מה אתם אומרים על? PAIST BRONZA מה אתם אומרים על זה? תגיבו על: ההי הט קראש רייד של הסידרה הזאת!
M m O r P h E u S New member 19/4/02 #1 מה אתם אומרים על? PAIST BRONZA מה אתם אומרים על זה? תגיבו על: ההי הט קראש רייד של הסידרה הזאת!
H HelloweeN New member 21/4/02 #4 Paist bronza ? לא שמעתי על המצילות האלה... מוזר. תגיד, מתי אני בא אלייך לתופף ?????????????????????????
Paist bronza ? לא שמעתי על המצילות האלה... מוזר. תגיד, מתי אני בא אלייך לתופף ?????????????????????????
K kegkevich New member 24/4/02 #7 לא הלכתי להיבחן ב... תלמה כי זה רחוק לי מדי להגיע לשם כל יום! ובאלון בבחינות הייתי כל כך לחוץ והלך לי חרא אבל אני יכול לנשות להתקבל שוב פעם בסוף השנה אבל אני לא רוצה!
לא הלכתי להיבחן ב... תלמה כי זה רחוק לי מדי להגיע לשם כל יום! ובאלון בבחינות הייתי כל כך לחוץ והלך לי חרא אבל אני יכול לנשות להתקבל שוב פעם בסוף השנה אבל אני לא רוצה!
K kegkevich New member 24/4/02 #8 הקפצה! דעלץחכגנמעחלךכגדמעחליאגכעינכגחךףמנהכחגךמנכגע גןליחכגך גפעחל חעחףכגע ע כג]עךכחג גכ[ גע[ כגע ג]כע כגע כגעםפכגעכחגעפחעחפכגדחעפכגחע9פו5ק6098546,יל כג[ ג[ עיג[ עי [ כגעי םכגלע
הקפצה! דעלץחכגנמעחלךכגדמעחליאגכעינכגחךףמנהכחגךמנכגע גןליחכגך גפעחל חעחףכגע ע כג]עךכחג גכ[ גע[ כגע ג]כע כגע כגעםפכגעכחגעפחעחפכגדחעפכגחע9פו5ק6098546,יל כג[ ג[ עיג[ עי [ כגעי םכגלע