מה אתם אומרים על

mongol1

New member
לא אמרתי שאין אבל

תסכימי איתי שיש את תופעת הישראלית הזאת שיש סליבריטאי שיש איתו איזה פרשיה מסוימת ופתאום קמות כמה נשים שטוענות לאונס. לא אמרתי שזה קורה רק לנשים יש תופעות אחרות שלא קשורות לנושא אבל איפה הן היו כל הזמן?

סנשיין -אני הכרתי אישית את הנשיא|כל

דברתי איתו, ויחד עם זאת הלבשתי את אישתןגילה לחתונה של בתו העורכת דין לפני כ10 שנים.

יש לי מיודעים

שהיו שכנים שלו ואמרו לי שיש דברים בגו אני אישית ההיתי בשוק ששמעתי וכמובן שיש את חובת ההוכחה כך שכיום הוא חף מפשע עד שלא יוכח אחרת חבל שאנשי ציבור שמגיעים לדרגים בכירים מסיימים כך את הקרייה שלהם [ראה ערך איציק מורדכי}

המספר לשון הרע עובר, לפי ההלכה

העברית, על האיסור 'לא תלך רכיל בעמיך' בדרך כלל עונשו של העובר על "לאו" זה הוא מלקות.

על שום מה ולמה

אתה חושב שאני דוסית? וזה לא רכיל אם ההית קורא בין השורות אני לא מינתי את עצמי לשופט ואמרתי עד שלא הוכח אחרת הוא חף מפשע

mongol1

New member
שטות אחת גדולה

בן אדם תמים שלא עשה נזק לאיש. איפה היא הייתה כל הזמן? אני קורא לתופעה הזאת, תופעת הבחורה הישראלית המלוכלכת, יחד עם עוד הרבה תופעות של ישראלים. איפה היא הייתה בכל הזמן הזה? ולמה תמיד הם נזכרים לצאת שיש איזה בעיה שכאילו מדברים על זה בן אדם שבטוח בחפותו לא היה מגיש תלונה במשטרה על איומים.

צריך לקדם את מעמד האישה-בחברה

הפטריארכאלית לצערי זה שכיח שהגברים מנצלים את עמדת השליטה שלהם ודוחקים את הנשים למצבים בלתי אפשריים!

צהריים טובים , אני מסכימה איתך,

בנת אלראדיין, כל הכבוד אני מסכימה איתך בכל מילה שאמרת, צריך לקדם את השליטה בנשים , הגיע הזמן שלנשים יהיה להן דיעה, ושווה זכיות, שבת שלום ושבוע טוב לכולם, שבוע שקט לאנשי הצפון, החלמה לכל הפצועים, תנחומים להורי החללים, תנחמו משמיים,
,

אמת מקיר תזעק

חברים! לפני שאנו חורצים גורלות יש לשאול מספר שאלות את עצמינו נשים וגברים. כיצד התלבשנו, כיצד דברנו בחברה.איך נהגנו בכבוד חברינו.האם היה מורא השלטון עלינו.מה רמת המוסר הפנים משפחתית שלנו,על אלו ערכים חונכנו. ועוד... ועוד... ועוד...מי מאיתנו הגברים לא החמיא לאשה נאה ? מי מאתנו הנשים שלא התלבשה במחשוף קטן קטן. מי מאתנו הגברים שלא סבב את ראשו ברחוב , מי מאתנו הנשים שלא חיכתה למחמאה לאחר תסרוקת או שמלה חדשה? ויש עוד דוגמאות למכביר. לכן בבואינו לחוות דעה יש לקחת בחשבון את מכלול הפרטים,ןלא תמיד מה שנראה או נשמע הוא אכן האמת. יוסיסיסי

למעלה