מה אתם אומרים?

מה אתם אומרים?

על המחשב הזה: בעיקרון זה לאמא שלי, היא לא ממש טובה במחשבים, והיא רוצה ללמוד את הנושא. היא רוצה משהו מהיר שהיא לא תצטרך לחכות שעה עד שמשהו יעבור/יפעל. זיכרון סביר ומעבד טוב. חוץ מזה אין דרישות מיוחדות, שיהיה נוח לתיפעול ולא מסובך מדי. כמו כן- היא רוצה בעתיד אולי להתקין שם תוכנת עריכה כדי אני אוכל לערוך סרטים,->האם זה אפשרי במחשב זה?. ועוד שאלה- מה לגבי אנטי וירוס? אני ממש לא מבינה בזה, איך קונים? כמה זה עולה? איך מתקינים? מתי צריך להתקין? תודה רבה מראש!

וכמובן....הקישור לא התקשר.

הנה http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000z7Aozcno2eKDWCcHUjy9mwF:12bbi68k5?id=4054391&pr=QJ5&N=2%2030244%2030913

יאיר B

New member
לאופיס, אינטרנט ועניינים דומים זה יופי של

מחשב. המעבד בסדר גמור, הזיכרון זה המקסימום שהמחשב הזה תומך בו (אם אני לא מבלבל עם דגם אחר, בכל מקרה 2GB זה בסדר). לגבי עריכת סרטים: יש לי הרגשה שהחומרה הזאת תספיק. אבל כדי להיות בטוחים, תפרסמי שאלה בפורום שעוסק בעריכת סרטים (בטח יש משהו כזה בתפוז - אולי סרטים וכתוביות) ותשאלי אותם מה הדרישות חומרה ממחשב להרצה של תוכנה לעריכת סרטים (אני לא מתעסק עם זה, כך שאני לא יודע). לגבי אנטי-וירוס: יש שני אפשרויות - 1. קונים תוכנה בחנות (אופיס דיפו למשל, אבל אפשר בכל חנות מחשבים). הרישיון הוא לשנה ואחרי שנה צריך לקנות את התוכנה (או אחרת) מחדש. את העלות אפשר לבדוק באתרי המכירות (אופיס דיפו/באג/או זאפ). 2. אפשר להוריד גרסא חינמית (וחוקית) מהרשת של אנטי-וירוס "מסורס" (כלומר הוא מכיל רק את האפשרות של בדיקת וירוסים בעוד החבילות הכלליות מכילות עוד אפשרויות כמו חומת אש, אנטי ספאם למיל, הגנה לילדים מתכנים לא ראויים, אנטי-מרגלים וכל מני איחסה כאלה שיש ברשת). אם מתנהלים בצורה חכמה ברשת, אפשר להסתפק בתוכנות החינם. איך מתקינים? כמו כל תוכנית שרוצים להתקין. מכניסים CD לכונן (אם קנית) והתוכנה תתחיל לרוץ, או עושים דבל קליק על הקובץ שהורדת מאתר החברה ומתקינים לפי ההוראות (כדאי מאוד לקרא את ההוראות על המסך). מתי להתקין? כדאי מאוד לפני שמתחברים לרשת (אולי הדבר הראשון שצריך להתקין במחשב).

ומה לגבי המחשב הזה?

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000DnP3Nq-OJc93D6z8FK_VA_6:12bbi68k5?id=4019600&pr=QJ5&N=2%2030244%2030913 תודה

יאיר B

New member
לזה יש כרטיס גרפי קצת יותר חלש.

ושוב, אני לא יודע אם לעריכת סרטים צריך כרטיס גרפי רציני (לדעתי לא כי המעבד הוא זה שמבצע את הרינדור, אבל מציע לברר אצל מומחים לדבר).

למעלה