מה אתם אומרים?

noray50

New member
מה אתם אומרים?

מטבח בגודל של 3.33 *1.87 בצורת וו הפוכה ארונות למטה ולמעלה עץ ,סנדביץ דלתות mdf כולל פרזול בלום,כולל שיש קיסר 4.5 מטר כולל הובלה הרכבה ופירוק ,כולל פירוק החרסינה והדבקת חרסינה (שאני אספק),כולל נקודת מים למדיח ב- 27000 ש"ח למטבח פורמייקה ,300000 ש"ח למטבח פורניר .אם אצטרך נקודת חשמל נוספת 180 ש"ח ,שקע כח 250 ש"ח. בקיצור,הכל כלול ,הפרזול כולל הכל הכל מכל צורה,איך שארצה. מה אתם אומרים? כדאי? יש השגות למה שכתבתי לעיל? חג שמח noray

מחיר

ראה סביר. למה שיש 4.5 מטר אם המטבח 3.33 ? זו הצעה מנגר? נקודת חשמל לא קשורה למטבח. זה רק חור שהנגר עושה. הנקודה עושה החשמלאי אז לא ברור לי הקשר למטבח ולתמחור שלו. כנ"ל נקודת מים - זו עבודת האינסטלטור ולא הנגר. שוב לא ברור לי הקשר

noray50

New member
אז כך:זו הצעה של מטבחי doit ,ולטענתם כיוון

שבמטבח חדש ישנם שנויים כלשהם הם עושים הכל קומפלט כולל חרסינות מעל השיש ושינווים בנקודות חשמל ומים אם צריך.לא מחייבים לקחת אותם רק אם אתה רוצה,ואני מעדיף באמת שהם יעשו את השינויים כך שאם יש בעיות יש למי לפנות ,הם מביאים את איש השיפוצים שלהם. השיש הוא כך:צד אחד 3.33 מ' ובצד השני 1.27 מ' ,נראה לי שעל הפינה הם לוקחים כפול. זה התמחור הכולל שהם נתנו לי למה שציינתי בהודעה הקודמת. noray50

jaydavid

New member
יש לכם מושג האם DOIT עושים גם ארונות אמבטיה

וארונות שירות? תודה

tacher

New member
מחיר סביר

לא ברור כמה מטר ארונות יש לך, האם כולל כיור וברז, והאם ביצעת מו"מ על המחיר, אנחנו סגרנו על 38 אש"ח במטבח עם 7.5 מ' משטח עבודה, נראה לי שאתה יכול להוריד אותם במחיר. שיש קיסר - יש דרגות מחיר פנימיות, האם אתה מוגבל לקבוצה מסוימת - תבדוק שיש בה את מה שאתם רוצים, האם שקלת לצבוע בצבע שמן את הקיר במקום חרסינה ? ממליצה דווקא שלא לעבוד עם חברת המטבחים בנושא נקודות החשמל והמים, יש לך חוזה עם אחריות מול החשמלאי והאינסטלטור, הם מכירים את התוכניות של הבית ויודעים מה מתחבר למה, חברת המטבחים תמיד יכולה לטעון לאחריות צד שלישי במקרה של קצרים ובעיות אינסטלציה.

למעלה