מה אתם אומרים??

erricaB

New member
מה אתם אומרים??

יש מצב למצוא כרטיס להופעה בלונדון שמחירו פחות מ1000 לכרטיס?

erricaB

New member
אופסי שכחתי לציין..התכוונתי

ל1000 ש"ח שזה ה-מ-ו-ן רק לכרטיס להופעה מה גם שלא ממש מסבירים באתרים את המיקום של הכרטיס..בכול אופן הכי זול שהצלחתי למצוא בתאריכים של לונדון היה 660 ש"ח לכרטיס שהמיקום שלו לא מציאה לפי מה שהבנתי אבל בסדר.. האם אלה באמת המחירים??

רותM

New member
איפה ההופעה?

בסדר בלונדון, הכוונה אם היא בתוך אולם כלשהו, או שזה בשטח?

ray24

New member
אני קניתי כרטיס להופעה בוומבלי

קניתי כרטיס עמידה, שזה יותר טוב (ויותר יקר) מישיבה, כדי לנסות להגיע הכי קרוב.. בכל אופן, הכרטיסים באמת יקרים, 1000 ש"ח ואפילו יותר. יש אתר ישראלי, ממש ממש יקר, אבל אחרי שמצאתי אתר זול יותר, הם הורידו לי לאותו מחיר. עדיין יקר (1000 וקצת)

עפטוב

New member
אני לא מבינה איך הגעתן ל-1000?!

כרטיס בעמידה שזה הכי יקר שיש עולה 45 ליש"ט ועוד 4.25 משלוח בינלאומי. כלומר נגיד ו-50 ליש"ט כפול 8 שווה 400 שקל...איך הגעתן ל-1000??? לכרטיס אחד?! (אגב אני מדברת רק על וומבלי - לא בדקתי לגבי אחרים)

ray24

New member
באיזה אתר ראית את זה???

אני ראיתי הכי זול 125 ליש"ט...fuck...

עפטוב

New member
אני לא ראיתי יותר מ-45

ticketmaster ו seetickets קנית במקום לא רשמי??? תראי הכי טוב אני לא יודעת אם לרובי יש פורום רשמי, אבל לטייק דאט יש בכתובת הזו: www.takethat.com/forum יש שם חלק swaps ושם מעריצות מוכרות כרטיסים ומותר למכור אך ורק בערך האמיתי שלהם ולא למטרות רווח...מה שנקרא face value לעולם אל תקנו כרטיסים שלא כתוב שהם נמכרים ב face value אני לא רוצה להלחיץ אבל אם קנית כרטיס מספסר יכול להיות שלא יתנו לך להיכנס כי אם הקופות עולות על זה שהכרטיס נקנה בשביל לעשות עליו רווח הם מבטלות אותו ומוכרות לאחר - ואת לא תוכלי להיכנס.....בקיצ תיזהרו בדברים האלה - אם אתן לא מבינות תשאלו!!!

ray24

New member
זה בכלל לא ספסר, זו חברה ישראלית

שמוכרת כרטיסים למשחקי כדורגל, הופעות וכו'. הם נסחפו לגמרי במחיר,אבל הצלחתי להוריד אותם. מה שכן, הזכרת לי עכשיו, אכן ראיתי מקומות יותר זולים, אבל ראיתי שזה מאנשים וקראתי את התנאים (שלא נראו לטובתנו כ"כ, למרות שבהרבה מקומות זה ככה) וכל זה ממש הלחיץ אותי, לא רציתי לקחת סיכון עם מה שקראתי, אז הלכתי על זה..

ray24

New member
בנוסף, שליח מביא את הכרטיס למלון

או דירה בה אני שוהה..

אין כרטיסים לשום אתר רשמי

אולי ראית מחיר כי הרשימה עדיין מוצגת אבל אזלו הכרטיסים כבר לפני חודשיים. אכן ניתן להשיג רק דרך אתרים לא רשמיים וביוקר. אני שילמתי 80 פאונד לכרטיס (שניים ב-160) לסקוטלנד דרך eBay. המחיר נע סביב 80-100 פאונד לכרטיס. כפול 8 בערך - 650 - 850 ש"ח.

ray24

New member
יש מצב שכרטיסים להופעות באנגליה הם

הכי יקרים? (רק אנגליה, לא בריטניה)

עפטוב

New member
יש כי מבטלים כל הזמן...

כשנכנסתי לticketmaster היה זמינים ועכשיו את צודקת נכנסתי ופתאום זה כותב not on sale אז שווה להיכנס מדי פעם ולקנות במחיר אנושי... וכמו שאמרתי בפורום של טייק דאת בנות מוכרות - ואסור שם למכור במחיר מעבר ל face value.

לא נשמע לי הגיוני

מי שקונה כרטיסים משלם עליהם באותו הרגע ואי אפשר להחזיר. לדעתי זה תרגיל של האתר למשוך אנשים ואם תנסה להמשיך את תהליך הקניה זה לא יתן לך. אבל אולי אני לא מבינה בזה לגמרי...

erricaB

New member
אוף...

החיפושים האלה יותר מייגעים ממה שחשבתי...צריך נס בשביל למצוא כרטיס שעולה פחות מ800 ש"ח,מה גם שהכתבה הזאת ממש מעצבנת אותי! תכנסו ותראו..הבנאדם מגיע לדובאי (איפה זה לעזאזל?!),לפקיסטן ולפה לא?? אני שוקלת להבעיר להם את הקונסוליה כאות מחאה..אהה רגע..,בעצם לא נראה לי שבכלל יש

erricaB

New member
תודה לכם על התגובות../images/Emo24.gif

שכחתי לציין... תודה.

למעלה