מה אתם אומרים על ....

  • פותח הנושא jlo9
  • פורסם בתאריך

jlo9

New member
מה אתם אומרים על ....

הפרק שדוקטור גרין {מארק} ימות? איזה מסכן!!!! אני כל הזמן מתרגשת כשיש דברים כאלה בפרקים של אי.אר נורא אהבתי אותו {מארק} הוא משחק נורא טוב והוא גם חמוד כזה.
 

~*~gaL

New member
עצוב נורא.

אין לי ספק שקשה לדמיין את אי. אר. בלי מארק. לפי מה שהבנתי הפרק צריך להיות נהדר, מרגש ועצוב מעל לכל דמיון. תגידו, שאלה לכל קוראי הספויילרים בקשר לפרק האחרון בעונה:
אתם חושבים שאם יהיה פרומו לפרק האחרון העונה, יראו את הנשיקה של קרטר ואבי? אני ממש מקווה שלא, בגלל שהם יהרסו את כל הקליפהאנגר.
 
../images/Emo58.gif

אני כן חושבת שהם יראו את הנשיקה. הם תמיד הורסים. הם גם הראו את הנשיקה של ג´ס ורורי, ושל לורליי וכריסטופר בבנות - גילמור.
 

jakecarter

New member
הם יראו אותה כדי

הם יראו אותה כדי למשוך צופים לא קבועים לפרק האחרון
 

~*~gaL

New member
../images/Emo58.gif

בקשר לבנות גילמור - הם באמת הרסו הכל. הרי הנשיקות היו קליפהאנגר רציני שבעצם מראה את כל העניין של כריסטופר/לורליי וג´ס/רורי. באי. אר. הנשיקה היא חצי מהקליפהאנגר. הם יכולים לעשות פרומו על האבעבועות..הם לא חייבים להראות את הנשיקה. אלא אם כן זה ילך משהו כמו... "ובין כל הבלאגן אהבה חדשה נוצרת" או משהו אדיוטי דומה לזה (האהבה ביניהם נוצרה עוד לפני, אבל זה משהו שמתאים לערוץ 3 להגיד).
 

candy land

New member
די אני בדיכאון גם ככה!

ועוד אתמול ראיתי אותו בשתיים עשרה בלילה עוזר לאבי... זה היה כזה עצוב כשנזכרתי שמהיום הוא לא יהיה פה יותר!
 

שלמונזה

New member
שירה את הורגת אותי!!!

נכון רק שירה לא יודעת מי זה ד"ר גרין... נו טוף מה שתגידי! ובעקבות הפרקים החוזרים של העונה ה- 7 אני מה זה מתחילה לשנוא את אליזבת, היא מה זה קרצייה, ככה להתנפל על מארק??? אבל רק בגלל שרומנו אוהב אותה אני אסלח לה...
 

KISHKOSHA

New member
קיוותי מאד ש...

לא יהיה פרק שיראה את כל המוות שלו, זה ממש קשה וכבד, שקרטר הקריא את המכתב מה זה בכיתי,ובפרק הזה קליניקס ירוויחו הרבה מהטישו שאני אצטרך... אוף! למה הוא מת? וראיתם את התינוק הפיצי הזה \(טוב שרואים שזה לא בובה!)
 

מיכל ק

New member
../images/Emo10.gif

אני לא יודעת איך אני יעמוד בצפיה של הפרק הזה הולך להיות מאוד מאוד קשה היום בערב
 
למעלה