מה אתם אומרים...

מתעסקים עוד בדת..הנה סיפור נחמד../images/Emo8.gif

יהודי אחד בעיירה קטנה פנה לרב העיירה ואמר לו: "רב יקר, אנא עזור לי איני מוצא את אופניי וחוששני כי הם נגנבו ממני. אנא ממך, רב יקר, עזור לי ועוץ לי עצה מה עלי לעשות. כיצד אשיב לידי את אופניי?" הרב השתתק לרגע, התכנס בתוך עצמו וניכר היה בו כי הוא מהרהר בכובד ראש בבעייתו של היהודי היקר. כעבור זמן מה, השיב לו הרב: "ידידי היקר, אל ייפלו פניך. יש בידי תשובה לשאלתך ופתרון לבעייתך. הסכת ושמע לדבריי ופעל על פי הנחיותי: ביום שבת הבא עלינו לטובה, סור נא לבית הכנסת בעיירה והצטרף לחבר המתפללים היקרים. בעת שיוקראו עשרת הדיברות, התבונן היטב בקהל ושים לב היטב לארשת פניהם. בעת שיוקרא הדיבר "לא תגנוב", אחד מהנוכחים יסמיק, פניו יאדימו והוא ישפיל את מבטו לריצפה. אותו אחד שיסמיק וישפיל את מבטו הוא הוא זה שגנב את אופניך." היהודי אמר לרב: "תודה רבה לך, רב צדיק וחכם. אכן אעשה כדבריך." כעבור מספר ימים, ביום ראשון, הגיע היהודי היקר לרב כאשר הוא שמח וטוב לב. היהודי היקר אמר לרב: "איני יודע כיצד להודות לך, רבי יקר. מצאתי את אופניי והשבתי אותם לידי. אני אסיר תודה לך." אמר לו הרב: "האם עשית כעצתי? האם הלכת לבית הכנסת ביום שבת? האם הגנב היה היהודי אשר הסמיק והשפיל את מבטו בעת שנקרא הדיבר "לא תגנוב"?" ענה לו היהודי היקר: "לא, רב יקר. זה לא היה בדיוק כך. אכן הלכתי לבית הכנסת ואכן נדרכתי בעת שהוקראו עשרת הדיברות, אך בעת שהוקרא הדיבר "לא תנאף", נזכרתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היכן שכחתי את אופניי..."

אופטי, מה שאני אומרת.........

זה שהגיע הזמן שהדתיים כבר יבינו שהמדינה הזאת לא רק שלהם, להפך, שהם לא הרוב פה ושיבינו ויכבדו סוף כל סוף את הרוב.............תגובתם מראה רק על דבר אחד: חוסר רגישות מובהק!!!! (ראית, כבר לא כתבתי לך דיסו.....
)

ואני חושב...

שאסור לעשות הכללות. "הדתיים" אינם גוש הומוגני ובכלל מי שזועק הם בדר"כ העסקנים ולא כלל הציבור הדתי. לכן, יש להפנות את הטענות לנציגי הציבור הדתי ולא לאוכלסיה הדתית ושומרת המסורת בארץ. בלי כל קשר, כמובן שהם הפגינו "חוסר רגישות" לעניין, כי את לא קהל היעד שלהם. הם צריכים להפגין לקהל הבוחרים שלהם שהם ממלאים אחר מה שהבטיחו להם בבחירות. ולצערי, הם עושים זאת יותר טוב מכל מפלגה אחרת (הם=ש"ס). המשך יום נעים...

וואלה פנטום.........צודק

בכל מילה שאמרת, ממש לא התכוונתי לכלל הדתיים איתם אין לי בעיה, יכבדו אותי אכבד אותם ברצון, כמובן שהתכוונתי לכל הפוליטיקאים שקופצים בראש...... הרי זכור לך בטח שאל-על התחילו עם ההפסדים שלהם מאז שקיבלו איסור לטוס בשבת....... המשך יום נעים לך ושבוע טוב בכלל, י.

כן דתיים לא דתיים .................

לעל על לא היו הפסדים בגלל שבת. וזה בדוק!

ולגבי אל על.......

אז בוודאות , כן היו ויש עדיין הפסדים גדולים בגלל שהם לא טסים בשבת!!! זאת עובדה שיש עליה נתונים ברורים ובדוקים.

איפה ההוכחה שלך בדיוק שזה בגלל

אי הטיסות בשבת ההפסדים שלהם? איפה ראית את זה בדיוק? מפני שממקור מוסמך שמעתי ההפך.

אני ממש לא חושב....

שזה נושא שיש לריב עליו... בעיקר שהודיעו עכשיו בחדשות שהולכים להפריט ב-100 אחוז את אל-על... אין ספק שאל-על הפסידה בגלל שהיא לא טסה בשבת מכיוון שחברות זרות כן טסות והנוסעים הישראליים והזרים משתמשים בטיסות אלו. אם זו הסיבה היחידה להפסדי אל-על, אני מסופק... אני בטוח שיש פה גם נושא של ניהול לקוי כמו כמעט בכל ארגון גדול במדינתו המפוארת... ועכשיו הדיילות יעברו ויחלקו לכן משקאות קלים וקרים.... טיסה נעימה...

ניהול לקוי זו הסיבה היחידה פנט´

ולא אי טיסות בשבת. וכמו שאמרתי אני הייתי המנכלית של אל על בזמנו וזה בדוק. מתי שהוחלפתי קרו הרבה ליקויים. ומי בכלל רב זה ניקרא לריב. זה רק מיני ויכוח.

ההמממ....

מנכ"לית לשעבר, עובד ציבור בתפקיד בכיר...פששששש, מי שמצטרף אלינו לאחרונה... אני בכלל אוהב מיני...עם ויכוח או בלי ויכוח...

אמלה´הה הכל בגללכם שיעור תנ"ך

פתחו לנו כאן למעלה......איזה פחד בסוף יחזירו את כולנו בתשובה

האינפורמציה שלי באה מ- 2 מקומות..

א. חבר משפחה שהיה קברניט באל על בזמנו בתקופה שהם הפסיקו לטוס בשבת. ב. אהבתי לקרוא את מוסף הכלכלה של ידיעות אחרונות. עוקבת אחרי זה שנים ומה לעשות, יש הוכחות , נתונים שהפסקת הטיסות בשבת גרמה להפסדים לאל על. לא יודעת פנטום אם יש עוד סיבות בהחלט יכול להיות שכן, אבל זה נתון רחב היקפים בהפסדים של אל על, מזכירה לכך ולמנכלית אל על לשעבר שכל זמן שהם טסו בשבת, לא היו לאל על הפסדים. ואני עם עובדות כלכליות כאילו (שגדולים ממני קבעו אותם) לא מתווכחת. המשך יום טוב לכם...........

levona

New member
הממ......אני אומרת....

7 שניות לטעינת תפוז אנשים 6 שניות לטעינת תפוז אנשים 5 שניות לטעינת תפוז אנשים 4 שניות לטעינת תפוז אנשים 3 שניות לטעינת תפוז אנשים 2 שניות לטעינת תפוז אנשים 1 שניות לטעינת תפוז אנשים צוויצ צוויצ צווויצ צוויצ צוויצ א´זמה אם אין קשר....מרגי´ז תי!

יאצפן

New member
מה אתם אומרים../images/Emo117.gif

שאנחנו עדה של הדיוטים, ועם קבלות, לדתיים, עם האוכל בא התאבון.

אתמול הגעתי הביתה מאוחר ורעב...

הדלקתי את החדשות בערוץ 1. זה מה ששמעתי: מחירי המים, החשמל, התחבורה הציבורית, העמלות בבנקים (כל המונופולים במשק)- עלו. המשכורות במשק קפואות. כתבה על מקבלי קצבת הכנסה שרוצים לקצץ להם את הקצבה. אחת מכל 4 נשים מוטרדת מינית באוטובוס. שכר עובדי חברת מקורות וחברת החשמל- עלה (משכורת ממוצעת בחברות האלה- 19,000 ש"ח. במשק, 7300 ש"ח). המפלגות הדתיות מאיימות במשבר על רקע נחיתת נוסעי המטוס המותקפים בשבת. והכי גרוע- שעון הקיץ קוצר ב- 3 שבועות בגלל יום כיפור (אי אפשר לשנות אותו רק ליום כיפור ?). העברתי לערוץ הסרטים של יס וראיתי מותחן פסיכולוגי. אבל לא שכחתי כלום.

נשית~37

New member
מייאש!!!

וכל זה בלי הצרות האישיות חחחחח ראבאק מגיע לנו צל"ש!

למעלה