מה אתם אומרים?

bombaaa

New member
מה אתם אומרים?

אמא שלי קנתה לי דיסק של דנה אינטרנשיונל... אמרתי לה "מה זה למה קנית לי?" היא עושה לי "מה אתה משחק אותה אתה מת על דנה אינטרנשיונל ועל כל הקוקסנליות האלה" התחלתי להסמיק אמרתי לה למה נראה לך? היא אמרה לי "כשהייתה ילד כל היום הייתה רוקד על השירים שלה ומתחפש לבת והיא כולה צוחקת ומשועשעת ואני כולי מבוייש ומתפאדח... לא נעים חחחח ואז אבא שלי בא ומראה לי תמונות שלי מפורים שהתחפשתי פעם לבת ואיך עשיתי פוזות כזה חחחחחחחחחח אשכרה הוציאו אותי מהארון איזה לא נעים חחחחחחחחחח והם לא יודעים עליי.. למה הם עשו לי את זה? כאילו שהם לא ידעו שזה מפאדח.. חוצמיזה שהם תמיד מדברים בניהם על זה שאני לא מביא בנות לבית אני יודע דבר אחד על בטוח.. כשאני יספר לאמא שלי.. היא תצחק עליי שלא שהסתרתי את זה ממנה ושסבלתי בשקט כל כך הרבה זמן.. הם יודעתת אני מרגיש שהיא יודעת.. היא לא טיפשה וזה לא שאני נשי אני בכללללל לא נשי באמת.. אבל כשהייתי קטן ועדיין לא ידעתי איך צריך להתנהג היה ברור לה שאני הומו וחוץ מיזה שהיא כל הזמן אומרת לי ללכת לנולד לרקוד שזה מתאים לי (ובנינו נולד לרקוד זה להומואים רואים את זה דרך החיבוקים הקבוצתיים שגובלים בנשיקות בפה ובמין זמין) בקיצור ההורים לוחצים עליי לספר להםםםם מה עושים?! רק שמחר לא יקנו לי פאההההה וערכת איפור...פאדחניםםםםם ההורים האלה

bombaaa

New member
שתי תיקונים

היא תצחק עליי על זה שהסתרתי***, היא יודעת היא אני מרגיש שהיא יודעת**,

bombaaa

New member
כי אני לא מרגיש מספיק מוכן לזה...

לפעמים נראה לי שהם יותר מוכנים ממני שהם יותר מקבלים אותי ממה שאני מקבל את עצמי נשמע טיפשי אבל הכל יכול לקרות ואין כיוון לרוח המרחב פתוח חחח קיצור העולם עגול הפוך מסתובב ומסובב אז איך לא תהיה לי סחרחורת? השתגעתיייייייי גם לכם אמא שולחת אס אמ אסים כשאתם בבית ספר? "תיזהר להבריז, אוהבת,אמא" מה? לא? מה רק אצלי? אוףףף :( משפחה מוזרה שכמותנו

נראה שהם קיבלו אותך

עוד לפני שהספקת בכלל לומר להם... אני לא מוצאת כאן שום בעיה. אתה הבעיתי אולי. "תגלה" להם, ונגמר סיפור. אבל שאמרת: "בכלל לא נשי באמת" קרעת !!! כי אם לא אז איך זה היה להם כל כך ברור ? על הגבריות שלך? לא נראה לי שהקטע עם דנה כזה מצו'אי... וגם לא נראה לי שכתוב לך את זה על המצח...

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif זה מצב שהרבה מאיתנו אומרים

'הלוואי עלינו'

קח עצה מנסיון,

לפעמים, אני הכי בטוח בעולםםםםם שמישהו\מישהי שאני איתו\ה בסיטואציה כלשהי (סתם מהעבודה, לימודים, סתם מישהי חדשה שהכרתי, חבר חדש וכו וכו וכו..) יודעים עלי וראו ואיכשהו זיהו ולא יודע מה. ובאמת שגם אני לא נשי ושאין יותר מידי דרכים לגלות את זה עלי. אבל, כשאני מרגיש שהנה, זהווו די הם יודעים ואני מספר, אז הם בשוק ולא מוכנים להאמין חחח ז"א היו לי המון הפתעות כאלה. הייתה מישהי בעבודה שתמיד חשבתי שיודעת, יום אחד היא החליטה שהיא קוראת לי "נשנש".. חח סתם בלי קשר לכלום, ואני כבר אמרתי חלאס היא הכי יודעת בארץ.. קיצר סיפרתי לה, היא החליפה צבעים חחח נהייתה סלק חציל עגבניה מה שאתה רוצה ולא רוצה.. מה אני בא לומר כאן בכל החפירה הזו, שמע, לפי מה שאתה מסםר ולפי איך שזה נשמע, ההורים שלך יודעים, אבל, וזה אבל גדול, הכל יכול להיות ויש מצב שהם סתם רצו לשתעשע איתך.. מה גם שאמא ואבא לא כל כך שמחים על כך שהילד\ה שלהם אוהבים את בני אותו המין. מה שאני בא לומר לך אחי זה שאם אתה מרגיש צורך לספר, אז לך על זה בלי שום קשר לכלום, אם אתה צודק, והם יודעים, אז אדרבא, סיפרת, וטעית, הם היו בשוק, לא נורא! זה שלב שכל הומו עובר מתישהו.. חיבוק ממני אחי ותעדכן אל תשכח זה מעניין

BIoNdY

New member
אוףףףף

כתבתי תגובה ממש ארוכה אבל היא נמחקה לי =[ אז אני אכתוב בקצרה... בקיצור אתמול סיפרתי לשני חברים שלי שאני הומו הייתי בטוח 100000 % שהם יודעים כל הזמן הם קוראים לי הומו נשנש וזה שולחים לי ידיים שואלים אותי מה אני חושב על הבן הזה והזה ועד היום עם כל ההוכחות שהבאתי להם הם לא מאמינים לי וכל הזמן אומרים "זה שאנחנו קוראים לך ככה לא אומר שאתה צריך להיות כזה" אז לא בטוח שאנשים שאנחנו חושבים שהם יודעים באמת יודעים אבל אם ההורים שלך יודעים ... משמע הם מקבלים אותך אני לא רואה כאן שום בעיה =] אתה מאחד הילדים ברי המזל שאני מכיר חחחח בקיצור =] אם אתה באמת חושב שהם יודעים, ספר להם, אם עדיין חושש וכמו שאמרת... לא מקבל את עצמך... אז גם פה אין בעיה... כי בעצם מה רע במצב הזה? ההורים מתייחסים אליך ומקבלים אותך... כביכול כאילו הם יודעים וכשאתה תיהיה מוכן... תאמת להם את זה... או אולי אפילו תחדש להם =]

James Hammerton

New member
אני מדמיין לעצמי את הסיטואציה

וקשה לי להאמין שהם לא חושדים לפחות שאתה לא סטרייט. אם אתה רוצה לצאת מהארון עכשיו או לא - זה כבר תלוי בך, מין הסתם תעשה את זה רק כשאתה מוכן
אבל לפי מה שאתה כותב נשמע שהם יקבלו את זה טוב.

למעלה