מה אתם אומרים ?

shaiosh

New member
מה אתם אומרים ?

כתבה .. איך שהזכייה של ניראל מסדרת עניין מכל בחינה. גם נתנו לערביה לנצח וגם כשהגיע שלב הפרס הגדול - צילומים לקמפיין הלבשה תחתונה לגו-אנדר, ניגר פתאום עוד ג'וס, כי הזוכה היא מרקע מסורתי והנה שוב פעם היא תאלץ לחרוק שיניים בצילומים חושפניים. אם היינו חשדנים היינו אומרים שהיא מזייפת מבוכה כדי לשמור על אטרקטיביות, אבל לא. המתח הזה בין העולם ממנו היא באה לעולם אליו היא נכנסת, ישדרג את האפיל שלה לעוד הרבה זמן. הפעם היא די ניצלה כי הקולקציה של גו-אנדר התבררה כמשהו ילדותי למדי עם הדפסים של הפנתר הורוד וחזיות נעריות מטריקו. ככה שהדוגמנית המתחילה היתה נינוחה יחסית, אבל אל תדאגו התעשייה תמשיך לארגן לה קריירה של מבוכות. צירפתי קישור !!!

אני לא חושב שהיא זכתה בגלל שהיא..

ערביה או משהו כזה ... עברנו את השלבים האלה מזמן :) בקשר להלבשה תחתונה תמיד נותנים לאנשים מה שהם לא רוצים זה מה שגורם לבלאגן ולקמפיין להיות מוצלח:) כל הזמן מנסים להוריד בגדים למי שלא רוצה כי מי שרוצה כולם ראו אותה ככה:) תראי למשל את אגם כל הזמן מנסים לתת לה משהו יותר חשוף כל צלם מנסה להיות הראשון שיוריד ממנה את הבגדים... הייתי פה זזתי לראות מכבי וווששייי

Guyolito

New member
מצטער..

אבל היא דוחה אותי.. אני לא אומר, "טוב היא קצת יפה", היא פשוט מגעילה לדעתי. יש לה גוף מגעיל, שיניים נוראיות, ופנים סבירות. ממש לא דוגמנית צמרת. שרון שהעיפו בתוכנית הראשונה הייתה "ה"דוגמנית לדעתי :)

נכון../images/Emo70.gif!|

אתה ממש צודק

GR8 G I R L

New member
האמת...

שאני כבר הרבה זמן מנסה לשתוק ולא להביע דיעה עליה.. לנסות לאהוב! ראיתי את הפרויקטים שלה.. גם החדשים.. אני לא יודעת.. אני לא אוהבת את הפנים שלה בכלל!!

למעלה