מה אתם אומרים על?

yoelnd

New member
מה אתם אומרים על?

טיפול בקונכיות חמות ? מי ניסה? מי עושה? מעבר לטרנד האם יש אפקטיביות עמוקה? התעסקות במילוי וכד?

dudusapir

New member
קורה משהו מענין

הגימיק הזה נראה לי מיותר. בכל אופן אחותי שגם היא מטפלת מקבלת מידי פעם בקשות של עיסוי בקונכיות וממש במקרה יש גם מישהי שפנתה אליה שהיא מלמדת עיסוי כזה. נראה לי מוזר... לא נראה לי שיש הרבה ענין בזה, אלא אנשים שמנסים לגרום לשיווק הענין ברמה של לימודים ובכאילו ביקוש.

yoelnd

New member
ואל תשכח גם.....

היי מילא הביקוש וה"קורס" יש צורך במילוי הקונכיה בחומר בכדי שהיא תתחמם ופה הכסף. כמו מדפסת לדיו........

dudutito

New member
הטיפול הוא כמו כל טיפול בחום

האמת שגם אלי לספא ניסו לדחוף את הטיפול (המשווק שלו) ואחרי שקיבלתי הסבר הבנתי שמדובר (מעבר לטרנד) בטיפל כמו כל טיפול בחום וממש דומה לטיפול אבנים חמות רק ללא הנחה. הכנסת הטיפול כמובן דרשה הדרכה למטפלים 1500 ש"ח קניית קונכיות וכמובן קניה שוטפת של החומרים ששמים בתוך הקונכיות (שני חומרים כימיים שמערבבים ביחד ליצור החום).

yoelnd

New member
אז זהו...

היה נחמד לעבור עיסוי כזה ולהבין את הרעיון. יש בו יותר מאשר אבנים חמות היות ויש רצף טיפולי ולא התעסקות צדדית בלהוציא, לנגב, בדיקת טמפ' וכד'...... יש עלות של כ- 45 ש"ח לטיפול ואפשר לעלות מחיר לטיפול הספציפי ואפשר "לספוג" - ענין לשיקול שלך. מוזמנים לבקר ולחוות אצלי.

vadisimus

New member
לדעתי אנשים רוצים להרוויח כסף

אני לא ניסיתי, אבל לדעתי דבר מיותר.

vadisimus

New member
פרסומת של קונכיות חמות

דרך הגב מי ממכם קיבל למייל פרסומת של קונכיות חמות? אם זה היה רק פעם אחד או כמה פעמים? אם שבועה לאחר פרסומת קבלתם הזמנות לטיפול בקונכיות חמות? (((((( לא סטם שאלתי שאלות, אני עברתי דרך כל השלבים של השיווק אגרסיבי שלהם עד שלא חסמתי הודעות שלהם

למעלה