מה אתם אומרים?

JuveFan

New member
אני מאמין שצריך לעשות משהו, אבל...

חבל שזה לא יעזור. זה אמנם נכון, שוחטים אותנו במחיר ואנחנו שותקים, אבל אני בספק אם מרד צרכנים יצליח. אנחנו חיים במדינה שבה כולם רק מדברים אבל לא עושים כלום. תראו מה קורה עכשיו ברשות הפלסטינית, אפילו שם נלחמים בשחיתות. בצורה אלימה אמנם, אבל לפחות עושים משהו. אצלנו במדינה זה לא שונה. הכל מושחת ומסואב ודופקים אותנו מכל הכיוונים. חבל שחוץ מלצאת בהצהרות ולהרים כרזות אנחנו לא עושים כלום.
 
בטח שכן. זה כבר עוזר.

אם אני לא הייתי פותח בשביתה הקטנה שלי, מי יודע לאילו מחירים הכרטיסים היו מגיעים היום. ובכלל, אפשר לנסות. קולנוע זה לא משהו שאתה חייב בחיים שלך. לך לקולנוע חן, שם תוכל לצפות במיטב הסרטים הגרוזיניים מהארץ ומהעולם.
 

ילושקה

New member
אני מאוד מקווה שזה יעזור...

כי המחירים של הכרטיסים באמת כבר מוגזמים... אני באמת מקווה שהחרם הזה יעזור כי קולנוע זה באמת דבר חשוב,למרות שאני לא מפתחת כ"כ ציפיות,זו לא הפעם הראשונה שעושים כזה דבר... (ומשהו בי אומר לי שזו לא תהיה הפעם האחרונה). בכל אופן,בתקופה הקרובה אני לא חושבת שתמצאו אותי בקולנוע
 
למעלה