מה אתם אומרים על

מה אתם אומרים על

המולטי החדש שלי?
וגם יש סיפור אתמול החלפתי מיתרים לגיטרה סט של ארני בול אקיצר אחרי שהחלפתי 4 מיתרים ניגשתי לשני מיתרי באס פתחתי נעילה פתאום טאח! מיתר שלישי עף קיבינמט עכשיו זו לא הייתה הבעיה הבעיה היא שהגשר שקע אמרתי לעצמי לא משלם עוד פעם 250 שקל הרמתי לבד אבל קרוב לשעתיים (!!!!!!!!!!!!!) עבדתי על להחליף את המיתרים קשה קשה

בשביל להרים את הגשר אתה משלם

250 ש"ח? למה???????????????? והאיירן בול הרבה יותר טוב מהדרריו האלה. הרבה יותר עדינים אבל עם צליל הרבה יותר חד ונוחים ויפים. בקשר למולטי: פראייר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiz

New member
למה להיות מגעיל ?

אני די אוהב את ה- GFX-8, ומבחינת דיסטורשנים ואפקטים לליד גיטר, אני חושב שהוא ממש טוב. אולי יש לו נקודות חלשות יותר בקומפרסור ובדיליי, אבל בסה"כ זה מכשיר סבבה. תתחדש ! wiz

gil_mor

New member
הכל רק לא זום

קודם כל.. תתחדש, ועכשיו, נתחיל לרדת עליך(אבל אל תעלב, זה לא אישי) ההיסטוריה שלי עם הזומים: התחלתי עם ה505(כמו כל ילד מסכן עם גיטרה שרוצה דיסטורשן ואפקטים).. אני מניח שלא צריך לדבר על האיכות שלו.. אבל במחירים כאלה, זה עוד בסדר.. במשך הזמן התבגרתי, והרגשתי צורך לעבור למשהו יותר רציני.. למשל זה עם הוואה וואה , נדמה לי שקוראים לו 707gfx אבל אל תתפוס אותי במילה. וגיליתי שזה אותו חרא. טוב אמרתי לעצמי- אולי דגם קצת יותר רציני , ובכלי זמר יש המון זומים שונים ומשונים.. בקיצור, ניסיתי וניסיתי ומה אומר.. הם כולם נשמעים סינטטים בטירוף.. וזה הפאק הגדול שלהם. כשבאתי לניו יורק לקנות באופן סופי את המולטי החדש שלי.. היה שם הדגם שלך.. שנראה לי שהוא הכי טוב שם מכולם, אם אני לא טועה היה לו סמפלר מובנה(שזה באמת נחמד), אבל.. מכל המולטים הרצינים הוא נשמע הכי חרא.. ותדע לך שזומים מתקלקלים מהר ,בשנה שהיה לי את ה505 החלפתי לו את כל הכפתורים.. (כל ה4)...אז תכלס קנית מולטי לא משהו, אבל מהזומים יצאת הכי טוב.. אני אגב, בסוף קניתי בוס gt-3 שיחסית למולטי הוא בהחלט אחלה.. אבל היום אני יכול להגיד לך- שהבן אדם צריך אפקטים בודדים וטובים.. ולא מולטי אחד גדול.. כי אי אפשר להתחרות במקור.. אולי חוץ מהline 6 אבל בו אין דיסטורשן ויש לו מקסימום אפקט אחד עם דילי.. החיים קשים.. מה לעשות, אני בכל זאת מקווה שתהנה מהזום.. לא הכל שחור גיל מור

למעלה