מה אתם אומרים?

ח הוא לא נראה

אחד שחושב על מה שהוא עושה הוא חדש בנט.. בכ"ז ישלי את כול הדרישות שאמרת ב"ה...ובקשר למה שאמרת בסוף..[מסורה בלה בלהאנלא הייתי רוצה שיקחו אותי בגלל זה אלא אם כבר שהוא יפנק ויהיה מסור אלי] אז נראה אם הם ירצו ואם הורי ירצו כי גם הורי יסתכלו עלזה בעין עקומה ויחשבו שיש לבחור בעיה שהם לא יודעים.. ח בקיצור תיסבוך.. אולי כדאי שאוותר על הרעיון??

קליט

New member
לך יש יותר מידע מאיתנו כדי להחליט אם להוריד אותו או לא

תמשיכי גם לאסוף מידע עליו כאן בתפוז, כמו איזה הודעות הוא משאיר/השאיר בפורומים . בינינו, הוא לא נשמע צדיק גדול . . . ואין צורך שתהדקי את הקשר איתו . יש מקום בכל זאת לא לנפנף אותו סתם, אלא לשקול את הענין ברצינות . בהצלחה

זהו שהוא כמעט לא נכנס

ומתכתב רק איתי מבין?הוא איכותי מאד רק הקטע העדתי מרתיע אותי כי אני קצת גאוותנית וזה יפגע לי בכבוד אם יגידו לי"לא" מבין? אני רוצה להגיד את ה"לא"! אז מה אעשה כדי לא להפגע אם הוריו/ הורי יסרבו?

קליט

New member
יש עיצה !

תנסי אותו בכל עת שמציק לך משהו . "אל תהיה אני ~ תהיה ענייני" . יש איזה מישהוא שמרגיז אותי ומבקר אותי ואז זה מאוד עוזר לי כשאני מתמקד בחשיבה עניינית כמו #הוא צודק בדבר הזה . #בדבר השני הוא לא צודק . #הוא לא היה צריך להרים את הקול .# כשהוא מרים את הקול הוא קצת מצחיק .. וכו` . זה מדהים שאפשר לנתב את הרגשות לאפיק ענייני ותכליתי, וזה בפירוש גורם שאני לא אתרגז או אקפיד . ותחשבי שאף אחד לא יכול לקחת ממך את הדברים הטובים שיש לך ! . ושיש לך את העיצה ~אל תהיה אני, תהיה ענייני~ . זה עובד . בהצלחה

לדעתי.

אין לך ממה לחשוש. עצם העובדה שמדובר בשידוך והם הסכימו, מראה שהם יודעים בדיוק במה מדובר ועדיין רוצים, אין סיבה אם כך שהם יתנשאו עלייך.

אם

הם מסכימים שתפגשו אחרי שביררו וכו'- למה שיתסכלו במבט מתנשא? אא"כ זה לא כשידוך אלא כחברות ואז בהחלט אני מבינה על מה את מדברת.

אוי באמת

מה מתנשא בזה? רק תוכלי לצחוק עליהם. תלכי על זה, זה פשוט לא משפיע על החיים.

למעלה