מה אתם אומרים על .....

lital pel

New member
מה אתם אומרים על .....

CREATIVE ZEN MICRO 5G ? אממ קראתי עליו בהמון אתרים... בעברית,באנגלית הרבה אמרו שלדעתם זה יותר טוב מהאייפוד מיני והרוב בגלל שהאייפוד מיני חרוש וגם יש יותר צבעים ויש השוואות באתרים באנגלית שיוצא שהוא יותר טוב מהאייפוד מיני... אני חשבתי לקנות כזה, וחברה שלי אמרה שכדאי לקנות בארה"ב... מה אתם אומרים? איך הוא לדעתכם? לחכות שמישהו ייסע ויביא לי? לדעתכם הוא שווה 1000 שקל? למרות שנראה לי הוא הוא פחות בארה"ב

OniOn Of a dOwn

New member
יותר טוב כי האייפוד מיני חרוש? ../images/Emo12.gif

איזה נימוק משכנע
בכולופן יש בו רדיו שאין במיני אייפוד הוא יותר יפה (לדעתי
) יש בטח עוד כמה דברים שהוא עולה על האייפוד אבל... ויש אבל
אין לו תמיכה בעברית (אפילו "פיראטית".. ואין לו זיכרון פלאש... שמונע קפיצות ובלה בלה בלה...

weird dust

New member
בהחלט

יש לו דברים שהוא טוב בהם יותר ויש כאלו שהוא טוב בהם פחות. אבל בקשר לקניה בארה"ב - בגלל תשלום מכס המחיר עלול לצאת דומה מידי לזה של הארץ. וגם אין אחריות כאן אז זה בעיה וכדאי לחשוב עליה.

הרוב כבר יודעים את דעתי בפורום...

כן! הזן מיקרו עולה בארה"ב כ200 דולר וזה יוצא כ 850 שקל בערך! שווה כל שקל... לי אין בעיה להסתר בלי עברית בסה"כ מתרגמים... כמו הדג נחש= The Fish Snake חחח סתם בצחוק שכל אחד יעשה מה שבא לו... אגב עדיין לא היה לי מצב ששיר קפץ או משהו בסגנון! אני רץ עם המכשיר ונוסע איתו על האופנים בלי בעיה! אגב יש לי 2 (= בהצלחה!

weird dust

New member
המכשיר לא רע יחסית

אבל משהו אחד שאני לא מצליח להבין איפה הבאפר שלו?? זה לא מסתדר לי בשום אופן. אני בטוח שהם עושים משהו כי לא יכול להיות שאין ואנשים באמת משתמשים בו אבל בכל זאת מעניין הקטע. ראיתה את הזן מיקרו הצבעוני?

lital pel

New member
שאלתי מה זה באפר !!!!

ובאמת למה 2 ??? תענה נורמלי !! "כי טובים השניים מין האחד" יופי!!! אבל תביא תשובה הגיונית זה מעצבן!

bitonano

New member
באפר זה מין זיכרון נוסף שיש שעמיד

בזעזועים שהנגן שומר את השיר בבאפר בזמן שהוא מתנגן וגם את הבאים כמה שיש מקום כדי למונוע קטיעוןת בזמן ריצה וכדומה...

למה יש לי 2 הסיבה האמיתית!

יש לי על המחשב בערך 8 ג'יגה של מוזיקה. אז אני צריך מקום. קניתי אחד לפני חצי שנה או פחות או יותר לא זוכר כבר ואחד קניתי במחיר שוק של 20 דולר כי קיבלתי איתו את הסןהיזר PMX 60 שהם דרך אגב חרא של אוזניות. בקיצור קיבלתי תמכישר מתנה. וגם 3 בטריות (1 עם המכשיר ועוד 2 בנפרד).

למעלה