מה אתם אומרים?

yoavl1

New member
מה אתם אומרים?

ברגעים אלו משודרת כתבה בערוץ 1 על המתנחלים שנאבקו בחיילי צה"ל ובשוטרים בחוות גלעד. היה שם מתנחל בן 24-25 (ככה נראה לי) שאמר שזה תקין לגמרי שהם מקימים מאחזים לא חוקיים. הוא תירץ את זה בפיקוח-נפש ואמר שכמו שאמבולנס נוסע מעל למהירות המותרת במקרה הצורך וזה תקין, כך גם להם מותר להקים מאחזים לא חוקיים ולהגן עליהם בחירוף נפש אל מול חיילי צה"ל. מה דעתכם?

CANDY MAN

New member
אין ספק שהוא טיפש...

אני כועס עליו באותה מידה שאני כועס על אנשי "גוש שלום" "ושלום עכשיו" שצועדים לכיוון המחסומים בכוונה תחילה כדי להתעמת וכדי להתפרע נגד חיילי צה"ל! משני הצדדים אלו אנשים שעוברים על החוק וצריך להכניס את כולם לכלא אחד ואז אולי שהקיצוניים לכאן ולכאן יישבו ביחד בכלא הם יבינו טוב טוב מה רע במה שהם עושים! המתנחלים בלתי מוסריים! אין להם שום זכות להכריח את הילדים שלהם לחיות מחוץ למדינה! הם מסכנים את חיי ילדיהם והופכים אותם לקורבנות! אני עדיין מתקשה להבין למה המדינה המפגרת שלנו נכנעת ללחץ של מיעוטים פאנטיים (ע"ע חרדים\מתנחלים) ולא עושה שום דבר כדי ליצור כאן שיוויון!

Ouri_s

New member
כי אנחנו מדינה מ-ט-ו-מ-ט-מ-ת.

מה לעשות , העובדות מדברות בעד עצמן.

CANDY MAN

New member
לא... הממשלה מטומטמת!!!

האזרחים לא יכולים לעשות כלום, הם מקבלים על עצמם את החוק כביכול... אבל ממשלה שמעבירה את חוק טל וממשלה שמטפלת בהתנחלויות הבלתי חוקיות כאל בעייה שולית ולא דחופה היא ממשלה מטומטמת נקודה! לפי דעתי בכלל צריך לבנות את הכנסת מחדש, לגרש את כל הזקנים המיושנים ושאת המדינה ינהלו אנשים בני 40 ולא בני 60+.

Ouri_s

New member
האזרחים הם שקובעים את הממשלה

שלטון העם. אם העם היה מצביע ברובו למשל לשינוי ולמרצ אני מבטיח לך שחוק טל לא היה עובר.....

Moledet972

New member
מרצ היא זו שתמכה בחוק טל בתקופת

ממשלת ברק. מרצ היא זו שתמכה בהפסקת הפורנוגרפיה.

yoavl1

New member
אתה מוכן להפסיק כבר??????

למה את מבלבל את השכל? מרצ התנגדו להורדת הפורנוגרפיה. מאיפה אתה מביא את השקרים האלה? לא נמאס לך? כל פעם אני תופס אותך בשקר אחר שאתה מביא כאילו הוא ידיעה אמינה. ח"כ זהבה גלאון בכבודה ובעצמה אמרה שהיא מתעבת סרטים שכאלה והיא עצמה לא תצפה בהם,אבל היא לא תיכנס לאף אחד לתוך הטלויזיה והיא הצביעה נגד הורדת הפורנוגרפיה. סרגיי, מיום ליום, אני לומד להעריך אותך פחות ופחות. לא יפה.

EverMan

New member
חלקם הצביעו בעד החוק

למעשה , אבל בגלל מעמד האישה ושטויות כאלה...

iKilledKenny

New member
לא שאני פמיניסטית או משהו

כי אני ממש לא וחושבת שאפילו חלק מהפמינסטיות ממש מטומטמות אבל למה התכוונת בשטויות כאלה?????? מעמד האישה זה שטויות???

EverMan

New member
זה היה בצחוק , זה בהחלט לא שטויות

אע"פ שאני חושב שנשים לפעמים מגזימות עם הפמניסטיות , שלדעתי זה דבר גזעני בפני עצמו (מצד אחד אני אישה אז מגיע לי הכל , מצד שני אני אעשה שירות צבא מקוצר ולא אעשה מילואים).

iKilledKenny

New member
אתה צודק...

בגלל זה אני לא מסכימה עם פמיניזם (אם הייתה לי אפשרות הייתי הולכת לקרבי)..... אני גם לא מסכימה עם פמינזם כי בימינו זה באמת הפך להיות די גזעני... היום הרבה פמיניסטיות טוענות שהם לא סתם שוות לגברים אלה אפילו יותר גבוהות מהם.

Moledet972

New member
אולי בעיניין הפורנוגרפיה טעיתי, אבל

היו כמה חכ"יות מהשמאל שהצביעו בעד החוק. זה פורום, ולכן כאשר אדם כותב הודעה, הוא לא בטוח בדבר, שכן הפורום נועד לוויכוחים. לאחר מכן - אנשים עלולים לסתור את ההודעה. תקרא את ההודעות של ענבר, יש כל כך הרבה "עובדות" שגויות שהוא נותן. ואני גם אדגים הודעה שגויה כזאת:"מקור התורכים באיזור חצי האי ערב".

yoavl1

New member
ודאי שאפשר לסתור דעות

אבל כשהן מוצגות כדעות אז זה לגיטימי. כשהן מוצגות כעובדות, זה כבר הופך את הכותב ללא רציני. אגב, אם אינני טועה רק תמר גוז´נסקי הצביעה בעד.

Moledet972

New member
בכל מקרה, אין לאף אחד בפורום

תואר אקדמאי בהסטוריה(אלא אם כן אני טועה)

EverMan

New member
לא צריך תואר בהיסטוריה , רק ידע

אלמנטרי , ואנשים שלא משקרים בפנים בנוגע לעובדות היסטוריות (!!!)

EverMan

New member
"מפלגת העבודה תמכה בטרנספר" ????

עד כמה שידוע לי , מצע המפלגה מעולם לא כלל זאת. וזה למשל "שקר עובדתי" ´קל´.

Moledet972

New member
המצע לא תמך בטרנספר.

היה במצע של הליכוד תמיכה בהחזרת סיני? המצע זה סתם איזשהם כללים שהמפלגה כאילו תמלא. - המפלגה תמכה בטרנספר בכך שהערבים ברחו מהארץ, וכיום הם לא חיים בארץ, והמפלגה לא איפשרה להם לחזור.

EverMan

New member
כן , היה במצע של הליכוד , ואולי

הוא בגד בערכים של התנועה (בגין ז"א) , אבל זה לא היה משהו רישמי ומשהו שאכן נעשה. מפלגת העבודה מעולם לא ערכה ולא תערוך טרנספר , לא מרצון ולא מכפיה. הערבים ברחו לא גורשו. המפלגה אפשרה להם לחזור. מה עוד , זו לא המפלגה שדאגה לכך , אלא אדם ממנה , זה לא היה המפלגה שקבעה דבר. תלמד היסטוריה ותחזור , נמאס לי להסביר לך כל פעם אותו דבר : כל מי שרצה לחזור ב48 - יכל !

למעלה