מה אתם אומרים?

מה אתם אומרים?

אז ככה..הגיוס מתקרב ואין לי מושג איך אני אמשיך לנגן והתקדם ברמה הנלמדת כשאני לא בבית שבועיים- אם אני לא מנגנת יומיים אני כבר מרגישה ממש חלודה אז איך שבועיים? אני אמורה לחזור הביתה פעם בשבועיים לחמשוש.מה נראה לכם? איך אפשר לא להתקע במקום ואפילו לרדת ברמה כשאי אפשר לנגן כל יום, ואם כבר יש שיעור אז פעם בשבועיים? אני מזה בבאסה בגלל זה

cheshire catz

New member
אממ...

מה שאת יכולה לעשות זה לקחת פד ומקלות ולהתאמן עליו בזמן שאת בצבא.. ברור שזה לא אותו דבר אבל זה עדיף מכלום

כן זה מה שאני מתכוונת לעשות

אבל מה עם הרגליים? חח הפד מאמן את הידיים אבל מה עם התרגילים בבס? הרגליים יכולות להתנוון ממש בקלות אעע..לא יכולה לחשוב על זה אפילו

dudester

New member
Air Drumming. אל תאמרי נואש!

ולא יודע מה את הולכת להיות בצבא, אבל אם יש לך נעליים כבדות - תוכלי לשמור גם על כושר לא רע ברגליים

אממ...אילו היו לי נעליים כבדות..

אך לצערי אני כנראה אשב על התחת רוב היום...אני "מיועדת" למודיעין= בטטות. ואני לא אומרת נואש...אני אנסה כמה שאפשר להתאמן..

cheshire catz

New member
אם את הולכת להיות "בטטה"

כמו שאמרת, אז תקמבני לעצמך פד אימון לפדאל, שיש מדריך איך לעשות אחד כזה במאמרים, ואם אין (למרות שאני זוכר שיש) אז אני בטוח שלאחד פה יהיה לינק אליו, שימי אותו מתחת לשולחן והנה יש לך גם פדאל

cheshire catz

New member
תסתכלי על זה של omriz

את שמה את זה נגד משהו (נגיד קיר) לצד השני את מחברת את הפדל על החתיכת עץ הבולטת, ואת נותנת מכה אז הביטר פוגע בספוג, וככה את יכולה להתאמן

cheshire catz

New member
בנות באמת לא צריכות לתופף הא..

סתם סתם
תסתכלי פה - תמונה - עכשיו, תסתכלי על החלק בפד אימונים הזה שהכי רחוק מנקודת המבט של המצלמה, הצד הימיני של הבסיס.. עכשיו תדמייני שאת מצמידה אותו לקיר ואת הצד הימיני את מחברת אל הפדאל עם הקלאפ הזה של הפדאל ואז כשאת מנגנת על הפדאל אז הביטר פוגע בספוג הכחול הזה שמוצמד...

אולי..אבל אני כן צריכה לתופף:)

הבנתי אחרי שכתבתי את ההודעה הקודמת אבל עכשיו שוב סיבכת אותי. הבנתי שצריך להצמיד לקיר אבל על איזה קלאפ אתה מדבר בפדאל? אנחנו לא מדברים על הפדאל האמיתי...שם יש קלאפ חח אבל איפה פה יש?

cheshire catz

New member
את לוקחת את הפדאל האמיתי שלך

ומחברת אותו לחתיכת עץ ההיא במקום לבייס דראם..

g d r

New member
אני גם מחכה לרגע הקשה הזה עוד שנתיים חח

אני מקווה לעשות משהו די רציני בצבא ואני חושש שאני אפסיק לנגן

Morbid Angel

New member
זה תלוי מה התפקיד...

אם תחזרי הביתה אחת לחודש - הסיכוי שתנגני הוא אפסי. אבל אם תחזרי הביתה כל יום ב-18:00 (כמו רוב הבנות) - אין סיבה טכנית שלא תמשיכי לנגן. איפה הבעיה בכל זאת? אני למשל חזרתי כל יום בשש אבל לא היה לי כוח לכלום, ויצא לי לנגן פעם בשבועיים בערך (ימי חופש וכאלה), ככה שזה די עניין של אופי (דרך אגב השתחררתי לפני שבועיים). בכל מקרה נצלי את הזמן שיש לך עד הצבא ונגני המון. בהצלחה, גל.

מזל טוב!../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה בחזרה לאזרחות. כמו שאמרתי אני כנראה אחזור הביתה אחת לשבועיים. אז כן, אני מתכוונת לשקוד מלא על התופים וממש למצות אותם עד הסוף עד הגיוס ולקוות רק לטוב:)

למעלה