מה אתם אומרים על

epitaph

New member
לדעתי,אלבום נחמד, יש יותר טובים...

במיוחד השיר הראשון ממנו, לפלאוור קינגס יש אלבומים יותר טובים מזה. ממש לא משתווה לרמה של Space Revolver.

Rudess

New member
אני חולק עליך

לדעתי RAINMAKER הוא דווקא אחד היותר טובים של מלכי הפרחים, יחד עם RETROPOLIS ו- STARDUS WE ARE, גם האחרון ADAM AND EVE טוב! גם אלבום הסולו הראשון של סטולט The Flower king משובח.

אני מאוד אוהב את Rainmaker

את השיר במיוחד! Last minute on earth היה השיר הראשון ששמעתי שלהם, ומאז נדלקתי עליהם מאוד. לא מבין את ההתלהבות מ Stardust, בחיי שלא. Flower Power וכמובן Unfold the future עדיפים כל יום. אגב, שמעת את אלבום הסולו השני של סטולט?

Rudess

New member
שמעתי בהחלט

HYDROPHONIA הוא שם האלבום, אבל אני אוהב יותר את הראשון, אולי בגלל שיש לי גם עותק שלו בבית אז אני שומע אותו כל הזמן. את השני אני צריך להשיג בהזדמנות גם.

Hydrophonia

אלבום אינסטרומנטלי לחלוטין, עם הרבה סולואים יפים אבל בלי הרבה דרמה. מעין מוסיקת נסיעות חביבה כזאת, עם הסאונד הטוב של הפלאוור קינגז אבל בלי ההלחנה הרצינית של סטולט.

epitaph

New member
כל אחד והעדפה שלו...

בניגוד אליך אני יותר אוהב את Space Revolver, אלבום שפשוט סוחף אותי מההתחלה ועד השנייה האחרונה, האלבום הראשון שלהם ששמעתי והיתה תקופה שהייתי מכור אליו קשות.

RamiSun

New member
ריינמייקר -

אלבום מומלץ מאוד, אחד האהובים עלי של הפלאוור לדעתי הוא טוב מספייס אף שגם הוא מעולה. בכל אופן אם השאלה שלך אם לרכוש? אז לדעתי כן.

sixkiller2003

New member
בעקרון כן..

השאלה היתה אם לקנות אותו.. הורדתי אותו למחשב לא ידעתי למה לצפות בעצם כי עד אתמול הכרתי רק יצירה אחת של מלכי הפרחים...

למעלה