מה אתם אומרים על

מה אתם אומרים על

בגרות ברכיבה על סוסים!?!? שמעתי שיש כזה דבר מה אתם חושבים הייתם עושים את זה או לא?!?! למה?!?!?

Pink Red

New member
אמ...................

הייתי עושה!!! במקום ספורט.........כמובן! למה כן............ למה לא?!

S H I L G I

New member
אני מתכננת לעשות את זה...

אני מתכננת לעשות את זה מכיתה י-י"ב בכפר הירוק, אבל מבחינת מה דעתי על זה, הבגרות עצמה לא תעזור בחיים למי שלא מתכנןבאמת לעסוק ברכיבה על סוסים בעתיד (כמקצוע)..

אממממ דעתי על זה......

קודם כל לדעתי זה דבר נפלא לעשות בגרות על סוסים.. כי זה תורם המון וזה ממש קל למי שמבין בעניין.. הקטע הוא ששאלתי 2 מורות של חנ"ג בבצפר שלי והן אמרו לי שאי אפשר לעשות את זה.. כי אני לא יכולה להביא את הסוס לבצפר וגם הן לא מבינות כלום ברכיבה על סוסים... חוץ מזה אני חושבת שאם יש לבן אדם לעשות כזה דבר בגרות אז שיעשה את זה במקום ספורט.. אבל לא במקום מקצוע אחר כי אם הוא ירצה ללכת לאוניברסיטה אז הם יגידו שזה לא מספיק הדרישות האלו.. ושהסוסים זה בכלל לא נותן לו נקודות על זה... אז זה סתם חבל לעשות את זה כבגרות חיצונית.. כבגרות פנימית זה ממש סבבה למי שרוצה לעסוק בזה בעתיד גם כתחביב וגם כמקצוע..

וול.....

הדבר הזה אפשרי לגמרי! אבל לא במסגרת בבית הספר! את צריכה להגיש בקשה למשרד החינוך דרך הבית ספר כששם את מבקשת להיבחן על בגרות יוצאת דופן! המורים שלך צריכים למליץ וכו ואם נותנים לך אישור מדברים עם המדריך שלך וכו וכו ובבחינות הסופיות שולחים לך בוחן מיקצועי ומוסמך!...... אם את רותצה עוד פרטים תדברי איתי באי סי!

נטע ממי שלי כנסי גם גזר

יש לי כמה ידידים שסימו בכפר הירוק ועשו בגרות בסוסים את יודעת כמה זה קשה?!?!?!?! פאק זה קשה!! זה על האנוטומיה של הסוס והעל כל חלק וחלק בגוף וגם ברכיבה (יש גם אינגליש וגם ווסטרן לפי מה שהבנתי) זה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד קשה ויהיו קטעי ווטרינריה אני ממליצה אבל את תצתרכי לחרוש על ספרים וחלקם יהיו באנגלית ובקיצור יהיה קשה בכפר הירוק כי הרבה שם מאוד גבוהה !! גזר..תספרי לי קצת על כל הקטע הזה.. אם המורים מסכימים כי אם כן אני עושה את זה! תפרטי לי .. ואם אין לך כוח פה אז תעשי את זה בבקשה באיסיקיו... 165029337 אם תעשי את זה אני יודה לך מקרב לב

S H I L G I

New member
תאיר....

זה הרעיון!! אם זה קשה זה טוב! מה את רוצה שאני אעסוק בסוסים בלי לדעת את הדברים האלה?! ממש לא!

יש יש ויש

וגם יש בי כלא שהאסירים בו עובדים עם סוסים שעברו התעללות סוסי מרוץ לשעבר ועד כל מיני סוסים שאף אחד לא רוצה וכך הם משתקמים כי העבודה עם הסוס עוזרת להם וזה גם מעשה טוב כי אלו סוסים ממש אומללים....

dearanita

New member
אממ.. אין לי את הטלפון של הבצפר אבל

יש לי את הטלפון של החווה והמנהל יוכל לתת לך את הטלפון של הבצפר כי אני יודע שהם עובדים בשיתוף פעולה (אני חושב שהמדריכים בחווה הם גם המורים בבצפר...) הטלפון הוא 6369529-04

זה תלוי....

תלוי מה זה מקנה לך??? זה נותן לך תעודה על משהו? אם כן אז על מה? זה יכול לעזור לך בקורס הדרכה באוניברסיטה? אם זה סתם בשביל עוד מקצוע לבגרות אני מעדיפה ללכת לחוג נורמלי...

למעלה