מה אתם אומרים ??

tom klein

New member
מה אתם אומרים ??

אני מת להביא נחש/ים חדש/ים עכשיו אני מתלבט בתהחלה רציתי פיתון דם אבל לפי מה שהבנתי זה לא נחש שאפשר להחזיק אותו הרבה בידיים וכל זה ולא מתאים לי מה דעתכם על הארזיונה מונטיין ?? ואולי אני יביא פואבלון נקבה לזכר שלי מה אתם מצעים

רן333

New member
הייתי הולך על האפשרות השלישית

באופן כללי, אני חושב שכדאי מאוד לנסות ולהרבות כל מין של נחש שאתה מגדל. זה הרבה יותר מעניין, לדעתי, מסתם לגדל את הנחש.

tom klein

New member
הזמנתי כבר מילק נקבה מרזי

אני מקווה מאד ששבוע הזה או הבא אני כבר יביא אותה עכשיו אני רוה עוד נחש שכל אחד ירשום מה בא לו

Rea Livny

New member
לא חבל??אתה מבין למה הכוונה

סתם אחי, בהצלחה.לרזי יש מילקים יפים מאוד.אני רוצה ג'נגל קרפט. רציני עכשיו..קח מה שבא לך .

tom klein

New member
אנשים תציעווווווו

שכל אחד ימליץ לי איזה נחש הוא היה רוצה ואולי אני ידלק על משהו אגב באיזה גיל אפשר כבר לזווג מילקים ????

gazon

New member
תיכול לזווג

בגיל שנתתיים וחצי אני הייתי רוצה סינגלואה שילוב קינג לבקן אם מילק סינלואה נחש מדהים

אוראל111

New member
מה שאני הייתי רוצה

זה ג"אנגל קרפט כמובן!וניו גיני קרפט\פיתון דם בואה קונסטריקטור קונסטריקטור\בואה הוג היילנד אנקונדה ירוקה כול אלה נחשים שאני מת שיהייה לי (ורוב הסייכום שיהייה אבל בעתיד הרחוק)

אני מת ל.........

כמה סוגים מועדפים עלי במיוחד, פיתון בורמזי (הייתה לי אחת באורך 3 מטר, נמכרה הבורמזית הכי יפה שראיתי בחיים שלי הייתה אצלי), בואה קונסטריקטור (קניתי חדש ואני נהנה ממה, ככה שחלום של הבואה הוגשם), ופיתון מרושת, אלה שלושת הסוגים שאני הכי אוהב מכל הנחשים ורק אותם מוכן לגדל, במיוחד אחרי מופע הטייגר שראיתי באתר של יונתן ממש נדלקתי על המופע הזה, מדהים.

למעלה