מה אתם אומרים?

limors2

Well-known member
מה אתם אומרים?

למרות שאני בטוחה שאני יודעת מה תהיה התשובה, אבל אולי תפתיעו אותי
) http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1099&MessageId=123009377 שכונתיות יתר, או חברותיות נחמדה? (קראו את כל השרשור ותגיבו גם עליו אם בא לכם)

me123

New member
המממ...../images/Emo98.gif

בת'כלס באמת חשבתי על זה לאחרונה שמשעה 2:00-6:00 בלילה צריך לשדר מוזיקה שמחה
כי מן הסתם אנשים נוהגים ומתים מעייפות
אנשים עייפים בשעות 16:00-18:00, שאז יש את אוטונומי
והשירים שם(לפחות בהתחלה) הם שירים עם קצב
ונעמי היא לא אחת עם קול נמוך ושקט... אצל גידיש - אם באמת לא נהנים מהקול השקט שלו, אפשר תמיד להעביר תחנה. לגבי הכינויים - מה?! הוא סתם נטפל לקטנות

limors2

Well-known member
אז מה אם עייפים מ16:00-18:00!

זו שעה עם עדיין אור יום. אי אפשר להתחיל להרדים אנשים באור
ואתה לא יכול לדרוש שירים שמחים כל הלילה רק כי אתה לא אוהב שירים שקטים
גם אני לא אוהבת אותם (במינונים גדולים), אבל ב2:00 בלילה אי אפשר לשדר את קייטי פרי ואת היהודים. רק בסופשבוע. אנשים ישנים!.... אני מסכימה לגבי הכינויים, כמובן.

me123

New member
זו באמת בעייה...

קודם כל - אני לא אומר שצריך שירים שמחים בגלל שאני אוהב שירים שמחים. אלא בגלל שנרדמים משירים שקטים. מתי זה זמן טוב לשדר שירים שקטים? בבוקר - אף אחד לא יירדם מזה. בקיצור, לשים שירים שקטים לקראת שקיעה זה מרדים וזה מסוכן ודווקא גלגלצ שקשורה למשרד התחבורה צריכה להבין את זה
אבל מצד שני, עוד לא שמעתי על תאונת דרכים שנגרמה בעקבות מישהו שנרדם משיר בגלגלצ(אבל יכול להיות שסתם לא אומרים). אז צריך לעשות שירים שקטים ביחד עם שירים שמחים
כמו שאין רצף של שירים רק בינ"ל או רק ישראליים, ככה גם לגבי שירים שקטים צריך לעשות
אבל שוב - אם מישהו לא נהנה מהשירים, הוא פשוט מעביר תחנה

limors2

Well-known member
אבל בבוקר צריך להתעורר!

צריך שירים שמחים כדי להתחיל את היום במצברוח טוב. במיוחד כשמאחרים לעבודה/לבי"ס ויש פקקים, שירים טובים מעבירים אותם בכיף!

me123

New member
אז מה המסקנה המתבקשת?../images/Emo3.gif

שתמיד צריך שירים שמחים
אבל באמת אחרי 2:00 אפשר שירים עצובים... אבל מצד שני - מי שומע רדיו אחרי 2:00? ובאמת בין 18:00-20:00 זה הכי מתאים כל השירים העצובים... אז לא יודע

למעלה