מה אתם אומרים?

™DHS MONO

New member
מה אתם אומרים?

מכשיר מדהים.אין מילים. מתחבר למחשב ונשלט במלואו על ידיד המחשב. אם מישהו רוצה גם שישאיר מסר.

סורק יקר..

אפשר לשאול במה המכשיר מדהים חוץ מהעובדה שהוא נשלט דרך המחשב ? רב גל אתה שומע איתו ? עירבול תדרים ? תדרים מוצפנים ?

yamigo

New member
בזבוז

סורק מדהים-כן. בזבוז -כן מה בידיוק אתה עושה איתו שאתה לא יכול לעשות עם סורק ב 100$???

™DHS MONO

New member
אני אסביר...

מה שאתה לא יכול לעשות עם סורק אחר ב 100$ זה שה TURNKING באמת יעבוד לך.....וזה בשבילי שווה הכל ....

™DHS MONO

New member
מישהו יכול לעזור לי בבקשה

למצוא את התדרים של נתב"ג????.......אני יודע שזה בין 108-136 הבעיה היא שאני סורק את התדרים האלו ואני שומע אויר !... למה? אני גר באיזור רמת אביב יש למישהו מושג למה אני לא שומע כלום באיזור הזה?...

RLFD

New member
התדרים

קרקע- 129.2 ו 118.05 מגדל 132.1 גישה\עזיבה 120.5 סנטר תל אביב 123.05 או לפעמים 121.4

Eroica

New member
תדרי נתב"ג

אני עובד בנתב"ג ומאזין לתדרים האלה באופן רצוף, אז אתה יכול ליצור קשר אם יש לך שאלות בענין. ועכשיו לשאלתך - מרמת אביב אין סיכוי שתקלוט את תחנות הקרקע של נתב"ג עם סורק ידני, אלא אם תטפס לראש בנין מאד גבוה. אפשר לקלוט יפה מאד מהמצפה של עזריאלי, למשל. מה שכן תוכל לקלוט זה את המטוסים שנמצאים באוויר, אבל גם במקרה הזה סביר להניח שרק כאשר הם עוברים מעל תל אביב ולא נמצאים ממש בסביבת נתב"ג.

RLFD

New member
מה פתאום,הוא יכול לקלוט מטוסים

יחסית רחוקים לא רק כאלה שיעברו לו מעל הראש..אתה מוריד מהערך של הסורקים האלה.. אני עם האנטנה הרגילה של הסורק שלי (קניתי כבר 2 הרבה יותר טובות) יכול לשמוע מטוסים שנמצאים בסביבת שדה דוב ממערב ראשון..

ה- TURNKING באמת עובד לך ?

stud54

New member
לא יודע מה לא עובד לכם

אבל לי עם רדיו שק הטרנק עובד, וגם לחבר שלי עם רדיו שק הטרנק עובד

™DHS MONO

New member
שאלה שאלתית....

או שאני מטומטם או שאני לא מבין מה קורה כאן אלה הם התדרים שהסורק יכול לסרוק....השאלה שלי היא האם יש לו אפשרות לקלוט מטוסים ....המיקום שלי הוא באיזור רמת אביב אני קולט כמעט הכל אבל משום מה אני סורק 108-137 ולא מצליח לקלוט כלום למה??? יכול להיות שהוא לא מסוגל לקלוט את התדרים של המטוסים או שאני בתוך מבנה....אבל גם שיצאתי לשדה דב קלטתי רק ב 122 משהו מה שקלטתי זה נתונים כגון מזג אויר מהירות רוח והכל באנגלית חוץ מזה קיבלתי מנדבושקס....רעיונות???

RLFD

New member
שמעת את ה ATIS

שזה המידע על השדה התדר של שדה דוב זה 124.0 וכל התדרים האחרים נתתי לך למעלה..פשוט תחכה כדי לשמוע משהו..לא מדברים שם נון סטופ..

™DHS MONO

New member
תחי הטכנולוגיה ../images/Emo41.gif ! ! ../images/Emo41.gif

אז ככה אחרי כמה ימים שהשד אצלי....הנה ההתרשמות שלי.....קודם כל אני קולט את נתב"ג ושדה דב בלי שום בעיה גם מהכביש ליד הבית שלי...כלומר גובה 0.(הסריקה היתה לא על ה VHF) דבר שני לגבי תדרי המשטרה.....מה שלא ידעתי זה שהסורק הזה מסוגל לעבוד על ה DATA CHANNEL ....כלומר כל מה שצריך לעשות זה בסך הכל להכניס את ערוצי ה DATA (ארבעה בסך הכל) להפעיל את האופציה "CONTROL CHANNEL" וזה הכל הוא מוצא את ה ID של כל המערכת לבד....כולל המשני (עבור ל 2 ) למי שמבין מה זה.מה שנותר זה לתת שמות למספרים של ה ID (כל מחוז או קבוצה וה ID שלה).הסורק יושב "יציב על איזה תדר שאני רוצה בלי שום קפיצה או גמגום מצידו....אכן מדהים!....כל מה שנישאר לי עכשיו זה לחפש מכשיר שיודע להאזין לסלולרי .....(ולהתפלל שלא יבואו לקחת אותי מהבית ישר לזינזנה) אגב מי שיודע על חנויות שמוכרות אנטנות לסורקים (גם כאלה שנמצאות מחוץ למבנה) מוזמן להשאיר מסר.

למעלה