מה אתם אומרים? ציירתי את גוטן לא מזמן, תגידו לי מה דעתכם
S sonkun New member 9/6/03 #5 כי אני עושה הצללה תוך כדי צביעה ונשברו לי העפרונות, אז אני אצליל אחרי שאקנה עפרונות צבעוניים חדשים.
F Fire Glow New member 9/6/03 #8 ניצוליישן שלום! אני חדשה בפורום... אני מאוד אוהבת דרגון בול (זי וגי טי גם) אמ... מקווה להשתלב בפורום ולתרום לפורום שהדרדר מעט לאחרונה... לכולם..
ניצוליישן שלום! אני חדשה בפורום... אני מאוד אוהבת דרגון בול (זי וגי טי גם) אמ... מקווה להשתלב בפורום ולתרום לפורום שהדרדר מעט לאחרונה... לכולם..
A ashkeloni New member 9/6/03 #9 ברוכה הבאה!!! מקווה שתהני בפורום... ושלא תטעי!!! הפורום עדיין חי ובועט!!!
E Evil Beast New member 9/6/03 #15 אני מקווה מאוד שתהיה עליה כי אחרי מה שקרה פה, אין לדעת. אהה. וברוכה הבאה! מקווה שתשתלבי..
נ נאחסית New member 11/6/03 #22 הוא הפורום? שה' ישמור... התכוונתי- "הפורום יחזור" בלי ה... הוא... ההוא... ההוא... נשמע כמו ינשוף... טוב, בזאת סיימתי את דבריי במטומטמים. בה-ביי
הוא הפורום? שה' ישמור... התכוונתי- "הפורום יחזור" בלי ה... הוא... ההוא... ההוא... נשמע כמו ינשוף... טוב, בזאת סיימתי את דבריי במטומטמים. בה-ביי
E Evil Beast New member 9/6/03 #13 תמשיך לנסות, עד שתצליח ככה אני ניסיתי ולפי דעתי די הצלחתי.. לא חייבים לדעת לצייר יפה/לא צריך כישרון כדי לצייר, קומיקס, מאנגה, או ציורי נוף. תאמין לי.
תמשיך לנסות, עד שתצליח ככה אני ניסיתי ולפי דעתי די הצלחתי.. לא חייבים לדעת לצייר יפה/לא צריך כישרון כדי לצייר, קומיקס, מאנגה, או ציורי נוף. תאמין לי.
A ashkeloni New member 9/6/03 #14 טוב... אני אלמד מתישהו בחופש... אפשר לבקש משהו? אתה יכול להעלות את הציורים שלך לפורום?