מה אתם אומרים?

adiryosef

New member
מה אתם אומרים?

על עסקה ,ארבייטמן תמורת עידן סרור מהפועל? סרור ככול הניראה ישוחרר מהפועל בינואר,והפועל מחפשים חלוץ ,ואנחנו מחפשים קשר באמצע (אחרי שפאוליניו יעזוב), ככה שזה מסתדר לשתי הצדדים. עידן סרור יכול לשחק גם בצד שמאל,ואני חושב שהוא שחקן מאוד טוב. וגם לא נצטרך להשאיל את חמד,והוא יהיה חילוף ראשון בעמדת החלוץ. מה אתם אומרים?

Cade Foster

New member
הפועל פראיירים אם זה יוצא לפועל

הלוואי שזה ייקרה, אני מאוד מחזיק מסרור ומאוד לא מחזיק מארבייטמן.

adiryosef

New member
אני גם מאוד מחזיק מסרור

ומארבייטמן פעם הייתי מחזיק,אבל הבנדם כמו ששלמה אומר "פרזיט" והוא לא לוקח את עצמו לשום מקום גם אחרי שהוא קיבל את חולצת ההרכב שקולאוטי עזב.

נשמע טוב אבל לא יקרה

קשר אחורי צריך דחוף, חלוצים יש לנו רק על הספסל, ואם תשחרר את ארבייטמן וחמד עד שפנטיני יחזור מאליפות אפריקה תהיה בלי חלוץ, אני לא מאמין שהעסקה הזאת תצא לפועל.

adiryosef

New member
אנחנו גם ככה משחקים עכשיו בלי חלוץ

זה לא שעכשיו ארבייטמן וחמד פותחים כל משחק בהרכב ונותנים לנו 2 שערים למשחק,שתיהם ביחד לא הכניסו גול אחד מתחילת העונה,וחוץ מזה כרגע רוצים להשאיל את חמד לסכנין,אבל אם ארבייטמן ילך אז זה לא יצא לפועל וחמד יקבל את הדקות שלו פה ולא בסכנין.

Olympic Hero

New member
תספור לי את הדקות שארבייטמן שיחק העונה

ותגיד לי אם באמת זה נראה לך הגיוני שהוא יחורר רשתות בזמן כ''כ מועט.

adiryosef

New member
הוא וחמד ביחד שיחקו מספיק דקות בישביל לשים

לא רק שער אחד ,אלא כמה שערים. וחוץ מזה שכרגע אנחנו משחקים בלי חלוץ,ואפילו בחילופים לא נכנס חלוץ,אז בישביל מה צריך את ארבייטמן? תיראה,גם אני הייתי מאלה שכן האמינו בארבייטמן ,אבל הבחור לא רוצה להצליח,גם כשקולאוטי הלך והוא היה החלוץ הראשון של הקבוצה הוא לא הוכיח את עצמו.

Olympic Hero

New member
שים רגע את חמד בצד כי הוא לא קשור כרגע.

ארבייטמן עדיין לא פתח את העונה כמו שצריך בגלל החוסר מזל שפוקד אותו ביחד עם הפציעה המטרידה הזאת. אם הוא היה כשיר, רוני לוי היה משתמש בו הרבה יותר ממה שנראה לך, ואני בטוח שגם ארבייטמן היה מחזיר את זה על המגרש. הוא היה החלוץ הראשון של הקבוצה בדיוק 2 משחקים(שלא נדבר בכלל על מצב הקבוצה באותם משחקים) ואתה כבר חורץ את גורלו.. חבל.

adiryosef

New member
אני לא חורץ את גורלו

זה הוא עשה את זה בעצמו,זה לא רק פתיחת העונה הנוכחית זה מעונות עברו. ואני אומר את זה שוב, אני מאוד אוהב את ארבייטמן,אבל מה לעשות אם כל הכבוד הוא לא מתאים לחיפה וכמוהו גם מליקסון. לפחות אם הוא היה מראה שהוא רוצה והיה לוחם על הדשא בזמן שהוא שיחק והיא מראה משהו אז עוד היה אפשר להבין,אבל הוא בידיוק כמו מליקסון ואפשר להגיד גם רפאלוב,לא מראה שהוא רוצה ואם יש לו משחק אחד טוב אז כבר אחרי זה אתה יכול לשכוח ממנו להרבה זמן.

Olympic Hero

New member
דווקא בעונה שעברה ארבייטמן היה היחידי

בהתקפה שהשתדל לתת תפוקה טובה. וגם זה כשהוא לא תמיד היה בהרכב, וגם שהיה בהרכב הוא תופקד יותר בצד מאשר בחוד.

lemmacantor

New member
נכון, כי בנוסף לכל הדברים

השליליים שאני חושב עליו, הוא גם כנראה לא התכונן לעונה הזו כראוי ולכן הוא מרבה להיפצע, כנ"ל דנין

Benn Is Kane

New member
דנין נפצע רק פעם אחת.

מול מכבי ת"א ברבע הגמר של גביע הטוטו, במשחק השני. מי שנפצע הרבה זה רוני גפני, שנפצע בפעם הראשונה בתחילת העונה, נפצע שוב בזמן שהחלים, ונפצע שוב במשחק מול מכבי ת"א, במשחק בו דנין נפצע.

צשייר

New member
זה רק אני או שכל

מי שבא מבית"ר לחיפה מרבה להיפצע? ארבייטמן, מליסקון, דנין ובעיקר גפני

lemmacantor

New member
זה לא משנה מאיפה הם הגיעו

אם רוב הפציעות שלהם זה מתיחות של איברים שונים בגוף, אז ההכנה שלהם לעונה הייתה לקויה.

צשייר

New member
כנראה גם זה

אבל ממה שהבנתי אם יקחו את כל הקבוצה לעשות פילאטיס (בלי קשר להשפעה של זה על דקל) זה יימנע פציעות טפשיות כמו מתיחות... כי פילאטיס מגמיש את השרירים וככה הם פחות נמתחים וזה יחסוך לנו הרבה בעיות בהרכב בגלל פציעות... זה משהו שכיום מאוד מקובל באירופה

Olympic Hero

New member
ההכנה שלו לעונה הזאת לא הייתה טובה בגלל

שהוא סוחב פציעה עוד מהשנה שעברה. ולהזכירך הוא כן היה צריך לקבל טיפול בזמן, אבל מכבי חיפה החליטו לדחות את זה לקיץ. אז אל תפילו עליו סתם דברים. ארבייטמן סובל מחוסר מזל והחלטות רעות של הצוות המקצועי. מגיע לו את הצ'אנס להוכיח את עצמו כמו בנאדם שיחזור מהפציעה.

Olympic Hero

New member
שחר לא יוותר על ארבייטמן

גם אם פאנטיני יבוא, עדיין צריכים חלוצים מחליפים. אבל כל מה שקשור להבאת סרור לקבוצה צריך להיות טוב. לדעתי סרור בדיוק השחקן שחיפה צריכה עכשיו במרכז המגרש.

Benn Is Kane

New member
לא יודע מה איתכם...

אבל אני רואה חלוץ בקבוצה שלנו, וקוראים לו רנאטו. כמובן שהוא לא חלוץ טבעי, אבל בינתיים הוא מספק את הסחורה (10 שערים בכל המסגרות), ועד שפאנטיני ידיע אני בטוח שרנאטו יכול למלאת את החלל שלו. חוץ מזה, ארביטמן לא נחוץ בקבוצה, כי גם הוא לא חלוץ בעצמו, ומכל מיני ראיונות איתו או וידאוים מהאימונים של חיפה, אני רואה שהוא רק מתוסכל, ממורמר ורק מרויד את המוראל (בעוד כולם צוחקים ומעודדים, הוא נראה מאוד אדיש ומרוחק מכולם). אנחנו לא צריכים את ארביטמן בקבוצה, כל עוד יש לנו את חמד, גיטא, קטן רנאטו ובקרוב גם את פאנטיני (וגם את אלון חרזי, שיכול לשחק כחלוץ
). לעומת זאת, אנחנו מאוד צריכים קשר אחורי, ומי אנחנו שנסרב לשחקן צעיר ומוכשר כמו עידן סרור, שיכול רק להוסיף לנו ולהבטיח לנו מרכז שדה ישראלי חזק ורציני לשנים הבאות (כיאל, סרור, ולוהב כיאל שיעלה בקרוב מהנוער).

למעלה