מה אתם אומרים ?

• פותח הנושא MaT15
  • פורסם בתאריך

MaT15

New member
מה אתם אומרים ?

הקלטתי תצמי שר קטע קטן מהשיר "כמה פעמים" .. . . . . עשיתי את זה טיפה בסיגנון של שירי. . . . אל תפחדו לתת לי תגובות שליליות.. תכנסו בי . . . . . כחו בחשבון ששרתי עם הפלייבק של שירי והקול של שירי הוא לא בסולם שלי.. כך שזה לא הסולם שמתאים לי אבל בכל זאת הצלחתי לשיר.. הקול קצת נישמע צולע.. אבל פסדר. . . פה

נצל"ש../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

הכניסו אותי לטאגליינס בפורום של ציפי יש!!!

זאת פעם ראשונה שלי אז אני../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

טיפה מתלהבת

sahar00

New member
תשמעעע ../images/Emo105.gif

לפי דעתי אתה לא שר יפה אל תנסה להיות זמר באמת לא מתוך רועה או משהו פשוט לא..

MaT15

New member
אהה עכשיו הכל ברור. .

אבל לדעתי אתה סתם מגזים זה לא כזה נורא. . . . . . בן כמה אתה ? . ?

sahar00

New member
17...../images/Emo105.gif

ובוא נגיד שאני מבין קצת במוזיקה... אולי אם תקליט את באיכות יותר טובה אולי זה ישמע אחרת שווה לנסות..

MaT15

New member
אבל בו אני יגיד לך משו . .

ההקלטה הזאת לא חדשה, ויש לי חבר בן 24 שלומד פיתוח קול 7 שנים. . והוא ממש התלהב. . . לא נעים לי להגיד ובמת פה אני חושב שהוא הגזים אבל הוא אמר שיש לי קול יותר יפה משל שירי. . וכשהתווכחתי איתו על זה בטלפון הוא צעק עליי וזה . .
אני במת חושב שאני מאוד רחוק משירי, אבל בכל זאת גם הוא מבין בזה, זה התחום שלו, 7 שנים פיתוח קול ולומד היום במכללת האומנויות של חני נחמיאס משו . . לא ניכנסתי ליותר מידי פרטים אבל ניראה לי שזה בהנהלת חני נחמיאס . . . לא הבנתי איך היא קשורה.

לירן 22

New member
דעתי:

יש לך קול נחמד, אבל זה שיר שקצע לביצוע כי זה שיר ששירי משתמשת פה בצלילים גבוהים. חוץ מזה לשיר שיר ששירי שרה זה קשה, כי לשיר יותר טוב ממנה ממש קשה.

לירן 22

New member
תיקון:

לשיר שיר ברמה שלה ולעבור אותה זה ממש קשה. כי היא מאוד מקצועית, ומשתמשת בצלילים גבוהים, משחקת עם הקול. אבל בכל זאת אתה שר אל רע :p

זה ממש ממש ממש לא רע../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

זה אפילו דיי ממש טוב!! חח כל הכבודדדד

linoy7

New member
וואיי יפה../images/Emo9.gif יש עתיד../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

Effoliation

New member
דיי טוב. מצויין אפילו.../images/Emo210.gif

ברור שלחלק מהאנשים פה זה נשמע "עלוב" כי זאת הקלטה בייתית, וכי הם שמעו את שירי שרה את זה כבר.. אבללל אתה שר יפה. באמת שיש עתיד. לדעתי אתה צריך לפתח את זה. ותאמין לי שאני מבינה בדברים האלה.

MaT15

New member
תודה חמודה. . ../images/Emo140.gif

כל אחד פה אומר שהוא מבין . .

זיקי

New member
וואו, אני פשוט בשוק... !

אני אגיד את האמת - כשהורדתי את הקובץ ממש ממש לא ציפיתי למשהו טוב... הרבה פעמים נתקלתי בקבצים כאלה ברשת, ותמיד הם היו גרועים ביותר אבל הפעם - אני חייב לציין שפשוט שיחקת אותה, ואתה רק בן 16! אני פשוט בשוק... יש לך עתיד בתור זמר, ואני בטוח שעוד נשמע עליך... אני עדיין בשוק אגב... כל הכבוד! אתה שר מדהים!

למעלה