מה אתם אומרים...?

201002

New member
מה אתם אומרים...?

עדיין לא הגעתי לסיטואציה הזאת (ואני מקווה שאני גם לא אגיע) אבל... אם תופס אותכם שוטר על זה שהסעתם יותר מ 2 אנשים באוטו (נהג חדש...) - מה הדבר הכי חכם שהייתם אומרים לו, בתקווה שהוא יוותר..? (הרי תכל`ס כולם עושים את זה, ורק אחדים נתפסים...). תענוווו! תודה,לילה טוב!

oren666

New member
מהההה !?!!?!

מה פתאום בשום פנים ואופן לא. לא עושים לך כלום!!! השוטר אפילו לא שואל. ונגיד והוא כן שואל תגיד שלאחד הילדים נדפק האוטו ולא רציתם להשאיר אותו לבד או סיפור מטומטם כזה. למרות שהם בחיים לא שואלים. אני נוסע עם חברים כבר חצי שנה במכוניות מלאות ועוצרים אותנו ולא אמרו לנו פעם אחת כלום!!! רק לביטוח אכפת מהעניין של ה2 נוסעים לא למשטרה.

adidas88

New member
יש ויש

יש מלא נשים שמסיעים יותר מ2 נוסעים ולא קורה כלום ולשוטירם בכלל לא אכפת... השאלה היא האם אתה רוצה להיות זה שהשוטר יתעצבן עליו ויקבל זימון?!? כי כבר היו מקרים ששוטרים נתנו זימון לבית משפט-פשוט לא מקרים רבים כאלה. יש פה כאלו שיודעים קצת יתר ממך אז אל תגיד ישר -לא נכון לא עושים כלום

oren666

New member
מעצבן אותי שהכל שמועות.

אתה שמעת על מישהו שקיבל זימון?! אם תתקשר לאיזה מרחב משטרה ותשאל על זה יגידו לך שהם לא יודעים. כל דבר הם לא יודעים. מותר לעשות הכל

adidas88

New member
טוב

אתה רוצה-לך תבדוק והלוואי שהשוטרים יתפסו אותך-טוב? כן שמעתי ואפילו היה מקרה כזה בפורום-אתה מוזמן ללכת ולחפש. אני לא זוכרת מי רשמה את זה אבל אי זוכרת שזה היה. ותפסיק לחשוב שאתה יודע הכל!

Marble Arch

New member
כן, אני שמעתי.

ולא רק ששמעתי - גם הגיעו לפורום אנשים שקיבלו זימון. אבל תשמע, חבוב
בפורום הזה משתדלים לעסוק בדברים שהם בחוק, לא מעודדים אנשים לעבור על החוק, אז אם יש לך משהו חשוב להגיד שנותן לגיטימציה לעבירה על החוק (כן, הסעת יותר משני נוסעים בתקופת הנהג חדש נחשבת לעבירה על החוק)- תנסח אותו ככה שיהיה אפשר לדון בו, ואל תקבע בנחרצות שדעתך היא הצודקת. שבוע טוב.

8-AN

New member
ת'אמת..

זה נשמע לי כמו התחמקות מלהגיד יום טוב מידיי פעם... זה סוג של שיהיו לך חיים טובים בהגזמה חח שנה טובה !

201002

New member
כן!!! תתפלא לשמוע...!!! ידיד שלי

הסיע 3 אנשים מאחורה (שזה אפילו לא אוטו מלא! זה כולה אחד מעל המותר...),עצר אותו שוטר,קיבל זימון,ועוד שבועיים יש לו משפט! "לא שמים על זה" כל עוד הכל טוב ויפה,אבל אם כבר קורה משו -אכלת אותה!

NewUser4

New member
חרטה

כבר ניתנו מספיק זימונים למשפט עקב עבירה על התקנה הזאת. וזה שתספר לשוטר סיפור מטומטם לא בהכרח אומר שהוא יאמין, הרי אם אתה חושב שאתה באמת חף מפשע תצטרך להוכיח את זה בבית משפט (מה שלא תוכל לעשות). ולעניין הביטוח. אתה מסתכן בכך שבעת תאונה הביטוח המקיף וצד ג' לא יכסה את הפיצויים (שיכולים להגיע לסכומי כסף גדולים מאוד, גם אם התאונה היא תאונת נזק פשוטה וקלה).

konda

New member
יש לי שאלה אליך

האם אתה חושב שהעובדה שיש יותר רכבים על הכביש עדיפה על כך שיהיו 4 נוסעים באוטו ? אתה מודע לעובדה שרמת המינוע בארץ לא מפסיקה לעלות ורמת התשתיות נשארת בשלה מה שכמובן גורם לשיבושים גדולים בתנועה שמתבטאים בפקקים ובתאונות בעיקר. בקיצור אני רק רוצה להבין האם בעיניך יש הצדקה לחוק הזה ? לפי דעתי הוא דבילי.

זה באמת משנה אם הוא מצדיק את החוק

או לא ? אני בדעה שעדיף 2 מכוניות עם 2 אנשים בפנים ולא מכונית אחת עם 4 אנשים. בן אדם אחד לא ישפיע בקלות על הנהג ולא בטוח שינסה בכלל להשפיע - עם לחץ של אדם אחד מאוד קל להתמודד. 3 אנשים יצליחו להשפיע בקלות על הנהג כאשר האחד מאתגר את השני ומנסה להוכיח את "גבורתו", להראות שהוא יותר "מיומן" ושהוא היה מבצע את הדברים אחרת - תעקוף!, תיסע יותר מהר!, תתן גז! אתה תספיק בכתום! - וכו'.

סבא 18

New member
לדעתי החוק הזה דפוק

כל הרעיון של החוק הזה דפוק לגמרי, נכון שיש את הקטע של ההיתנהגות שונה כשיש יותר מ2 אנשים באוטו אבל ברצינות! עכשיו כשרוצים לצאת לאנשהו צריך יותר רכבים, זה אומר שיותר אנשים אמורים לא לשתות, זה גם מעלה את מס' הכלי רכב בכבישים. וגם זה גורם לקטע של האי נעימות שבמקרה ואין מספיק מכוניות אז צריך להשאיר מישהו שזה מיותר לגמרי. וגם בגלל שרוב הנהגים לא שמים על החוק הזה בכלל גורם לא להיות מטומטם יותר כי הוא פוגע הרבה יותר ממה שהוא עוזר

NewUser4

New member
החסרונות שציינת

בטלים ביחס ליתרונות, לפחות זה מה שרוצים לבדוק, ולכן החוק הזה יהיה בתוקף לתקופה של שנתיים וזאת כדי לבדוק את כדאיותו. 1. לגבי יותר רכבים. הדבר לא ממש רלוונטי. הרי ההגבלה הזאת היא משמעותית וחשובה בעיקר בשעות הלילה. בשעות הלילה התנועה דלילה ומספר המכוניות הוא קטן. אי לכך תוספת של רכבים לא יוצר בעיה של פקקים (בתגובה לאחד המגיבים הקודמים), ואין קשר לתשתיות. 2. לגבי השתייה. אתם צריכים להיות אחראיים עבור עצמכם. מי שנוהג לא שותה. אתה רוצה לשתות סע בתחבורה ציבורית, או לחילופין אל תנהג, ובקש מחבר לנהוג. 3. החוק לא אמור לדואג לאי נעימויות חברתיות. את הבעיות האלה תסדרו ביניכם לבין חבריכם. 4. לאט לאט האכיפה גוברת, המקרים יגיעו לבתי המשפט, וגזרי הדין ינתנו. אותם נהגים שלא "שמים" על החוק, עושים זאת רק מכיוון שהם חושבים שאין אכיפה בעניין. אז יש אכיפה בעניין, והמודעות לתקנה הזאת גוברת יותר ויותר וכך גם האכיפה.

t s a c h i

New member
המקיף כן מכסה... מנסיון.

אני לא יודע איזה ביטוח לא מכסה...זכור לי השעלו מכתב שהביטוח מכסה בכל מקרה.

למעלה