מה אתם אומרים? DRZ-SM?

דנילרו

New member
מה אתם אומרים? DRZ-SM?

הונדה FMX? או ימאהה XT600? המטרה אופנוע לטיולי כביש מאוד באיזי למרחקים לא ארוכים וטיולי שטח בשבילים בלבד בשלב ראשון ולאחר מכן גם קצת יותר עמוק (דיונות, קצת רכיבה בתוך הנחל וכו'). אופציה של DL650 למיניהם נפסלת על הסף עקב רחמנות על הכלי בטיולי השטח. מעדיף סופרמוטו חוקי או דו"ש כבישי בשביל להנות קצת בכבישים המפותלים בלי להסתבך עם גלגלים לא חוקיים על האופנוע. תודה.

t P R

New member
אם כבר DRZ-S...

בכל מקרה, באמת עדיף ללכת לכיוון הדו"שים כגון הXT600, DR650 ועוד.

שחרלרט

New member
אם הכוונה היא להעמיק לכיוון השטח

אז עדיף דו"ש גדול-DR650 XR650. סופרמוטו זה הכי אחלה בעולם,אבל יותר לכיוון הכביש,עם פזילה לשטח ולא להיפך.

34TK

New member
השאלה היא מה המטרה SM עם

יכולת שטח ראויה או להכנס להסבה של כלי שטח ולשמור על 2 סטים וכו' ומבחינת האפשרויות השמים כמו שאנחנו יודעים הם אפילו לא המחסום שלפני הגבול.

34TK

New member
תקראו טוב .

דניאל כותב שהוא רוצה SM חוקי כלומר גלגלים "17 מקורי. חוץ מזה גידי מה יש לך אתה רוכב על DRZSM וממליץ על כלים אחרים ???

t P R

New member
מה קשר בין זה לזה...

הבחור רוצה טיולי כביש רגועים עם יכולת לרדת לשבילים... ובהמשך לשטח קצת יותר "עמוק". DRZSM יהיה אופציה ממש לא לעניין... אם כבר, דגם הדו"ש, הS... ובנוסף הוא שאל על עוד אופנועים(FMX,XT), הוא לא רשם SM ספציפית... טיולי כביש לא ארוכים, וירידה לשטח, אם כבר, אז כבר... DRZ-S. בכל מקרה, דווקא נראה לי יותר שאלה לפורום שטח בכלל...

דנילרו

New member
חברה תודה לכולם.

נראה לי שאני אעשה נסיעת מבחן לDRZ מול DR650 ואראה אם אפשר לחיות עם ה סופרמוטו הזה על הכביש גם ביום יום, לגבי השטח, אין לי ספק שאפשר יהיה להפוך אותו לכלי שטח לא רע, הרי הוא אופנוע שטח בבסיסו לא?

yules

New member
מצטרף להמלצת החוויאג'

גרסת השטח של הDRZ הוא הכלי בשבילך.

למעלה