מה אתם אומרים

y a ® d e n

New member
מה אתם אומרים../images/Emo35.gif

לפעמים עולי בי ספק קטן אולי הקטע עם טוביה צפיר זה חלק ממסע פרסום לטלונבלה וזה איזהשהו טריק פרסומי
בהרבה מקומות כותבים שהטלנובלה בטח לא תהיה טובה ולא מעניינת אז אולי אולי אולי הם מנסים לעורר עניין
מצד אחד זה לא הגיוני, כי זה די מכפיש את השם שלו, אבל אולי הציעו לו משהו מעניין בתמורה לזה שזה יהיה נכון כי לא יודעת, זה לא נראה לי הגיוני שזה מה שזה קרה... זה נראה מופרך כזה ולא נראה לי אם זה באמת היה קורה והם היו רוצים להסתיר את זה, זה היה מגיע ככה לפרסום יש מצב לדעתי שזה אזשהו טריק פרסומי... מה אתם אומרים

גלושש

New member
../images/Emo110.gifטריק פירסומי? אממ...

חשבתי על זה גם אבל... לא נראה לי שטוביה צפיר היה מסכים לזה כי זה לא מוציא אותו באור יפה בואו נגיד
ומה כבר אפשר לעשות בשביל פירסום

הדסוש15

New member
זה לא טריק זאת המציאות..

אם עירבו את המשטרה אז זה לא טריק פירסומי!!

mary17

New member
אין מצב....../images/Emo41.gif

זה הגיע למשטרה אז לא נראה לי חוץ מזה את היית מסכימה שיגידו שאת הרמת יד על אישה שברת קיר הנתת בוקס לעובד במה? אני לא הייתי מרשה שיכפישו אותי ככה רק בשביל טריק פרסומי וגם פיטרו אותו בנוסף לכל לא נראה לי

../images/Emo54.gif../images/Emo42.gifוואי גמני חשבתי על זה../images/Emo2.gif

כי דוגרי כולם מדברים על זה אפילו בחדשות זה היה
עיתונות,אתרי אינטרנט,טלויזיה וזה אפילו הגיע לשיחת יום שישי שלנו בקידוש[
] אממממ למרות שזה באמת רמה אחת מעל מה שמותר לפירסום כי כמו שאמרת זה מכפיש את שמו
אבל בכל מצב אם זה אמיתי ואם זה שקר זה הביא הרבה יחסי ציבור לטלנובלה

נכון../images/Emo70.gif גמני חשבתי על זה ../images/Emo12.gif

אבל לא! לא נראה לי שטוביה היה מסכים לזה כי זה יהרוס לו את כל הקריירה ולא חבל?! אחרי 40 שנה
חח אז לא נראה לי שזה טריק פרסומי
למרות שזה כן היה יכול להיות אבל במצב הזה שהם ערבו את המשטרה אז לא נראה לי
בכל זאת רעיון טוב למחשבה

לא אין מצב.......

זה אמיתי!!! גם נכון העובד במה (הנתב שי גלד) זה של את הבוקס אז הוא בן דוד של חברה שלי!!! והוא הגיש נגדו תלונה במשטרה... דרך אגב.. בגלל זה עוד מעט אני הולכת לצילומים שלהם בגלל שהוא בן דוד של חברה שלי......

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

היא תראה את הדסססססססססססס
*(#%&(!&%(!&%(!&% גאד יעלושששששש! איזה כיף לךךךךךךךךךךך
אולי תכניסי אותי לתיקקקקקקקקקקקקקק|מוטי|

../images/Emo3.gif ../images/Emo1.gif לא יודעת

לא יודעת לא נראה לי שזה טריק פרסומי ועד החדשות זה היגיע
כשדברים כאלה קורים כמעט אף פעם לא מצליחים שהם לא ידלפו לתקשורת
כי מספיק טלפון תלונה למשטרה או עד שראה והפיץ את זה
ולא נראה לי שטוביה התפטר בגלל טריק שיווקי שקיבל עליו כסף כי זה יהרוס לו את השם והוא יפסיד מזה
אז לדעתי זה באמת קרה

../images/Emo42.gifדעתי../images/Emo20.gif

שזה לא טריק אלא אמיתי ביותר וזה גם היה בחדשות שראו שעירבו את המשטרה בזה והמשטרה לא תשתף פעולה בזה
אבל(כן יש גם אבל) זה יצא להם גם טוב כי זה הביא הרבה יחסי ציבור לתוכנית וזה לפני שהיא עוד התחילה

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifזה יותר מדי בשביל טריק פירסומי

כמו שהוא אמר בידיעות: "טו מאץ'".

למעלה