מה אתם אומרים?

ותשחק

New member
מה אתם אומרים?

ללכת לישון ומחר אחרי העבודה לקפל ערימות של כביסות, לשטוף את כל הבית ולהספיק לבשל את כל השבת? כי אני מה זה רוצה לישון..

ותשחק

New member
../images/Emo41.gifושוב

לפני שאפרוש, אני זקוקה לעידוד שיש מצב שאספיק הכל מחר.. ובכיף, לא בזעקות 'הצילו'!!

סאני42

New member
קודם פיפי ולישון!!!!!!!!!!!

מה שתספיקי מחר בשעה של עירנות לא תסיימי היום בשעתיים של עייפות. לילה טוב חביבתי!

ותשחק

New member
קשה לי עם המחשבה

לגמור את היום בשמונה ולא בשתיים, שלוש.. בלילה האחרון ישנתי 4 שעות ועבדתי למחרת יותר מתשע שעות.. (לא כולל ההתחשמלות שלי היום, למי שקרא)

סאני42

New member
אז תרדימי קודם את המחשבה

שלך.... ואם צריך בשביל זה שוב להתחבר לחשמל הפעם עשי זאת בזהירות, פליז..............

ותשחק

New member
תודה מתוקה

אולי תאירי עלי מחר בבוקר עם ה-
שלך, כדי שאתעורר מוקדם?

ותשחק

New member
ואני מעירה את ה-../images/Emo29.gif

אז לא בטוח שהם ייפגשו איפשהוא..

תרגישי חופשי להחליט ...

בלי מחשבה שניה ושלישית ... אלא אם יש מקום לחשוב על זה ... הספק מכרסם בכושר ההחלטה ... המצב האידיאלי הנו , ביצוע המטלות מתוך איזון , ממה שיש ומה שיש להשיג ... אבל לעולם לא , ממה שאין ... אז לכי אשה לישון... כי רק מחר יהיו לך כוחות ...

ותשחק

New member
בטר

אני אוהבת את חשיבתך, וכבר לגמרי התרגלתי לקרוא אותך עם הנקודות, הרווחים והחיוכים.. תודה ובידידות ממני.

כמה קשה ?

מה ההשוואה ? היום יגיע גם מחר , אל דאגה ... אבל הבעל , פעמים מגיע ופעמים אינו ... וזה עצוב !

ותשחק

New member
../images/Emo60.gifטוב.. למרות

הספקות הכן מכרסמות במקצת, נראה לי שאתקפל לתוך קונכייתי - הפוך שלי והכותונת ואלך לישון. לילה טוב פורום יקר כתמיד. (יש מצב שכן אהיה פה, אם אפגוש בדרך ספר טוב, צלצול מוכר, או מין תוכנית רדיו 'יוסי סיאסית' שכזו, שנמשכת עד ועד, ואז מין הסתם כן תראו אותי כאן, כמו בכל התחלה וסוף של החלטה שכזו)

ציפי81

New member
לא נכון

פעם הייתי כזו. ואז למדתי שהשינה זה הדבר שאמא הכי זקוקה לו כדי לתפקד. אז לפעמים עדיף לדחות את העבודות - כל זמן שהכביסה מכובסת לא יקרה לה כלום אם היא לא מקופלת (בניגוד לכביסה בלתי מכובסת שחייבים לכבס כדי ללבוש, או לכלים בכיור שמחר נצטרך לארוחה) ואפשר ללכת לישון, כדי לתפקד מחר נורמלי.

למעלה