מה אתם אומרים ?

tom0023

New member
מה אתם אומרים ?

החבר'ה שלי החליטו להקים פורטל של אוכל באזור הדרום ובתקווה להתפתח. שם האתר הוא EAT ME והם מחפשים סלוגן שירוץ איתו (כמו באתר REST הסלוגן הוא "לא תאכלו בלעדיו" שזה סלוגן מעולה עם משחק מילים מגניב) בקיצור הנה כמה רעיונות שעלו באוויר, העובדה שאני רושם לך כעת זה בגלל הסיבה כי לדעתי כולם זוועה, אז אין צורך לקטול / לצחוק או משהו כזה , כי עשיתי את זה מספיק... * תאכל. תבין. (הסגנון הזה כבר יצא מכל החורים) * לגלוש בתאבון (נשמע מפגר) * כל מה שתאכל ( יותר מידי מזכיר את RESTׂ ) * אכול כפי יכולתך ( כן, זה זמן טוב להקיא) * תפריט מיוחד בקליק אחד (ארוך ומסורבל.) * תאכל משהו ( משעמם ) בקיצור, הבנתם שאנשי קריאטיב זה לא הסוג שאני מבלה איתם. אשמח להצעות, רעיונות, הברקות, רמזים, מ-ש-ה-ו תודה ויום מצויין ! טום.

efeinsch

New member
מתבקש

ארוחה זוגית במסעדה טובה לא תציע עבור הסלוגן?

tom0023

New member
סליחה

אתה צודק ! קיבלתם. מתנצל שלא הצעתי משהו בתמורה לפני. אבל מי שיביא את הסלוגן יקבל ארוחה זוגית במסעדה מצויינת.

artillery

New member
לא רוצה לקלקל לך את המסיבה אבל...

אם לא ידעת, Eat me זהו מושג סלנג די ידוע שפירושו: 'תלקק לי / תמצוץ לי' ומשמעותו הוא בגדול 'לך תזדיין', כך שהייתי שוקל שוב את השם לפני שהיית רץ לחפש סיסמה, במיוחד כשמדובר באתר שמוכר אוכל. בכל מקרה שיהיה לך בתיאבון.

abizyanka

New member
לא. הוא התכוון לeat me

והוא צודק. גם bite me זה משהו בסגנון אבל יותר "רך".

efeinsch

New member
שם חמוד וקליט

לא נראה לי שיש כזו בעיה. אני משער שאין הרבה שמכירים את הקונוטציות השונות, וגם אם כן - אז מה? השם קצר וקולע

artillery

New member
התכוונתי בדיוק לזה

וזו המשמעות. אבל היי... זה אתר שלך, תעשה מה שנראה לך. את דעתי אמרתי. אני רק מציע שתבדוק את זה לפני עם עוד כמה אנשים

tom0023

New member
אתם צודקים

השם קצת בעייתי אבל קליט והם כבר סגורים עליו ואפילו קנו דומיין מה שכן אף אחד לא זרק לי איזה סלוגן אזזז בבקשה, למרות מזג האוויר הסוער תנסו להתרכז כמה דק' . תודה ענקית

טוב, אז קח:

הפורטל הכי טעים / הפורטל הכי טעים בדרום מקליקים שזה טעים יש טעם לגלוש גלישה טעימה!

למעלה