מה אתם אומרים -

מה אתם אומרים -

כדאי לשתול את הצבעונים כעת או לחכות לימים קרים יותר? המועד קצת גבולי כבר בשבילם לא?

avigaila

New member
אני שתלתי לפני שלושה שבועות

ועוד לא נבטו... האם זה הגיוני?

רוּפֵן

New member
לפי "הלך הרוחות" אצל אנשי 442...,

מזג אויר קריר יותר, יהיה רק במקרר..!
אצלנו, נשאר הקיץ...

Riki10

New member
אני מעדיפה שיהיה כך כל השנה ../images/Emo13.gif

מזג אויר נפלא! לא חם....
ולא קר....
ובעיקר... אין רוחות!...
רק שיטפטף קצת מידי פעם....
כדי להשקות את ה-...

המשך הקירור לא פוגע בהם. אני

טומנת פקעות של צבעונים לקראת תחילת-אמצע דצמבר והם לא מתלוננים בכלל ופורחים יופי

גם שלנו עדיין במקרר מסוף ספטמבר.

עדיף לחכות לחורף ממש, אחרת לפי מה שהבנתי כאן בפורום, הבצלים "מתבשלים" בחום במקום שיש השקייה.

bel011

New member
אם כך, אולי עדיף להמעיט בהשקייה

עד כמה שאפשר ולתת לבצלים להתייבש במקום להרקב

../images/Emo4.gif עבורי כבר מאוחר מדי

הם התחילו כבר לבצבץ. חלק מהנבטים של כלניות ששתלתי קצת התייבשו. אני לא יודעת למצוא את האיזון בהשקייה שתשמור עליהם בחיים בלי לגרום להם להרקב. עצוב..

bel011

New member
קירי,אל תשקי כל יום כאילו יורד גשם

אלא כמו בחמסין....רק

bel011

New member
קירי, אל תשקי כל יום כאילו יורד גשם

אלא כמו בחמסין....רק בערב.הכלניות אצלי בקושי מושקות למרות שכל העלים כבר גדלו מאד, הן נראות טוב. אלו שניסיתי להשקות יותר נרקבו.

תודה בנוגע לחתימה!. ובנוגע לכלניות-

אם יש נבטים שהתייבשו קצת, יש עוד סיכוי שיצאו נבטים חדשים השנה? או בכלל? ובנוגע להשקיה בערב-זה לא יביא למזיקים למיניהם? ומה זה אומר בקושי מושקות? איזו אדמה יש אצלך ומה תדירות ההשקיה? אחת הבעיות אצלי היא שלכל קבוצה של כלניות ש תנאים אחרים לגמרי. חלק בשמש מלאה, חלק בשמש חלקית, חלק בקרקע (חולית למדי) וחלק באדניות, שגם בהם סוגי קרקע שונים...אני מקווה שיצא משהו מכל הבלאגן שעשיתי. שתלתי כ-100 כלניות..

bel011

New member
אני חושבת שאם הפקעת נשארת בחיים

אז היא תוציא עלים שוב כאשר יתקרר, כך שעלה נבול זה לא סוף הדרך. אצלי אדמה גננית...אדניות...חצי שמש....פעם בשלושה ימים..אולי עכשיו עם התגברות החום אצטרך להגדיל מינון

למעלה