מה אתם אומרים על...

yair abitan

New member
מה אתם אומרים על...

חיסולו הממוקד והמתבקש של ה"שייח" אחמד ?

Mיקי_

New member
כל אלימות באשר היא אלימות מזיקה

במיוחד מהסוג הזה.

tsveeka23

New member
מעשה מטופש שרק יביא יותר

הרוגים מצידינו. אז ישראל חיסלה איזה נכה שאירגן פעולות נגדה. זה מביא את המצב להסלמה עצבנית. לא מגיע לו לחיות אני מסכים. אבל זה גורם למעשה נקמה מצידם של הערבים. חכו, עוד כמה ימים אפילו בפסח, יקרה אסון אחד אחרי השני. לשרון ומופז יש ראייה קצרת טווח בגובה הריצפה. לא הרווחנו כלום כאן.

אimר

New member
מדוע אינך מגנה את הרצח?

לגנות רצח יהודים אתה יודע יפה מאוד

yair abitan

New member
אין מה לגנות "רצח"

אני לא הייתי קורא לזה רצח מהסיבה הפשוטה שה"שייח" אחמד היה טרוריסט והתכוון להמשיך בפעולות הרצח כלפי יהודים... תורתינו הקדושה לימדה אותנו : "הבא להורגך - השכם להורגו" וזה נכון לגבי כל רוצח בפרט לערבי .

yair abitan

New member
חוץ....

אם כבר הזכרת את "האיפה ואיפה" שיש במדינתינו הקטנה אולי תביט במראה ותגיד לי למה אתם יודעים לגנות פעולות של אי שמירת זכויות בסיסיות של ערבים אך לא של יהודים??? אם תרצה דוגמאות בשם הדמוקרטיה אשמח לענות...

The Clash

New member
דחוף את תורתך הקדושה לתחת.

תתחיל לחשוב לבד: האם אתה חושב שמדינת ישראל היום בטוחה יותר אחרי שאחמד יסין מת? אתה חושב שזה יעזור לנו בעתיד לחיות פה בשלום? בבטחון? אני זוכר הרבה חיסולים, לכל מחוסל יש רזומה עשיר בפיגועים, כבר 4 שנים מדיניות החיסולים הזאת דופקת בלי הפסקה, כל יומיים מחוסל מבוקש, ובכל זאת, והמצב רק מחמיר. הטרור הפלסטיני לא צריך הנהגה, ולא צריך שייח ולא צריך מהנדסי מטעים, כל עוד אנשים יהיו מוכנים ללכת ולפוצץ את עצמם יהיו פיגועים, עם שיח ובלי שיח. אנשים שמוכנים לפוצץ את עצמם יש בשפע, לדוגמא, חיסול השייח יסין יצמיח הרבה כאלה. בכל אופן, נראה לי פשוט שאתה מספיק טיפש כדי להאמין שיום אחד נסיים לחסל את כל המבוקשים ואז לא יהיה יותר טרור.

yair abitan

New member
תגובה:

אתה יכול לדחוף מה שאתה רוצה ,אני לא יעשה זאת... א-אני חושב שמדינת ישראל בטוחה יותר ואם החסל עוד כמה היא תהיה בטוחה שבעתיים.. ב- אני לא חושב שזה מה שיעזור לחיות בשלום כי ברור לכולם שזה לא מה שהערבים רוצים...בביטחון יכול להיות... מתוך כוח נוכל להגיע לביטחון ושקט באיזור אולי אף לשלום קר ומנוכר כמו בחזית הדרומית (עם מצרים) ג-אתם מספיק טיפשים להאמין למרצחים שמוכיחים במשך 4שנות דור את כוונתם בדבר חיסול מדינת ישראל..

The Clash

New member
...

אני לא יודע איפה אתה נמצא, בטח באיזה התנחלות של קרוון אי שם בגולה, אבל כאן, בארץ, רוב האנשים מרגישים הרבה פחות בטוח כרגע, למעשה אחרי כל חיסול, ובטח אחרי סדרות חיסולים, הרבה אנשים פה מתים כתגובה. עכשיו מילא אם היה בחיסולים האלה משהו חיובי לטווח הרחוק, אבל אפילו את זה אין, כי כל מבוקש שמחוסל ישר יש מבוקש אחר שתופס את מקומו, אני מבטיח לך שכמו השיח אחמד, יבוא שיח אחמד אחר. אני לא מאמין לאף רוצח, אני חושב שבתור התחלה, צריך לצאת להם מהשטחים ולהשתמש בצבא במידה המינימלית ביותר, שזה כמובן אומר בלי חיסולים, תאמין או לא, זה הרבה יותר בטחוני ויעיל ממה שהצבא עושה היום.

yair abitan

New member
דרך אגב...

אני לא נפגע מאופן ניהול השיחה איתך...אני לא יורד לרמות כאלו רק אל תשכח מה קרה בעקבות המשחק בין בית"ר י-ם לסכנין בו קיללו את "הנביא" מוחמד ואת תגובות אישי הציבור משמאל והערבים..... יפי נפש שכמותכם !!!

הקם להורגך

מצחיק שאתה מדבר עם "הקם להורגך" בהקשר של מנהיג דתי קשיש וערירי על כסא גלגלים. וב"חיסול הממוקד" הזה, שהתבצע ביציאה ממסגד (מקום תפילה לאותו האלוהים שאתה מתפלל אליו, להזכירך), נהרגו עוד שמונה אנשים חפים מפשע. טרור לכל עניין ודבר. אם כן, והכללים שאתה בא לנסח אכן חלים על כל רוצח באשר הוא, אזי שרון, מופז ויעלון (שאישרו את המבצע באופן אישי -- שזה יותר ממה שנטען לגבי המעורבות של יאסין בטרור) גם הם "בני מוות". אלא שלהם, וזה לא מקרי, יש סוללה שלמה של מאבטחים, ושיירות שלמות של מכוניות ממוגנות שנוסעות איתם לכל מקום. להם לא יקרה שום דבר בכל מקרה. להם באמת שאין ממה לפחד. הם יכולים להרשות לעצמם להרוס, להרוג ולהשמיד כל דבר וכל אחד. לנו שנוסעים באוטובוסים\ ועוד יוצאים לבלות בערבים, לנו שמנסים לחיות למרות רצחנות הממשלה -- לנו יש ממה לפחד. לכן זאת החובה שלנו לפעול בכל הכח נגד הממשלה שכביכול מייצגת אותנו.

"חיסולו המבוקש והמתבקש"...

במילא הוא כבר עמד למות לבד עוד מספר חודשים... סתם ישראל מאוד אוהבת לעצבן את שכניינו וסתם יהיה עוד מסע נקמה. עם הוא היה בן 30 הייתי עוד מבינה אבל הוא פאקין בן 80 על כסא גלגלים... בררררררר לא מבינה את זה...

yair abitan

New member
תגובה :

את לא מבינה ???? אני לא מבין אותך... אז מה אם הוא עומד למות ? בזמן הזה שנותר לו (לא היה אפשר לדעת כמה ) היה יכול להוציא עוד כמה פיגועי התאבדות תחת ידיו ולגרום למותם של עשרות יהודים חפים מפשע. ישראל לא מנסה לעצבן את שכנינו אלא רק להגן על עצמה. תתעתשו כבר !!!

The Clash

New member
...

תמיד אחרי שהורגים מבוקשים אומרים לנו שככה הולכים להמנע פיגועים, אבל תמיד אחרי זה יש יותר פיגועים. את הפיגועים שהם רוצים לעשות הם יעשו עם או בלי מוחמד, הם לא תלויים בו, הם לא תלויים באף אחד, הם תמיד בכוננות לעשות פיגוע. הוא סתם היה הסמל שלהם, מה שמצחיק זה שעכשיו הוא רק יהיה סמל הרבה יותר חזק, קדוש מעונה.

למעלה