מה אתם אומרים?..

Liattti

New member
מה אתם אומרים?..../images/Emo12.gif

אני מחפשת עבודה כבר מלא זמן.. הלכתי ללשכת התעסוקה, נתנו לי מספר טלפון של איזה מישהי שאחראית על איזה אולם אירועים בסביבה..אמרו לי לדבר איתה.. "שלום קוראים לי ליאת בלה בלה בלה.." "תשמעי ליאת..קודם כל ערב ראשון אנחנו לא משלמים כי את מתלמדת..אם אחרי הערב הזה את מעוניינת להמשיך- רק אז את מקבלת משכורה.. תקבלי 100 שקלים+טיפים..אה ועוד משהו, אם את מלכלכת את אחד האורחים, נשפך לך שמן על חולצה של מישהו או אני לא יודעת מה את לא מקבלת משכורת" **תוספת קטנה: עבדתי כמה פעמים במלצרות בבתי קפה אבל עדיין-מי אמר שלא יכול לקרות משהו?! מה אתם חושבים? אני צריכה להחזיר לה תשובה מחר..אני נורא רוצה לעבוד אבל..היא לא קשוחה מדי עם התנאים?..

סיונתו

New member
מה זההה

היא חייבת לשלם לך על ההתלמדות אין כזה דבר אל תלכי לשם חתיכת חוצפנית מה היא חושבת שהיא....

חייבים לשלם לך על ההתלמדות,

ולא, היא חייבת לשלם לך בכל מצב. אם את עושה איזושהי פגיעה ברכוש של לקוח, יש לה את הזכות לנכות לך מהמשכורת תשלום סמלי עבור אותו רכוש ניזוק. בעקרון את יכולה לאיים עליה שתתלונני עליה (ויש לי גם מספר לתת לך, אם תרצי), ורצוי שגם תעשי זאת.

ממש אבל ממש לא.

דבר ראשון אני לא חושבת שזה חוקי לא לשלם כי את מתלמדת. דבר שני לאף אחד אין ידיים ויציבות מושלמת קורה שנשבר ונשפך, חיים עם זה. הכביכול 'פיצוי' של ה100 שקל ממש לא מתאים בתנאים כאלו.

ToryMaster

New member
מה זה זה

החקו קובע שהיא חייבת לשלם לך על התלמדות, למיטב ידיעתי החוק גם אוסר עליה למנוע ממך משכורת אם את טועה. יש פורום "נותני שירות" שגם בו יוכלו לעזור לך.

the first duke

New member
לאלאלאלאלאלא, תגידי לא

תגידי לגברת לא ותמצאי לך עבודה אחרת:) תראי לגבי הערב התלמדות, מבחינת ההגיון זה נשמע סביר שבערב הראשון יבדקו איך את לפני שמשלמים לך אבל מצד שני יכלו לפחות להגיד לךש תכולי לקבל טיפים וכו' מהערב הראשון(ממתי מקבלים טיפ באולם אירועים?!), הגישה שלה נשמעת קשוחה. לגבי הנושא של אם שתפכי משהו על מישהו וכו' זה שנמע די קטנוני במיוחד זה שהיא מציינת את זה ומבליטה את זה כבר בשיחה הראשונה שלה איתך מראש נשמע קשוח ולא סימפטי במיוחד. תמצאי לךע בודה עם כללים קצת יותר נורמלים:)....

ממש לא.

קודם כל, כמו שכולם אמרו לך פה- חייבים לשלם לך על התלמדות. אין כזה דבר התלמדות בחינם. והתנאי השני נשמע לי ממש הזוי. אם משהו נשפך לך את לא מקבלת משכורת?! ממש חוצפה. חוצמזה שהמשכורת נשמעת ממש נמוכה. ממה שידוע לי באולם אירועים העבודה יכולה להימשך אפילו 9-10 שעות ככה ש 100 שקל + טיפים זה מעט, במיוחד בהתחשב בעובדה שכמעט אף אחד לא נותן טיפים. אני באמת מבינה אותך שאת נורא רוצה לעבוד, אבל לא בכל תנאי. שיהיה
.

Liattti

New member
כן אתם צודקים

אני לא אעבוד בזה.. חוצפנית! אוף איזה באסה=\ מה אני אמרוה לעשות 4 חודשים לפני גיוסס האא?!? *בכל מקרה, תודה לכולם: ))

adidush111

New member
מבינה אותך

גם אני באותו מצב :) מצאת שותפה לצרה חח מתי את מתגייסת..? אני בינואר

the first duke

New member
אין לך אפשרויות עלבודה אחרות? בטח

בטח יש מקומות יותר הוגנים לעבודה בסביבה שלך...אין בעיר שלך בתי קפה/מסעדות/קניון או משהו? מקסימום תנסי לעבוד כבייביסיטר עבודה קלאסית להרוויח קצת כסף תוך כדי שאת מתרווחתע ל כורסה מול הטלוויזיה בבית של השכנים:)....את עוד תתגעגעי לחופש האחור שאת נמצאת בו עכשיו.אמיני לי מניסיון......

Liattti

New member
אני אדבר מחר כבר עם כמה שכנות

למרות שאני יותר מחפשת עבודה קבועה.. נו מילא, זה הרבה יותא טוב מכלום.
זה פשוט כל כך מעצבן..אנשים באים עם רצון מרץ ואנרגיה..מחפשים עבודה..ויש כאלה כל כך לא מתחשבים..במקומות אחרים בכלל אמרו לי שהם משלמים 50 שקלים +טיפים ("סליחה?!מה אני ניראת לכם פועלת תיאלנדית??") זונות=\

ועוד איך כן!!!!!!!! ותקשיבי מה תעשי

תלכי, תתנהגי יפה, תגידי לה "וואלה, לא מקבלים משכורת על הערב הראשון? מאגניבבבבב", תעבדי אצלה קצת זמן וזה, ואז בסוף העבודה את ניגשת לאגודה לזכויות הילד, או אפילו ישירות למשרד התעסוקה והמסחר ואז מספרת להם כל מה שהיא עשתה - את תקבלי את כל הכסף + ריבית והצמדה. באחריות. עד כאן להיום

למעלה