מה אתם אומרים?

almonit22

New member
מה אתם אומרים?

שלום לכולם
אני בת 32 רווקה ולא בזוגיות ולדעתי זה משום שאני מעט קשה ואסביר:
אני לא מתחברת לאתרי הכרויות, מעולם לא נכנסתי אפילו לראות מה זה וכל הקונספט לא מדבר אלי ואפילו מעט מביך אותי.
לברים ומועדונים אני לא הולכת כי אני מעדיפה צורות בילוי יותר שקטות, אינטמיות ולא אוהבת עשן, סיגריות, צפיפות ואת הגברים שהולכים למקומות האלה ומחפשים סטוצים יותר מקשר רציני.
בעבודה יש לי הזזמנויות להכיר ואפילו יש לי מחזרים אלא שהחלטתי לא לצאת עם אף בחור מעבודה כי אם זה לא מצליח אז כולם מרכלים ומדברים, נוצר מצב מביך, לא נעים וטעם רע ולכן אני נמנעת מהאופציה.
אז מה שנשאר לי ? (ואת האופציה הזאת אני לא שוללת- ההפך) זה להכיר מישהו דרך שידוך, כלומר: שמישהו יכיר לי מישהו שחושב שיוכל להתאים לי.
הבעיה היא שלאף אחד אין מישהו להכיר לי.

חשבתי ללכת לשדכנית (כזאת שגובה כסף בעבור השידוך.
מה אתם חושבים על הרעיון ובכלל על כל מה שכתבתי?
תודה מראש.

Aberforth

New member
אני רואה פה המון שלילה

לא לאתרי הכרויות.
לא לסצנות מועדונים (דבר שאני מזדהה איתו).
לא להכיר מישהו מהעבודה.

עושה רושם שאת עסוקה בלשלול דברים יותר מאשר כל דבר אחר. נסי לומר לעצמך מה את כן מחפשת, תיפתחי לרעיון של חיוב ואולי תמצאי את מה שאת מחפשת.

בהצלחה!

timmyy

New member
אמממ

לדעתי הצנועה...

רוב ההיכרויות שנגררות לקשר רציני (לפחות בחיי ובחיי הסובבים אותי) החלו מחיי היום יום. אם זה מקום לימודים, צבא, עבודה, חוג חברים קבוע... לשלול את החוג הזה, את חיי היום יום, רק כי יכול להיות אי נעימויות כאלה ואחרות זה נראה לי הפסד עצום. כל עד את עושה זאת בצורה שהיא לא מתירנית מידי (לא להחליף כל שבועיים פרטנר
)אז זאת הדרך הכי טובה שיכולה להיות. שאת מכירה מישהו לאורך זמן גם החסרונות מתחילים להתגמד לעומת היתרונות והרבה יותר קל להקשר. ותמיד אפשר לשמור על דיסקרטיות, ואם לא הולך... אז לא הולך. לכי על זה לדעתי, חיים פעם אחת.

לכי על זה למה לא

רק האדם יודע מה טוב לו.
אם מתאים לך שדכנית אז אלוהים ישלח לך את הבחור עם שדכנית.
גמני לא אוהבת אתרי הכרויות.
ועד עכשיו התאהבתי מהכרות בחיים.
החוכמה זה לקבל את עצמך ולעשות לעצמך הכי טוב
ולא להקשיב לאחרים
הם לא יודעים מה טוב לך
ולרוב שיפוטיים ואטומים.
החלטת לבד - לכי על זה.

צלשלספק

New member
ברוכה הבאה

בקשר למה שכתבת, אני חושב שאם תתחילי לעשן אז יש על מה לדבר, בקשר לסטוצים לא בטוח...

אני צוחק,
הגעת למקום הנכון, תצטרפי לשרשורים הקיימים, תעקבי אחרי תיבת המסרים ותפני / תגיבי למי שנראה לך,
ההכרות כאן ברובה דרך הכתיבה, ומשם החיבור...

יכול להיות גם שתכירי כאן חברות למטרות בילוי ושיחת נשים על כוס קפה, זו בהחלט גם אופציה.

לא רק שדכנית

תפיצי בין החברים והמכרים שלך שאת מחפשת בן זוג.
תשאלי אותם אם הם מכירים מישהו שיכול להתאים לך..

חבל רק שאת שוללת גם דרכים אחרות להכיר, את סוגרת לעצמך אופציות ככה.

osiris7

New member
אם מצאת משהו שמדבר אליך - אז קדימה, נסי

אני מציע שתראי אתרי הכרויות בתור "עוד דרך להכיר אנשים". האתרים אינם דבר טוב או דבר רע, הם פשוט עוד משהו שקיים. זה מתאים לאנשים מסויימים ולא מתאים לאחרים.
באופן אישי, אני ניסיתי תקופה מסויימת, יצאתי לכמה דייטים, גיליתי שזה פחות מתאים לי. אולי לך זה יתאים? לא תדעי עד שתנסי. זה די מביך ומוזר, אבל כמו כל דבר חדש: צריך להתגבר על חששות כדי לגלות אם זה נכון. כמו בליינד דייט...

גם אני טיפוס שאוהב בילויים יותר אינטימיים, ומבקר בפאבים לעיתים נדירות. אני לא נהנה לבלות במקומות צפופים, רועשים ואפופי עשן סיגריות, ואני גם חושב שאם אלך למקומות האלה רק כדי להכיר בנות - זו דרך טובה לשקר לעצמי ולהכיר מישהי לא מתאימה, עם הרגלי בילוי שונים. כך שפה אני מסכים איתך.

לגבי הכרות במקום העבודה - יש פה הרבה בעיות, החל מבעיות חוקיות (אם מדובר במנהל/ת וכפוף/ה), אם זה ממשיך אז רואים האחד את השני כל היום (גם במער' יחסים צריך מרחב אישי), אם זה לא מצליח אז צריך לפגוש את "הבחור ההוא" לעיתים קרובות (כשיש מטען רגשי) וכמובן את הרכילות מסביב.
(ואפילו אם הולכים רחוק מאוד (מאוד!), ומגיעים למצב של בני זוג עם ילדים שעובדים באותו מקום, פה יש בעיה של "פיזור סיכונים" - מה יקרה אם החברה נסגרת? שני בני הזוג מחוסרי עבודה... אבל אני מגזים קצת, זה סתם קוריוז שלא רלוונטי למצב הנוכחי שלך).
מצד שני, יכול להיות שתכירי שם את בחיר ליבך... אם הגעתם לעבוד באותו מקום, אולי אפילו בתפקידים דומים, זה מעיד על כמה דברים משותפים. הרבה יותר טוב מאתרי הכרויות...
אז פה אני "חצי מסכים". במקרים של מקום עבודה משותף צריך לגשש טיפה ולעשות צעד, וכמובן לגלות בגרות (משני הצדדים) במהלך הקשר, כך שהיחסים בעבודה לא יושפעו.

הכרות במקום עבודה היא די דומה להכרות במסגרות אחרות (חוגים, לימודים וכו') אלא שמסגרת עבודה היא יותר מחייבת. אם הכרת מישהו בחוג ללימודי צרפתית וזה נגמר לא טוב, אפשר ללכת למקום אחר די בקלות...
ניסית הכרויות כאלה? פשוט צריך לעשות משהו שאת אוהבת (טיפוס על קירות? סלסה? שחייה? שפות? הרצאות מעניינות?) ולהסתכל לצדדים...

שום דבר לא מבטיח הצלחה, גם לא משרד שידוכים.
היתרון של משרד שידוכים (לא ניסיתי מעולם, אני רק מנחש): שני הצדדים באים עם יותר נכונות לתת הזדמנות מאשר קשרים אחרים.
יש מעין מחוייבות כלפי השדכן ואמון שהוא הביא את ההתאמה לאחר שבדק וחקר את המבחר.
אם באים באותה גישה גם לדייטים שהתחילו בדרך אחרת, יש סיכוי טוב להמשך...

חצי דקה

New member
מה שבטוח זו תהיה חוויה מעניינת

אתמול שי שטרן ראיין את הלנה עמרם שהיא אמורה להיות שדכנית מפורסמת,
אז הוא שואל אותה: נו איך זה הולך בדיוק התהליך?

אז היא אומרת:
דבר ראשון אני מפעילה חוקר פרטי שיחקור על הבנאדם (קריפי משהו...)
אחכ שני המשודכים חייבים לעבוד עם החוקים שאני קובעת.
בהתחלה הם רק מדברים בטלפון עד שאני מחליטה שזהו...
ואז עליהם לשנן מנטרה, משהו בנוסח - אני מדהימה, אני יפה, יש לי מה לתת, יגיע החתן, זה יקרה זה יקרה זה יקרה, זה קורה זה קורה זה קורה!

בהצלחה לכל הצדדים.

tovanot1982

New member
שבוע טוב

תעשי מה שהלב שלך אומר :)

אין נכון ולא נכון באהבה ואם תמצאי זוגיות דרך שדכנית אז זה מעולה :)

מה את עושה בשביל להנות מהחיים ?

כי מצד אחד אני מסכים איתך
מצד שני זה נשמע קצת יבש ומשעמם

בואי נגיד שילמת לשדכנית והיא שלחה מישהו
למה שהבחור ירצה להשאר?
איזו חווית חיים את כבר מציע ?

שואל ברצינות

השלושר

New member
גם אני פעם פקפקתי באתרי היכרויות

והיום אחרי שנה וחצי בערך באחד מהם,
אני באמת מבין שהם לא בשבילי אלא בתור בידור.

אגב אנחנו די דומים,
גם אני מעדיף צורות בילוי שקטות בלי עשן, סיגריות וצפיפות
ולא שועה למחפשי הסטוצים שם...

אין לי מחזרים, זה כן.

לגבי שדכנית...אין לי מושג, המושג נשמע לי ארכאי וכמו לקוח
מסיפור של עגנון.

ואם אגיד לך שקיבלתי פה

6 הצעות חיזור בזמן הקצרצר שאני בפורום הזה
והכל לדעתי בזכות הניק

כך שמסקנתי שהפורום הזה הוא להיט

כנסי לכאן השתתפי בדיונים ואז תמצאי מישהו פה

אלא עם את כמו כמה שיפסלו על
גובה, דרך חיזור או כל סיבה אחרת :)

אני ממליצה

גם להימנע מללכת בכביש כי יש סיכוי להידרס חלילה.
רצוי לא לאכול כי קיימת סכנת חנק.
ומומלץ להימנע מנשימה מאומצת מחשש להיפר ונטילציה.

מה שנשאר, את יכולה לעשות אבל במקרה של פגיעה, גם זה לא מכוסה ע"י הביטוח.

shayCn

New member
היפר ונטילציה?

אז זה נכון שצריך לאזן בין פחמן דו חמצני לחמצן בגוף?
כשאני הצעתי את זה פעם,אז האשימו אותי בציניות וסרקסטיות.
תגידי להם רעותה.תגידי להם.

למעלה