מה אתם אומרים...

LiorInDaMix

New member
מה אתם אומרים...

בטח שאלו את השאלה הזאת כבר מיליון פעמים בפורום הזה (אבל אני חדש פה אז אני לא ממש יודע) האם אתם חושבים שכל מה שיש בSTAR TREK וכד´ יכול להיות אמיתי אי פעם??

באמת, מה הסיכויים שזה יקרה!?

מבחינה טכנולוגית, אולי... יש שם דברים רבים שאני בטוחה שאם הגזע האנושי ישרוד אז הוא יפתח ( מחשב מדבר ומגיב, הולגרמות, מכשירי קשר קטנטנים, משגר אולי אפילו וכו´...) אבל היחסים החברתיים שם בין בני אנוש ובין גזעים שונים....הרי על כדה"א הזה אנחנו רק בני אדם ואנחנו כבר הספקנו לרצות לחסל את עצמנו כמה וכמה פעמים, אז מה הסיכויים שנסתדר כ"כ טוב בינינו לבין עצמנו ועוד אנחנו עם גזעים אחרים לגמריי? וחוצמזה, אני בספק עצבני אם כל היקום מדבר אנגלית..............

Bajoran Preist

New member
הממ, בו נראה

טוב, קודם כל סוד קטן... הקלינגונים, הוולקנים, וכל אלה? הם לא באמת קיימים...ששששששש..... כן, גם לי זה בה במכה, כשהבנתי את זה.
אז ככה שלא, אנחנו כנראה לא נפגוש אותם... מבחינה טכנולוגית- מי יודע? מסע בזמן, למשל, הוא אפשרי לפי תיאוריות מסויימות. כמו גם שיגור(הצליחו "לשגר" מולקולה בודדה). טיסה בוורפ? לזה אין עדיין שום בסיס במציאות, למיטב הבנתי. האמת העצובה היא שכנראה מהירות האור היא העצומה ביותר, וגם אליה אני לא רואה שום סיכוי סביר להגיע any time soon...... בקשר לסדר החברתי- פה אני דווקא אופטימי. אולי זה נאיביות, אבל אם מסתכלים מהצד האנושות עברה הרבה מאז השבטים הפראיים של פעם. היו כמה מעידות לא נעימות בדרך, בלשון המעטה(נאצים, פאשיסטים, סטאלין, סדאם חוסיין, דברים כאלה) אבל בסך הכל- רוב העולם כיום הוא דמוקרטי או שואף להיות כזה. וברגע שיש לאנשים דמוקרטיה הם בדרך כלל לא זונחים אותה(ולא תזכירו לי את הגרמנים- אמרתי בדרך כלל). והרבה בחינות נוספות גורמות לי להניח שבעוד מאה שנה, או שתיים, או אלף, אולי יהיה לנו איזה כדור הארץ מאוחד, חסר איאולוגיות מפלצתיות, ומקיים שיוויון ללא הבדל דת, גזע או מין. -ממש כמו בסטאר-טרק. יצטרכו לפתור גם את העניין הכלכלי. בקשר למפגש עם חייזרים? בהנחה שקיימים חיים במקומות אחרים באלפא קוואדרנט, ברמת הטכנולוגיה הנוכחית, או אפילו טכנולוגיה מתקדמת בהרבה מהנוכחית, עדיין עיקר התקשורת בינינו יוכל להיות רק בעזרת גלי רדיו, ככל הנראה. אולי אפילו נדע עליהם הכל, אבל לא נוכל לפגוש אותם. ומצד שני, מי יודע? אילו תגליות רק מחכות שאיזה קופרניקוס, ניוטון, איינשטיין או סטיבן הוקינג יגלה אותן?

למעלה