מה אתם אומרים על...

ALMIGHTY

New member
מה כבר יש להגיד?

אה,דווקא יש, קראתי שהם חוגגים עשר שנים לקיומם. מזל"ט! קראתי גם שהאלבום החדש של יוסלס איידי ייצא ב 23.01.03.

manic_subsidal

New member
איתי...

רואה! זה בשבילך! אתה פה אז זה הכרטיס שלך להתחיל להשתתף טיפה! יא צופה מהצד STALKER ! אני ממש אוהב את מילןקולין גם למרות שאני לא מקשיב להם בכלל בזמן האחרון פשוט כרגע יש לי העדפה ללהקות יותר old school, skapunk, ska , וקצת אמו

ALMIGHTY

New member
הרשה לי להגיב...

what thefuck??? דיברת אליי??!? בכל מקרה, אני לא אוהב את יוסלס, רק ציינתי עובדה, כי מישהו פתח פעם פה שירשור מתי ייצא הדיסק החדש שלהם,קפיש?

manic_subsidal

New member
לא אלייך... אתה "פעיל" בפורום...

פחות או יותר... דיברתי לחבר שלי שמשוטט פה ועוקב אחרינו

rodney

New member
חחח

אממ סחה על ההזמנה... פשוט אין לי ממש מה להגיד רוב הזמן חוץ מזה בפורום שלי אני בקושי כותב אז בפורומים אחרים
טוב בקשר למילנכולין כרגע הם בטופ אצלי אני אוהב ממש את רוב השירים שלהם כן הם חוגגים עשר(הם צירפו לאתר שני דמואים ישנים ועוד כמה שירים בהופעה בעקבות החגיגות) אני מת להזמין את life on a plate שצריך להיות אחד הדיסקים היותר איכותיים שלהם לדעתי יש לי את home from home שהוא גם סביר ביותר שירים מומלצים : Bullion Home From Home Punk Rock Rebel Friends T´ill The End Lowlife Penguins & Polar Bears ואי יצא די ארוך וחסר טעם (כי אני יודע שהמון פה ממש לא אוהבים אותם)

למעלה