסוים.

אנילה1

New member
בתש1 מסכימה. החיים היו פחות

מסובכים. כי יש המון קצרים בתקשורת בין המינים. השאלה הכי גדולה של גברים היא "מה נשים רוצות?" ונשים לא מבינות מדוע גברים שואלים את השאלה הזאת בכלל? נשים רוצות ביטחון כלכלי שיוכלו לגדל את הילדים בשלווה. הן רוצות לא לעבוד כל כך קשה, הן עובדות ב-4 עבודות. יולדות ומגדלות את הילדים, עוזרות בית, מכבסות עושות קניות ומבשלות, הן צריכות להיות נשים לבעליהן, והן גם צריכות לעבוד מחוץ לבית כי הבעל לא מרויח מספיק. לא מוגזם להטיל כל כך הרבה על אשה? ואחרי שהן נופלות למיטה מרוב עייפות, הן אמורות גם לצחוק ולהיות נעימות.
הן שמחות שיש להן 4-5 שעות של שינה רצופה ללא הפרעות.

דסדס

New member
אולי זו רק את

או רק אני. יש די הרבה בנות שמסתדרות יותר טוב עם בנים מאשר עם בנות ולהפך. אז לא, דבר ראשון הייתי משתגעת מלהיות רק עם בנות... היה כל כך משעמם ופחות עיניין! חוץ מזה, צריך סקס (וגם בזה אני מעדיפה בנים)

מה, את נורמלית?! ../images/Emo2.gif

הייתי משתעממת למוות!!! מספיק שחייתי 19 שנים רק עם בנות מיני. זה הוציא לי לגמרי את החשק... זה כל הכייף- האינטרקציה המיוחדת הזו, חלקי הפאזל שמתחברים האחד עם השני. עזבי את הסקס לרגע [אם כי זה מצריך ד(ז)יון בפני עצמו], אם תהיי רק עם בנות כמוך- איפה יהיו האטרקציות?! הרי לפחות חצי מהחיים מורכבים מזה... <מיכלי מתקשה לדמיין עולם חצי מלא>

אגב, איך את מסבירה את זה

שיש הומואים ולסביות, שטוב להם ביחד, נהנים, נמשכים אחד לשני, מתרגשים. אני באופן אישי הייתי מעדיפה שיהיה גם את בני המין השני. אבל יש כאלה שממש טוב להם מכל הבחינות. הם לא צריכים עוד מין.

אבל רגע, למה זה סותר? שתיכן:)

לקהילה ההומולסבית (הכוללת הומואים, לסביות, היסקסואלים,טרנסג'נדר ועוד מיני באמצע) בהחלט לא חסר, אבל זה כי הקהילה חי'ה לא בהסגר או וואקום. הרי הגירוי מתרחש 24 שעות ביממה, כל הזמן, מכל כיוון. גם מיני. יתרה מכך- הגירוי מתרחש גם בתוך הזוגיות כי בתוך הזוגיות דבר אינו שונה חוץ ממין בני הזוג. הרי בני הזוג לא שונים בשכל, הרמה האינטלקטואלית, הדת.. אולי בפתיחות דווקא:) האטרקיות הן מכל הכיוונים. בכל שעה ושעה. כמו בזוגיות רגילה. החיים לא רק בזוגיות או סביב הזוגיות, אך הזוגיות תמיד שם והיא מרכיב חיוני בהן. וכמו בכל קהילה או זוגיות- שני אנשים שטוב להם ביחד- לעתים מפסיק להיות טוב להם ביחד והם נפרדים. זה לא כי מה שחסר או לא עובד יותר הוא בגלל שהם מאותו המין.. או שרוצים גם מהמין השני. ומצרפים:) או שרוצים פשוט מישהו אחר, משהו אחר, והמשהו אחר הזה הוא מהמין השני. כמו שאני יכולה להכיר אדם מסוים והוא גבר.. ואגב, המציאו תחליפי איברי מין:) יש אנשים מאושרים שטוב להם יחד, ויש אנשים שלא. מה שיש בין הרגליים לא עושה את האושר.. איך מיישמים את מה שלב והמיניות- כן.

Le Fay

New member
זה כמו להיות אמריקאי, לא?

כלומר, לגדול בהרגשה השעולם נגמר באטלנטי ממזרח ובפסיפי ממערב, ושמצפון ודרום יש כמה נייטיב'ס זניחים, שחלק מהם יודעים לתופף. נשים מסתדרות בינן לבין עצמן אחרת. לא בהכרח יותר טוב. נשים עם מודעות לאחוות נשים זה כבר סיפור אחר, אבל הן מיעוט. לכי קצת אחורה, לתקופה של חברַת ילָדוֹת, ואמרי לי את אם זה באמת כל כך נפלא.

למעלה